Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaarrr dualarım kabul oldu galibaa
Hâlâ inanamıyorum yanlış görmüyorum değil mi çünkü doktora gittim ve pco olduğumu yumurta tembelliğim olduğunu söyledi hatta adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi bende bugün midem bulaşınca test yaptım böyle çıktı var değil mi ?

Ayyyy harika geç yazdım kusura bakma bitanem aaayyyy çok sevindim kan testi yaptır hemen çok şükür besmele ise yaradı Allah nasip etti rabbim kucağına almayı nasip nasip etsin inşallah

Gozun aydin. Her topiklerini okudugumda bu sitede en cok hamile kalmasini istedigim biriydin :) rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin.

Ayyyy harika geç yazdım kusura bakma bitanem aaayyyy çok sevindim kan testi yaptır hemen çok şükür besmele ise yaradı Allah nasip etti rabbim kucağına almayı nasip nasip etsin inşallah
Çok çok teşekkürler aşkım evet o vesile oldu inanıyorum dualarım seninle bi güzel haber de sen ver kan verdim 2 saat kaldı çıkmasına

Gozun aydin. Her topiklerini okudugumda bu sitede en cok hamile kalmasini istedigim biriydin :) rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizi tanımadan sevdim iyiki de sevmişim bu yolda savaşırken en çok destek olan sizlersiniz hepiniz den allah bin kere razı olsun

Çok çok teşekkürler aşkım evet o vesile oldu inanıyorum dualarım seninle bi güzel haber de sen ver kan verdim 2 saat kaldı çıkmasına

İnşallah beraber geçiririz bnm DHA 1hafta var ama sanki hamileymisim gbi hissediyorum Allah nasip etsin inşallah ay valla çok heyecanlıyım cikmicam siteden haber bekliyorum senden Allah'ım zeval vermesin inşallah her namazında sanada dua ediyor bana özelde ad soyad söyle canim

Tmm bitanem kan pıhtılaşmasi var bende 3 düşük yaptım çok korkuyorum nolur dua et bana sen her zaman benim duamdasin ve hep olacaksın inşallah sende o güzel haberi verirsin bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…