- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Benim bat 12 agustosArkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo bat a 4 gün kaldı ve çok ümitliyim gelin test sonuçlarımızı burda paylaşalım inşallah hamis haberini alırız
Kismet bakalim bu 3.ay ..ne zman gelecek bebislerHayırlı olsun kızlar inşallah gönlünüzden geçenler hemencecik olur
umarim mujdeli haberler veririzbenim bat 26 ags ama heyecanıma diyecek yok
bekliyorum ben de çalışmalara devam :)
umarim mujdeli haberler veririz
Cnm kist için tedavi görmüyor musunBenim bat 21 agustos bizde bekliyoruz bakalim hayirlisi olur ins doktor yumurtalarda kist var bu ay olmaz dedi ama biz yinede degerlendirdik Allahtan umit kesilmez
bnm bat belli degil duzenli heray olsam 25 agustos :) ama bu ay bnm bebis olmicak gelcek ayda memlekette olcam ...Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo bat a 4 gün kaldı ve çok ümitliyim gelin test sonuçlarımızı burda paylaşalım inşallah hamis haberini alırız
Yok canim gecen ayda gitmistim doktora hersey normaldi bu ay kist var adet olunca gel hormon testi yapalim dedi bende anlamadim valla bakalim bu ay tutmazsa tedavi icin gitcem doktoraCnm kist için tedavi görmüyor musun
bnm kist hic eksik olmuyorYok canim gecen ayda gitmistim doktora hersey normaldi bu ay kist var adet olunca gel hormon testi yapalim dedi bende anlamadim valla bakalim bu ay tutmazsa tedavi icin gitcem doktora
Olur inşallah bol bol dua edelim ☺Benim bat 20 agustos bakalım hayırlısı
tedavi gorsemde gormesemde ayni eksiliyir sonra yine yenileniyirİnşallah hepimiznde tez zamanda bebiş lerimiz olur bnm yengem de de kist vardı doktor ilaç verdi 7 gün kanaması oldu sonra kist geçmiş dedi doktor sonra da hamile kaldı şimdi ikinciye hamile kesinlikle tedavi görün
Valla tutmazsa bende tedavi gorcem canim ama yumurtam cuma yada dun catladi baya bi agrim falan oldu ozaman anladim bide ovulasyon testinde 2.cizgi baya koyu cikmisti 2gunude degerlendirdik bakalim ins tutar hayirlisi beklemedeyiz bir umutİnşallah hepimiznde tez zamanda bebiş lerimiz olur bnm yengem de de kist vardı doktor ilaç verdi 7 gün kanaması oldu sonra kist geçmiş dedi doktor sonra da hamile kaldı şimdi ikinciye hamile kesinlikle tedavi görün