Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yarın günüm geliyor kızlar iki. Üç gün bazen sarkar benim adetim gününde olmuyorum pek ama yine de heyecanlıyım bı belirtim yok sol kasıkta ki ağrıdan başka :KK43:

İnşallah hamile kalırsiz bu ay Rabbim herkesin evladını icindede benimkini bu sefer sağlık sihatla bize bağışlar inşallah yani hamile kalırsam :dua::KK15::KK51:

Arel13 Arel13 canım içini ferah tut ben dün keseyi gördüm rahatladım ve bugün bütün belirtilerim kayboldu hiç bi belirtim yok sende rahat ol zamanla tabiki belirtiler geçecek bu normal bi şey bak benim kasık ağrım vardı o çok çok azaldi yok denecek kadar.Mide bulantım yok sık idrara çıkıyordum oda yok yani anlicagin zamanla belirtiler kayboluyor büyüdükçe tekrar başlıyor dualarım seninle ❤❤ ama sen içini ferah tut ve bebişi üzme lütfen bebiş bundan çok etkileniyor çünkü

Kızlarr ne güzel kese görenler varmış. Allah bağışladın sağlıcakla doğsunlar bize de umıt olsunlar inşallah. Benim yumurta 12 aralıkta çatladı. Bugün çatlamadan sonraki 14. Gün. Hcg testim yok. Ovulasyon testinde çıkar belki dedim çıkmadı. Aslına bakarsanız niye umutlanıyorum hiç de belirti yok ama işte atamıyorum içimden.

Arel13 Arel13 canım içini ferah tut ben dün keseyi gördüm rahatladım ve bugün bütün belirtilerim kayboldu hiç bi belirtim yok sende rahat ol zamanla tabiki belirtiler geçecek bu normal bi şey bak benim kasık ağrım vardı o çok çok azaldi yok denecek kadar.Mide bulantım yok sık idrara çıkıyordum oda yok yani anlicagin zamanla belirtiler kayboluyor büyüdükçe tekrar başlıyor dualarım seninle ❤❤ ama sen içini ferah tut ve bebişi üzme lütfen bebiş bundan çok etkileniyor çünkü
2018 Ağustos annelerine yazacaktım yanlışlıkla buraya yazmışım yaa:KK70:

Adeti çok gecigip doktora giden var mı neden oluyor bu ? :KK43:( bende ilk defa oluyor panik yaptım testler negatif . Heyacanla bat beklerken 6. Günü bitircem

Sizce bu test bozuk mu yoksa doğrumu anlamadım adet günüm yarın

Eklentiler

• 1514398015684.jpg
    1514398015684.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 59
X