Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizi tanımadan sevdim iyiki de sevmişim bu yolda savaşırken en çok destek olan sizlersiniz hepiniz den allah bin kere razı olsun
Amin canim cumlemizden rabbim razi olsun bizi bizden baska kim anlarki tekrar hayirli olsun bebegin kan cikinca yaz cok merak ettim :)

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar

Tmm bitanem kan pıhtılaşmasi var bende 3 düşük yaptım çok korkuyorum nolur dua et bana sen her zaman benim duamdasin ve hep olacaksın inşallah sende o güzel haberi verirsin bu ay

Hayırlkısı canım benim burda progestan yanına coraspirin veriyolar dr verir ama hemen yarın sabah git Allahım kucagında görmeyide nasip edicek inşallah hiç korkma ve ani hareketler yapma

Kızlar kan tahlili sonucum 61.14 hamileyim çok şükür nolur dua edin de bu sefer tutunsun bebegim

İnşallah tutuncak aklına kötüyü getirme hemen iki rekat şüükür namazı kıl bitanem Çok şükür kendim olmuş kadar sevindim Allah kucağına almayıdda nasip etsin inşallaaaahhh

Teyzeeee Olduk yenideeennn kızlaaaaaaarrrrr

Hayırlı olsunnn :)) hemen doktora git pihtilasman icin versin biseyler..

Bu arada besmele yaziodu ne yapmıştın bu ay canim?
Adetten tenizlendikten 3 gun sonra 110 tane besmeleyi temiz bir kagida yazdi ve ustunde tasidi ve bi banyoda cikardi iliskide bile ustunde kaldi ve halada ustunde ve hayit hapi kullandi canim ben sana solim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…