- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.221
Amiinnn..Bilmiyorum her an regl gelebilir bu ay da olmazsa tedaviye başlıycam artık hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşallah
3 gün kaldı bende hormon testine göre rahim filmi çekebilirim yada yumurta takibi yapacam dedi bakalım herşey nasip kaderAmiinnn..
Kac gun kaldi canim insallah olmazsin.
Kasım ayında doktora gidecegim bir aksilik olmazsa. Nasil bir tedavi uygular bilmiyorum artik. Bende kan pihtilasmasi da var. 1 sene once düşük yaptim. Hemen hamile kalmiştim o zaman. Daha dogrusu hemen olacagina ihtimal vermemistim. Sonra beynim tamamen bu düşünceyle kaplaninca olmadi bir daha tabi. Kısmet...
Benim de bat bugün ben test yapmadım hiç eğer ader olmazsam pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum şimdilik gelen giden yok bakalımKizlar gunaydin benim bat bugun ama hala gelen giden yok catlatma ignesininde 14. Gunu sabah test yaptim sikik cikti ancak gecen ayki gibi hemen kan testine gitmeyi dusunmuyorum bi kac gun daha bekleyecegim insallah hepimiz guzel haberler aliriz en kisa zamanda
İnsallah bebislerimiz gelir canimBenim de bat bugün ben test yapmadım hiç eğer ader olmazsam pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum şimdilik gelen giden yok bakalım
Tebriklerrrr kaç gün geçti canım adetin
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi tum isteyenlere insallahBat 9 ekimdi canım dün sabah yaptım testi bugunde kan vericem nasipse
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi tum isteyenlere insallah
Daha önce yapmışmıydın canım test baya gecikmiş öyle yapmışsın sanırmBat 9 ekimdi canım dün sabah yaptım testi bugunde kan vericem nasipse
Hadi bakalım hayırlı olsun canımDabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah değerlerin katlanarak yükselircanım 3 gün geçti yaptım test bozuk çıktı bekledim 2 gün olmayınca dün sabah tekrar yaptım çizgi koyu çıktı bayağı
Canim 2gun gecsin bi daha yap test.Inshallah hamilesindir.Benim bat23unde.Hayirlisi inshallahBat gunu bugun. Goguslerim cok aciyodu tamamen gecti. Pek olacak gibi değilim. :s test yaptim negatif :s acaba gec dollenme falan olduysa testte cikmama gibi bi durum olur mu?
Insallh yaa.. Aslinda pek umudum yoktu. Bi umut dogdu sankim. Insallh olmamCanim 2gun gecsin bi daha yap test.Inshallah hamilesindir.Benim bat23unde.Hayirlisi inshallah
Belirtilerin varmi canim??Insallh yaa.. Aslinda pek umudum yoktu. Bi umut dogdu sankim. Insallh olmam
Batlarımız aynıydı sanırm dimi canım 14 ekim? Belki arada gelen sancılardır bende de arada sızlıyor ama geçiyor şimdilik gelen giden yokKizlar benim bugun adet sancilarim basladi muhtemelen aksama olurum umutlar bidahaki aya kaldi
Test yaptinmi canim?Batlarımız aynıydı sanırm dimi canım 14 ekim? Belki arada gelen sancılardır bende de arada sızlıyor ama geçiyor şimdilik gelen giden yok
Cnm kan verdinmi inşallah hamilesindir tatlimBat 9 ekimdi canım dün sabah yaptım testi bugunde kan vericem nasipse