- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.001
Selam kızlar hepinize iyi akşamlar
Valla adet olmayı bekliyorum bitanem 11 gunum var sen napıyosun nasılsınSanada güzellik napion
Valla adet olmayı bekliyorum bitanem 11 gunum var sen napıyosun nasılsın
Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz
Hiç yokHerşey olabilir ekstra belirtin var mi
Hiç yok
Nerde yanlış yapıorum
Daha naapmam gerekio ki
Geçmiş olsun Allah kabul etsinÖncelikle ümidi kaybetme bnm de senelerdir olmuyo sadece bir kere kimyasal yaşadım bı DHA hiç olmadı bı de hastalıklarla boğuşuyorum Allah tan iyi bilmemiz mümkün değil hayırlı zamanda gelecek inşallah yavrularımiz
Geçmiş olsun Allah kabul etsin
O hayırlı gün nedense beni bulmuyo hayırsızım demek
Umudumu kaybetsem olucak ama kaydedemiyorum
kızlar merhaba,bu konuyu yeni gördüm bende geldim:)
ben 1 senedir istiyorum eşimdede bendede sorun yok ama olmadı henüz:/
adetlerim cok düzenli ve yumurtlama günü agrım oluyo
bu ay sogan suyuna basladım 6 gün içtim ve yumurtlamama 1 hafta kala yumurtladım bu ay sanırım sogandan iyimi kötümü bilmiyorum ama bat 1 hafta erkene geldiği icin daha az beklicem bu iyi:)
bide buay sanırım hem sag hem soldan yumrtladım :)
bi arkadasımda 11 ay üzerine sogan suyu ictigi ay hamile kaldı inşallah bende kalırım:)
Allah isteyen herkese saglıkla nasip etsin inşallah.
baska varmı sogan suyu kullanan?
Bir buçuk sene yaklaşıkNe zamandır deniyosn bnm 4sene oldu
inşallah canım ben yumurtladıgımı akıntıyla anladım sonra ovulasyon testi yaptım pozitif cıktı üstüne agrımda baslayınca tamam dedm yumurtluyorum.hayırlısı bakalım sende bi sıkıntı varmı yoksa benm gbi nolur nolmaz diyemi ictin sogan suyunuİnşallah faydası olmuştur hamile kalırsın bnde bu ay soğan suyu içtim 6gun ancak dayanabildim bnde galiba erken yumurtlama çok emin değilim ama
Canım ben adet oldum yeni bat 2 Ocak artk adet olmak istemiyorumSelam kızlar hepinize iyi akşamlar
Bir buçuk sene yaklaşık
inşallah canım ben yumurtladıgımı akıntıyla anladım sonra ovulasyon testi yaptım pozitif cıktı üstüne agrımda baslayınca tamam dedm yumurtluyorum.hayırlısı bakalım sende bi sıkıntı varmı yoksa benm gbi nolur nolmaz diyemi ictin sogan suyunu
Şnşallah aşnşallahİnşallah tez vakitte olur..bnm kdr beklemezsin