Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar benimde bat 2 ocak. Baby ovulasyon testi kullandım.umutluydum aslında gününü kaçırmadık ama olmayınca olmuyor.sıkılmış bezmiş bir haldeyimm

Selam kızlar benimde bat 2 ocak. Baby ovulasyon testi kullandım.umutluydum aslında gününü kaçırmadık ama olmayınca olmuyor.sıkılmış bezmiş bir haldeyimm
Bende iki ay kullandım testleri olmadı daha sonra ki aylar ağrılardan yumurtlama döneminde olduğumu anladım denedik ama yine olmadı.

Bu ay bende kullandim internette adetten sonra diye yaziyordu. Son gunlerinde basladim. 4-5 . Gun gibi. İncirle birlikte havuc kurunu birlikte yaptim. Beklemedeyim suan
Benim dün adetimin birinci günüydü başladım yine ovu.testi sipariş verdim yine denicem bu ay

Bende bu ay klomen kullandim. Ama bu ay catlatma ignesi vermeyecegim dedi. Bugun kontrolum vardi iliski gunlerini soyledi.Senin yumurtalarinin boyutu nasildi canim?
Canım adetin 15inci günü sağda 21mm solda 12mm yumurtam vardı o gün 11 de ovitrelle vuruldu ve pazartesi kontrole gittim sağdaki çatlamış ama soldaki duruyordu:işsiz: senin nasıldı canım yumurtalar

kızlar bu ay sogan suyu içtim 1 hafta erken yumurtladım yumurtlamamın üstünden 7 gün gecti önceden göğüslerim hemen şişerdi bu ay hiç şişmedi ama sol gügsüme sürekli bıcak giriyo cok sızlıyo bide tek taraflı kasık agrım var bu kadar erken belli olurmu bilemedim,bide kasıklarımda bi dolgunluk hissi var tarif edemediğim garip bi his umutlanmak istemiyorum ama testte yapamıyorum erken diye sizce hamilelik belirtisi olabilirmi

Ya kizlar bu testin kontrol cizgisimi sadece boyle tutunca gorunuyor

Eklentiler

• BD3CDD3B-9BF1-4823-AA80-9328D54AF689.jpeg
    BD3CDD3B-9BF1-4823-AA80-9328D54AF689.jpeg
    28,9 KB · Görüntüleme: 72
Canım adetin 15inci günü sağda 21mm solda 12mm yumurtam vardı o gün 11 de ovitrelle vuruldu ve pazartesi kontrole gittim sağdaki çatlamış ama soldaki duruyordu:işsiz: senin nasıldı canım yumurtalar
Canim adetin 10. günü gittim. solda 2 tane yumurta var dedi ve ikiside 14.5 mm olmuslar dedi. Cumartesi ve pazartesi icin iliski olsun dedi. Sali gunu tekrar gidecegim.
Solda ki icin tekrar gidecek misin?

Canim adetin 10. günü gittim. solda 2 tane yumurta var dedi ve ikiside 14.5 mm olmuslar dedi. Cumartesi ve pazartesi icin iliski olsun dedi. Sali gunu tekrar gidecegim.
Solda ki icin tekrar gidecek misin?
Doktor tekrar gel demedi ama ben korkuyorum acaba kist olur mu diye:KK43: hiç de sevmem o muayene koltuğuna oturmayı o yüzden hiç gidesim gelmiyor. Zaten bu aralar kendimde belirti aramaya başladım adet olcak gibi sancılarım var göğüslerim hassaslaştı akıntım da yumurtlamadan beri devam ediyor ama daha az bakalım inşallah psikolojik değildir:dua:

X