- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 31
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.061
Kızlar bende yeni katıldım araniza 3 aydır çocuk için uğraşıyoruz inşallah bu ay olur bat 21 aralik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum bakalim kuzum bu testler insana kafayi yedirirCanım sen bı kan testi yaptirsana senin hep böyle çıkıyor sonra regli oluyorsun inşallah bu sefeer olmazsinda yine de eğer kimyasal yaşıyorsan Dr ona göre önlem alir
Son 4 gün bitanem ❤Sen napiosn bakım bat ne zmn senin
Ay bn 9 uff beklemek çok sinirSon 4 gün bitanem ❤
Bekliyorum bakalim kuzum bu testler insana kafayi yedirir
Sol ayağımda ağrı var bide karinda siskinlik başka bi belirti yok bitanem sende var mı belirti diycem ama çok erken senin içinAy bn 9 uff beklemek çok sinir
Var mı belirti
Tebrik ederim :) darisi bize insallahKizlaaarrr dualarım kabul oldu galibaa
Hâlâ inanamıyorum yanlış görmüyorum değil mi çünkü doktora gittim ve pco olduğumu yumurta tembelliğim olduğunu söyledi hatta adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi bende bugün midem bulaşınca test yaptım böyle çıktı var değil mi ?Eki Görüntüle 2078455 Eki Görüntüle 2078458
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin kandan sonra artik isminin yanina hamiş emojisini koyarsin :)Ayyy canım hala inanamıyorum rabbim cümle isteyenlerin gönlüne göre versin kan verdim 3 saat sonra cikicak
İnşallah canım kesinleşsin koyucamRabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin kandan sonra artik isminin yanina hamiş emojisini koyarsin :)
çokkk sevindim canım saglıkla kucagına al inşallah :)Ayyy canım hala inanamıyorum rabbim cümle isteyenlerin gönlüne göre versin kan verdim 3 saat sonra cikicak
Çok teşekkür ederim bitanemçokkk sevindim canım saglıkla kucagına al inşallah :)
Kizlaaarrr dualarım kabul oldu galibaa
Hâlâ inanamıyorum yanlış görmüyorum değil mi çünkü doktora gittim ve pco olduğumu yumurta tembelliğim olduğunu söyledi hatta adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi bende bugün midem bulaşınca test yaptım böyle çıktı var değil mi ?Eki Görüntüle 2078455 Eki Görüntüle 2078458
Gozun aydin. Her topiklerini okudugumda bu sitede en cok hamile kalmasini istedigim biriydin :) rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin.Kizlaaarrr dualarım kabul oldu galibaa
İnşallah canım kesinleşsin koyucam
Çok çok teşekkürler aşkım evet o vesile oldu inanıyorum dualarım seninle bi güzel haber de sen ver kan verdim 2 saat kaldı çıkmasınaAyyyy harika geç yazdım kusura bakma bitanem aaayyyy çok sevindim kan testi yaptır hemen çok şükür besmele ise yaradı Allah nasip etti rabbim kucağına almayı nasip nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizi tanımadan sevdim iyiki de sevmişim bu yolda savaşırken en çok destek olan sizlersiniz hepiniz den allah bin kere razı olsunGozun aydin. Her topiklerini okudugumda bu sitede en cok hamile kalmasini istedigim biriydin :) rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin.
Çok çok teşekkürler aşkım evet o vesile oldu inanıyorum dualarım seninle bi güzel haber de sen ver kan verdim 2 saat kaldı çıkmasına
Tmm bitanem kan pıhtılaşmasi var bende 3 düşük yaptım çok korkuyorum nolur dua et bana sen her zaman benim duamdasin ve hep olacaksın inşallah sende o güzel haberi verirsin bu ayİnşallah beraber geçiririz bnm DHA 1hafta var ama sanki hamileymisim gbi hissediyorum Allah nasip etsin inşallah ay valla çok heyecanlıyım cikmicam siteden haber bekliyorum senden Allah'ım zeval vermesin inşallah her namazında sanada dua ediyor bana özelde ad soyad söyle canim