- 9 Eylül 2014
- 1.041
- 1.230
- 35
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.241
Yapmadım canım yarın yapıcm inşallahTest yaptinmi canim?
Hadi inshallah guzel haberleri alirsin.Yapinca yaz bakalim.Yapmadım canım yarın yapıcm inşallah
Tamam canım yazarım inşallah pozitif diye yazarımHadi inshallah guzel haberleri alirsin.Yapinca yaz bakalim.
Inshallah❤Tamam canım yazarım inşallah pozitif diye yazarım
Inanilmaz derecede gazim var ve yuzumde sivilceler doldu. bazen basim donuyo. dun biraz kasiklarimda agri vardi regl olucam sandim. ama olmadim.Belirtilerin varmi canim??
Belirtilerin benzoyo canim.Inshallah gebesindir.Inanilmaz derecede gazim var ve yuzumde sivilceler doldu. bazen basim donuyo. dun biraz kasiklarimda agri vardi regl olucam sandim. ama olmadim.
Yaa insallh..Belirtilerin benzoyo canim.Inshallah gebesindir.
Inshallah hayirli haberlerini bekliyoruz canim.Yaa insallh..meraktayim. tekrar test aldim yarin sabah yapicam..
Bende senin gibi canim.Allahin izni ile hamile kalirsam kimseye soylemiycem.Gecen ay dusuk yaptim diye her kes beni sucladi.O yuzden kimseye soylemiycem inshallah.Sen neden canim soylemek istemiyosun?Onur_hira_ela canım bat 24ekim yazarsın..herkeze inat tekrar bebek istiyorum...ve eğer kalırsam sizin dışımızda ki kimseye söylemeyeceğim 2aylık olana dek
Canim yaptinmi test?Yaa insallh..meraktayim. tekrar test aldim yarin sabah yapicam..
Bende daha olmadim canim catlatma ignesinin 17. Gunu bugun baska bi problem olmamistir insallah gecen ay tam gununde adet oldum cunkuBatlarımız aynıydı sanırm dimi canım 14 ekim? Belki arada gelen sancılardır bende de arada sızlıyor ama geçiyor şimdilik gelen giden yok
Canım bende geçen ay düşük yaptım...çoğu yakınım 14aylık bir bebeğin var diye pek de mutlu olmadı tabiri caiz se sevindi..Ama ben arkadaş gibi büyüsünjdp istiyorum ...onlara inat yapmak istiyorum inadım inat vazgeçmiştim ama bugün tekrar inat ettim...Bende senin gibi canim.Allahin izni ile hamile kalirsam kimseye soylemiycem.Gecen ay dusuk yaptim diye her kes beni sucladi.O yuzden kimseye soylemiycem inshallah.Sen neden canim soylemek istemiyosun?
Canim aldirma etrafdakilere.Sana nasil uygunsa,nasil guzel hiis edeceksen kendini oyle yap.Rabbim hayirlisini kismet etsin inshallah:)Canım bende geçen ay düşük yaptım...çoğu yakınım 14aylık bir bebeğin var diye pek de mutlu olmadı tabiri caiz se sevindi..Ama ben arkadaş gibi büyüsünjdp istiyorum ...onlara inat yapmak istiyorum inadım inat vazgeçmiştim ama bugün tekrar inat ettim...
Tebrikler canim:)Belirtilerin varmi?:)
Amin canim inşallah..hayırlı ise olsun hayırsızpa olmasın zaten canımCanim aldirma etrafdakilere.Sana nasil uygunsa,nasil guzel hiis edeceksen kendini oyle yap.Rabbim hayirlisini kismet etsin inshallah:)