Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Herşey olabilir ekstra belirtin var mi

Hiç yok
Nerde yanlış yapıorum
Daha naapmam gerekio ki

Öncelikle ümidi kaybetme bnm de senelerdir olmuyo sadece bir kere kimyasal yaşadım bı DHA hiç olmadı bı de hastalıklarla boğuşuyorum Allah tan iyi bilmemiz mümkün değil hayırlı zamanda gelecek inşallah yavrularımiz

Geçmiş olsun Allah kabul etsin
O hayırlı gün nedense beni bulmuyo hayırsızım demek
Umudumu kaybetsem olucak ama kaydedemiyorum

kızlar merhaba,bu konuyu yeni gördüm bende geldim:)
ben 1 senedir istiyorum eşimdede bendede sorun yok ama olmadı henüz:/
adetlerim cok düzenli ve yumurtlama günü agrım oluyo
bu ay sogan suyuna basladım 6 gün içtim ve yumurtlamama 1 hafta kala yumurtladım bu ay sanırım sogandan iyimi kötümü bilmiyorum ama bat 1 hafta erkene geldiği icin daha az beklicem bu iyi:)
bide buay sanırım hem sag hem soldan yumrtladım :)
bi arkadasımda 11 ay üzerine sogan suyu ictigi ay hamile kaldı inşallah bende kalırım:)
Allah isteyen herkese saglıkla nasip etsin inşallah.
baska varmı sogan suyu kullanan?

İnşallah faydası olmuştur hamile kalırsın bnde bu ay soğan suyu içtim 6gun ancak dayanabildim bnde galiba erken yumurtlama çok emin değilim ama

İnşallah faydası olmuştur hamile kalırsın bnde bu ay soğan suyu içtim 6gun ancak dayanabildim bnde galiba erken yumurtlama çok emin değilim ama
inşallah canım ben yumurtladıgımı akıntıyla anladım sonra ovulasyon testi yaptım pozitif cıktı üstüne agrımda baslayınca tamam dedm yumurtluyorum.hayırlısı bakalım sende bi sıkıntı varmı yoksa benm gbi nolur nolmaz diyemi ictin sogan suyunu

Herkes içiyordu bnmde canım sıkılıyordu napsam arıyordum o yüzden yaptım hatta şeyde yaptım soğan suyu yaparken nane tarçın çubuğu kırdım bı de bir tane kuru incir (çok pahalı kuru incir) onu kaynattıktan 5dk onu da içtim ben ovu testini kacirdim galiba yapışkanı gördükten sonra çok geçti ama kasık ağrısı hala geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…