- 12 Temmuz 2017
- 721
- 1.115
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.041
Bende zorla gidiyorum ama baska secenegimiz yok maalesef. Insallah bu belirtiler hamileliktendir. Ilk defa mi klomen kullandin canim?Doktor tekrar gel demedi ama ben korkuyorum acaba kist olur mu diyehiç de sevmem o muayene koltuğuna oturmayı o yüzden hiç gidesim gelmiyor. Zaten bu aralar kendimde belirti aramaya başladım adet olcak gibi sancılarım var göğüslerim hassaslaştı akıntım da yumurtlamadan beri devam ediyor ama daha az bakalım inşallah psikolojik değildir
Evet canım ilk defa kullandım bende insülin direnci var bi de fazla kiloluyum doktur yumurtlama sorunu olabilir diye verdi.. çok isteksiz kullandım ama bakım hayirlisi artık son 7 gün.. senin kac gun kaldi canimBende zorla gidiyorum ama baska secenegimiz yok maalesef. Insallah bu belirtiler hamileliktendir. Ilk defa mi klomen kullandin canim?
Canim cok az kalmis hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberini alirim. Benimde gecen ay yumurta yeterince buyumeden catladi. O yuzden klomen kullandim. Ama igne vermedi. Benim bat 26 Aralik. Daha bu haftasonu yumurtlama dönemi olacak.Evet canım ilk defa kullandım bende insülin direnci var bi de fazla kiloluyum doktur yumurtlama sorunu olabilir diye verdi.. çok isteksiz kullandım ama bakım hayirlisi artık son 7 gün.. senin kac gun kaldi canim
Yok daha var kuzum ama yumurtam erken catladi bu ay doktor kontrolunde yunurta takibi yapiliyor ama bi kac gundur adet sancilarim var midem bulaniyor basim donuyorAdetin gectimi cnm
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.. hepimizin göbüşlerinde bebişler olsunCanim cok az kalmis hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberini alirim. Benimde gecen ay yumurta yeterince buyumeden catladi. O yuzden klomen kullandim. Ama igne vermedi. Benim bat 26 Aralik. Daha bu haftasonu yumurtlama dönemi olacak.
Insallah canim. Tum isteyenlere nasip olsunİnşallah hayırlı haberler alırsın canım.. hepimizin göbüşlerinde bebişler olsun
Kac gün gectiki yumurtlamadan..Yok daha var kuzum ama yumurtam erken catladi bu ay doktor kontrolunde yunurta takibi yapiliyor ama bi kac gundur adet sancilarim var midem bulaniyor basim donuyor
Attim kuzum testi 1 haftadan fazla oldu yumurtlamaKac gün gectiki yumurtlamadan..
Hafif bi pembe cizgi var birde kuruyunca cekip at buraya.. testin cizgisi genelde beyaz olarak gözüküyor kuruyunca ama senin ki pempe insallah vardir sabah birdaha yap
Bugun sabahtan beri damla damla kahverengi lekelenmem oluyor acaba yerleşme kanaması mı bat 13 aralıkInsallah canim. Tum isteyenlere nasip olsun
Hadi insallah canim cok az kalmis bata. Ne zaman test yapacaksin.Bugun sabahtan beri damla damla kahverengi lekelenmem oluyor acaba yerleşme kanaması mı bat 13 aralık
Şuan şehir dışındayim yarin dönüyorum pazartesi yaparım çıkar dimi iğnenin etkisi kalmamıştır heraldeHadi insallah canim cok az kalmis bata. Ne zaman test yapacaksin.
Igne konusunda tecrubeli degilim ama tam gununu bekle istersen. Cunku etkisi olabiliyormus.Şuan şehir dışındayim yarin dönüyorum pazartesi yaparım çıkar dimi iğnenin etkisi kalmamıştır heralde
Canım ben bi çizgi görüyorum ama bilemedimKızlar ben de bu ay 15 gün soğan kürü kullandım beklemedeyim bata 2 gün var test böyle çıktı negatif sanırım dağılmış gibi ama sizce?
Çatlarım ama ben meraktaaannIgne konusunda tecrubeli degilim ama tam gununu bekle istersen. Cunku etkisi olabiliyormus.
Sen bilirsin canim gercekten zor zamanlar. Sonu guzel olsun insallah.Çatlarım ama ben meraktaaann
Yok daha var kuzum ama yumurtam erken catladi bu ay doktor kontrolunde yunurta takibi yapiliyor ama bi kac gundur adet sancilarim var midem bulaniyor basim donuyor
Hadi inşallah ❤
Insallah canimSen bilirsin canim gercekten zor zamanlar. Sonu guzel olsun insallah.