- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.021
Kızlar incir kürü adetliyken iciliyomu bugün birinci günüm basliya bilirmiyim
Bende yine oldum bende istemiyorum artik yaaa yoruldumCanım ben adet oldum yeni bat 2 Ocak artk adet olmak istemiyorum
Sorma ben de yaaCanım ben adet oldum yeni bat 2 Ocak artk adet olmak istemiyorum
İnşallah canım inşallahNapim bişi yapmıyoum inşallah hamiş kalırsın da adet olmazsın bnmde 15gün var yumurtaların mi anlayamadım
Bu ay bende kullandim internette adetten sonra diye yaziyordu. Son gunlerinde basladim. 4-5 . Gun gibi. İncirle birlikte havuc kurunu birlikte yaptim. Beklemedeyim suanKızlar incir kürü adetliyken iciliyomu bugün birinci günüm basliya bilirmiyim
Bende iki ay kullandım testleri olmadı daha sonra ki aylar ağrılardan yumurtlama döneminde olduğumu anladım denedik ama yine olmadı.Selam kızlar benimde bat 2 ocak. Baby ovulasyon testi kullandım.umutluydum aslında gününü kaçırmadık ama olmayınca olmuyor.sıkılmış bezmiş bir haldeyimm
İnşallah canım inşallah
Benim dün adetimin birinci günüydü başladım yine ovu.testi sipariş verdim yine denicem bu ayBu ay bende kullandim internette adetten sonra diye yaziyordu. Son gunlerinde basladim. 4-5 . Gun gibi. İncirle birlikte havuc kurunu birlikte yaptim. Beklemedeyim suan
Hadi inşallah bitanem gönlünce olsun her şey sende bende isteyen herkez de bebislerimize kavuşalım inşallahBugün dr a gittim ve kan testim çok güzel çıktı bebek yapmana izin verdi dünde yumurtlama testim pozitif çıktı şansıma inşallah tutar
Hadi inşallah bitanem gönlünce olsun her şey sende bende isteyen herkez de bebislerimize kavuşalım inşallah
Bende bu ay klomen kullandim. Ama bu ay catlatma ignesi vermeyecegim dedi. Bugun kontrolum vardi iliski gunlerini soyledi.Senin yumurtalarinin boyutu nasildi canim?Kızlar ben de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bat 15 aralık bekliyorum bakalım
Canım adetin 15inci günü sağda 21mm solda 12mm yumurtam vardı o gün 11 de ovitrelle vuruldu ve pazartesi kontrole gittim sağdaki çatlamış ama soldaki duruyorduBende bu ay klomen kullandim. Ama bu ay catlatma ignesi vermeyecegim dedi. Bugun kontrolum vardi iliski gunlerini soyledi.Senin yumurtalarinin boyutu nasildi canim?
Hadi inşallah ❤Amin amin çok amin içimden bir ses bu ay ikimizin de yüzü gülecek diyor
Canim adetin 10. günü gittim. solda 2 tane yumurta var dedi ve ikiside 14.5 mm olmuslar dedi. Cumartesi ve pazartesi icin iliski olsun dedi. Sali gunu tekrar gidecegim.Canım adetin 15inci günü sağda 21mm solda 12mm yumurtam vardı o gün 11 de ovitrelle vuruldu ve pazartesi kontrole gittim sağdaki çatlamış ama soldaki duruyordusenin nasıldı canım yumurtalar
Doktor tekrar gel demedi ama ben korkuyorum acaba kist olur mu diyeCanim adetin 10. günü gittim. solda 2 tane yumurta var dedi ve ikiside 14.5 mm olmuslar dedi. Cumartesi ve pazartesi icin iliski olsun dedi. Sali gunu tekrar gidecegim.
Solda ki icin tekrar gidecek misin?
Adetin gectimi cnmYa kizlar bu testin kontrol cizgisimi sadece boyle tutunca gorunuyor