Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de bu ay 15 gün soğan kürü kullandım beklemedeyim bata 2 gün var test böyle çıktı negatif sanırım dağılmış gibi ama sizce?

Eklentiler

• B8AD88B3-72B0-4E0E-82FC-8E855FD490AC.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 95
  • 76202474-2427-477C-9911-552854C002F9.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 92
Bende zorla gidiyorum ama baska secenegimiz yok maalesef. Insallah bu belirtiler hamileliktendir. Ilk defa mi klomen kullandin canim?

Bende zorla gidiyorum ama baska secenegimiz yok maalesef. Insallah bu belirtiler hamileliktendir. Ilk defa mi klomen kullandin canim?
Evet canım ilk defa kullandım bende insülin direnci var bi de fazla kiloluyum doktur yumurtlama sorunu olabilir diye verdi.. çok isteksiz kullandım ama bakım hayirlisi artık son 7 gün.. senin kac gun kaldi canim

Evet canım ilk defa kullandım bende insülin direnci var bi de fazla kiloluyum doktur yumurtlama sorunu olabilir diye verdi.. çok isteksiz kullandım ama bakım hayirlisi artık son 7 gün.. senin kac gun kaldi canim
Canim cok az kalmis hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberini alirim. Benimde gecen ay yumurta yeterince buyumeden catladi. O yuzden klomen kullandim. Ama igne vermedi. Benim bat 26 Aralik. Daha bu haftasonu yumurtlama dönemi olacak.

Canim cok az kalmis hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberini alirim. Benimde gecen ay yumurta yeterince buyumeden catladi. O yuzden klomen kullandim. Ama igne vermedi. Benim bat 26 Aralik. Daha bu haftasonu yumurtlama dönemi olacak.
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.. hepimizin göbüşlerinde bebişler olsun

Yok daha var kuzum ama yumurtam erken catladi bu ay doktor kontrolunde yunurta takibi yapiliyor ama bi kac gundur adet sancilarim var midem bulaniyor basim donuyor
Kac gün gectiki yumurtlamadan..
Hafif bi pembe cizgi var birde kuruyunca cekip at buraya.. testin cizgisi genelde beyaz olarak gözüküyor kuruyunca ama senin ki pempe insallah vardir sabah birdaha yap

Yok daha var kuzum ama yumurtam erken catladi bu ay doktor kontrolunde yunurta takibi yapiliyor ama bi kac gundur adet sancilarim var midem bulaniyor basim donuyor

Canım sen bı kan testi yaptirsana senin hep böyle çıkıyor sonra regli oluyorsun inşallah bu sefeer olmazsinda yine de eğer kimyasal yaşıyorsan Dr ona göre önlem alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…