- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.081
Amin canim cumlemizden rabbim razi olsunÇok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizi tanımadan sevdim iyiki de sevmişim bu yolda savaşırken en çok destek olan sizlersiniz hepiniz den allah bin kere razı olsun
Gözün aydın çok sevindimKizlaaarrr dualarım kabul oldu galibaa
Hâlâ inanamıyorum yanlış görmüyorum değil mi çünkü doktora gittim ve pco olduğumu yumurta tembelliğim olduğunu söyledi hatta adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi bende bugün midem bulaşınca test yaptım böyle çıktı var değil mi ?Eki Görüntüle 2078455 Eki Görüntüle 2078458
Tamam yazcam mutlakaAmin canim cumlemizden rabbim razi olsunbizi bizden baska kim anlarki tekrar hayirli olsun bebegin kan cikinca yaz cok merak ettim :)
Çok teşekkür ederim canım sağolGözün aydın çok sevindim
Canm hayırlı olsun öncelikle bize de dua et biznde hamiş kalalım.Saracoğlu kan pıhtılaşması için limon tavsiye ediyor bir dinle derim.İnş bu sefer kucağına alırsn yavrunuTamam yazcam mutlaka
Var gibi duruyo ama emin olmadan Sevinme inşallah olur yaaa ben de şahit olmuş olurumKızlar bata 5 gün var ovulasyon testimi yorumlayacak birileri var mı ?
Ya olmasa bile çok üzülmem nasip çünkü Allah hayırlısını versin çok heyecanlıyım :)Var gibi duruyo ama emin olmadan Sevinme inşallah olur yaaa ben de şahit olmuş olurum
Evet hayırlısı ise olsun tabiYa olmasa bile çok üzülmem nasip çünkü Allah hayırlısını versin çok heyecanlıyım :)
Tmm bitanem kan pıhtılaşmasi var bende 3 düşük yaptım çok korkuyorum nolur dua et bana sen her zaman benim duamdasin ve hep olacaksın inşallah sende o güzel haberi verirsin bu ay
Kızlar bata 5 gün var ovulasyon testimi yorumlayacak birileri var mı ?
Çok çok teşekkürler aşkım evet o vesile oldu inanıyorum dualarım seninle bi güzel haber de sen ver kan verdim 2 saat kaldı çıkmasına
kartalice41 zaten drmişti bu ay ikimizde sevineceğiz diye umarım kendinden yanada dedikleri çıkar
Kızlar kan tahlili sonucum 61.14 hamileyim çok şükür nolur dua edin de bu sefer tutunsun bebegim
Hayırlı olsunnn :)) hemen doktora git pihtilasman icin versin biseyler..Kızlar kan tahlili sonucum 61.14 hamileyim çok şükür nolur dua edin de bu sefer tutunsun bebegim
Adetten tenizlendikten 3 gun sonra 110 tane besmeleyi temiz bir kagida yazdi ve ustunde tasidi ve bi banyoda cikardi iliskide bile ustunde kaldi ve halada ustunde ve hayit hapi kullandi canim ben sana solimHayırlı olsunnn :)) hemen doktora git pihtilasman icin versin biseyler..
Bu arada besmele yaziodu ne yapmıştın bu ay canim?