- 29 Ocak 2017
- 967
- 609
- 33
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #9.021
Canım ben infolic combi coraspin gulukofen doktineks folic asit femara srephone kolmen son olarakda bir tane aşılama ve göbekten iğne progen pen die ama olmadı 11 senedir bekliyorum allah büyük kim istioyorsa gerçekten versin allahım hayırlısıyla sağsağlim hayırlı evlatBende deneyim sen herhangi bir tedavi gördünmğ cnm
Canım rakam düşük ama muhtemelen geç döllenme oldu, eğer kan testini birkaç gün sonra tekrarlarsan yükselecektir benceKizlar 15 gun once adet oldum 3. Gunu kesildi dr a gittim yumurtan normal degil dedi gebelik istedi cikmadi tabi yumurta tembelligi var bende herhangi bir zamanda gebe kalabilme ihtimali yani o gunden sonra 12 gun falan gecti dun aksam normal test yaptim evde cok silik cizgi cikti bugun emin olmak icin erken gebelik testi aldim ondada silik cikti ama cizgi var sordum etrafimdakilere var cizgi sonra gittim kan verdim sonuc 0,804 cikti ozelde yaptirdim bu neki boyle ikisidemi yanlis olur testlerin olsa kandada cikmazmi rakam dusuk bile olsa bilemedim diger adetimede 10 kusur gun falan var napim ben hevesim kursagimda kaldi
Ama once kana dusup sonra idrarda cikmazmi benim iki kasette cikti ama kanda cikmadi orasi kafami karistirdi yaptigim gibi belirdi hafiftn ikisindedeCanım rakam düşük ama muhtemelen geç döllenme oldu, eğer kan testini birkaç gün sonra tekrarlarsan yükselecektir bence
Anlamiyorum bu islerdende napsam bilemedim uca uca gittim kan vermeye cizgi cikti ya güya ama o anki hayal kirikligini anlatamamCanım rakam düşük ama muhtemelen geç döllenme oldu, eğer kan testini birkaç gün sonra tekrarlarsan yükselecektir bence
Kıyamam ya, ama bu değeri ölçen cihazlar bile hastaneden hastaneye değişiyor biliyor musunuz, kasette çıktıysa bence vardır, siz bir iki gün daha sabredip kan testini tekrarların benceAnlamiyorum bu islerdende napsam bilemedim uca uca gittim kan vermeye cizgi cikti ya güya ama o anki hayal kirikligini anlatamam
İlk idrari yapali 4. Gun bugun yine yapicam insallah bakalim ne cikicak yine cikarsa bilmiyorum artik naparim kanda cikip idrarda cikmasa cok erken idrara dusmemis daha derim ama tam tersi kana dusmeden idrara cikmazki aslinda ne dusuncegimi sasirdimKıyamam ya, ama bu değeri ölçen cihazlar bile hastaneden hastaneye değişiyor biliyor musunuz, kasette çıktıysa bence vardır, siz bir iki gün daha sabredip kan testini tekrarların bence
Evet çok haklısın canım, sabah ilk idrarla yapsaydın keşkeİlk idrari yapali 4. Gun bugun yine yapicam insallah bakalim ne cikicak yine cikarsa bilmiyorum artik naparim kanda cikip idrarda cikmasa cok erken idrara dusmemis daha derim ama tam tersi kana dusmeden idrara cikmazki aslinda ne dusuncegimi sasirdim
Bugun yaptim canim bisey cikmadi hormonaldi galba yarin yinede kan vericem saglik ocagi dr u istedi diye bisey yok bariz belli artik napalim alistik 0 i gormeyeEvet çok haklısın canım, sabah ilk idrarla yapsaydın keşke
Beni de ekler misiniz bat 13 şubat. Sizi de takip etmeye başladım. Hamile olan arkadaşlar sağ salim bebeklerine kavuşurlar inşallah. Darısı bizim başımıza...2 hamiş ile başladık yolumuza 33 hamiş ile devam ediyoruz insallah burdaki herkez bu emojiyi alicak inanc ve sabir ile rabbim tüm listedekilerimize haklarında hayırlı evlat nasip etsin
Hasumran (bat)=5 Mart
Lina dmrkrn (bat)=10 Ekim
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedossedos92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=4 Eylül
Efe2014 (bat)=25 Kasım
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
Turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=24 Ekim(düşük yaptı)
Bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
Naazzli (bat)=20 Ağustos
Esmaa_9153 (bat)=18 Eylül
Karyaa48 (bat)=21 Eylül
Kartalice41 (bat)=11 Ekim
Apekmimek (bat)=26 Ağustos
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos
Mrvchn (bat)=24 Ağustos
Adimbendesakli (bat)=15 Eylül
Firefly_88 (bat)=18 Ağustos
KuzumaHasretim (bat)=28 Ağustos
MadamAycan (bat)=31 Ağustos
Hvdc (bat)=6 Eylül
Sahra41 (bat)=29 Ağustos (düşük yaptı)
Lara_84 (bat)=25 Ağustos
Busosce (bat)=19 Mart
Ucurtma_avcisi (bat)=28 Ağustos
Mina_1414 (bat)=22 Aralık
Tuzcali (bat)=30 Ağustos
Myhsa (bat)=30 Eylül
Pircici (bat)=31 Ağustos(düşük yaptı)
Hayallidye (bat)=2 Eylül
Mavi family (bat)=26 Eylül
Rana0Rana (bat)=14 Kasım
loves all of you (bat)=23 Eylül
D.E (bat)=12 Kasım
GortUu (bat)=17 Eylül
Merve2706 (bat)=8 Eylül
slnkhrmn008 (bat)=14 Eylül
Sell-in (bat)= 21 Eylül
Bebis27 (bat)= 2 Ocak
Cnsssss35 (bat)= 10 Şubat
Gcm19944 (bat)=18 Eylül
Eliifdmr (bat)=24 Eylül
Emine0558 (bat)=17 Eylül
İzmirliEGM (bat)= 20 Eylül
maarja (bat)= 2 Ekim
Tuba3443 (bat)= 5 Ekim
Kertemeyenkelebek (bat)= 15 Eylül
Kelebeeekk (bat)= 18 Eylül
Nes1988mum (bat)= 20 Eylül
Hayatbu123 (bat)= 4 Ekim
Buecriy (bat)= 25 Ocak
Asymkrdg (bat)= 9 Ekim
Herkesgibi06 (bat)= 15 Kasım
Mirac46 (bat)= 22 Eylül
Elif1515 (bat)= 22 Eylül
Hadi Yaa (bat)= 22 Eylül
Selay ay (bat)= 5 Ekim
mf.ayşegül (bat) = 2 Ekim
Elonee (bat) = 15 Ekim
glycl06 (bat) = 8 Ekim
Pinkglove (bat)= 31 Ekim
GaSelle (bat) = 13 Kasım
Delfin_ (bat)= 29 Ekim
Atalante23 (bat) = 20 Ekim
R4bi4 (bat) =5 Aralık
Hby88 (bat) =14 Kasım
Benderyayimki (bat)= 1 Kasım
Tan_eliz (bat) = 1 Aralık
Birgaripaşk (bat) = 28 Kasım
Ecem_sefa (bat) 29 Kasım
Başakkk92 (bat) = 26 Kasım
haozlem (bat)=21 Aralık
ERVAF (bat)=27 Aralık
Birkucukbebismeselesi (bat)=30 Ocak
Vaynesmis (bat)=14 Şubat
Zeynepugr (bat)=5 Şubat
sky19 (bat)=17 Şubat
(Rabbi hebli minessalihin)
Anlamı = (Rabbim bize katından salih evlatlar nasip eyle)
(aminnn)
Adet sanacak kadar pedi dolduruyir muydu kan?Yok genelde 29 gunde falan bazende 28 günde bu sefer böyle oldu akıntıda var ama 9-10 gün varken başlar mi ki belirtiler.5 yaşında kızım var ama hiç bir belirtiyi hatirlamiyorum ondayken tek bildigim yerleşme kanaması o da adet donemime yakin olmuştu adet sanmistim ama değilmiş:) yumurtlama biteli 5 gun falan oldu inşallah dedigin gibi bebistir canım :)
Canım bende aynı durumdayım, dün sildikçe leke bulaşıyordu peçeteye, bugünde bi pedi dolduracak kadardı,Canım hamileyim demene çok az kalmış inşallah:) bende de bir ped iki gün ancaydi kahverengi şeklindeydi az az 2 gün sonra da kesilince hamile olduğunu öğrenmiştim:)