Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum her an regl gelebilir bu ay da olmazsa tedaviye başlıycam artık hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşallah
Amiinnn..
Kac gun kaldi canim insallah olmazsin.
Kasım ayında doktora gidecegim bir aksilik olmazsa. Nasil bir tedavi uygular bilmiyorum artik. Bende kan pihtilasmasi da var. 1 sene once düşük yaptim. Hemen hamile kalmiştim o zaman. Daha dogrusu hemen olacagina ihtimal vermemistim. Sonra beynim tamamen bu düşünceyle kaplaninca olmadi bir daha tabi. Kısmet...

3 gün kaldı bende hormon testine göre rahim filmi çekebilirim yada yumurta takibi yapacam dedi bakalım herşey nasip kader

Benim de bat bugün ben test yapmadım hiç eğer ader olmazsam pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum şimdilik gelen giden yok bakalım

canım 3 gün geçti yaptım test bozuk çıktı bekledim 2 gün olmayınca dün sabah tekrar yaptım çizgi koyu çıktı bayağı
Hadi bakalım hayırlı olsun canımDabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah değerlerin katlanarak yükselir darısı başımıza inşallah

Bat gunu bugun. Goguslerim cok aciyodu tamamen gecti. Pek olacak gibi değilim. :s test yaptim negatif :s acaba gec dollenme falan olduysa testte cikmama gibi bi durum olur mu?

Kizlar bata uc gun var gebelik testi negatif ovu testim bu ..t kalin ve baya koyulasmis acaba kist mi var bende ya

Eklentiler

• 20171015_123251.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 129
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…