- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.181
Ay cok üzüldüm kuzum ya ama pes etmek yok benimde 1 sene doldu asılama ya geçtik vardır bunda da bi hayır insallah bizde taşacağız o duyguyuKan sonucum 0.100bu ay da olmadı
UmarimAy cok üzüldüm kuzum ya ama pes etmek yok benimde 1 sene doldu asılama ya geçtik vardır bunda da bi hayır insallah bizde taşacağız o duyguyu
canım coban cökerten al kaynat suyunu ıcır esıne aksamlar bırde evıcap e vıtamını 200 luk al içsin gunde 2 defaEşimde sperm sorunu vardı doktor ilaç verdi birde keçiboynuzu kürü yaptım canım pekmez içiyor arada. İncir kürünü duymuştum eşime onu yapacaktım senin söylediğinide bi araştırayım belki eşime faydası olur. Çok sağol canım Rabbim herkese evlat nasip etsin inşallah
benımde dun yaptım test dalgalı pembe cıktı anlamadım hıc34 gün geçti sabah yaptım test
Böyle çıktı bunların ikisi normal test tabi çizgi görünüyorsa
Erken testte yapmıştım o da tek çizgi çıktı
gözün aydin canimbu canım testim darısı hepinize inş.
Canım bize doktor promenk vermişti kullandı onu bitirdi. doktor 3 ay kullansın dedi ama bende geçen hafta evicap aldım İbrahim saraçoğlu da söylemişti birde onu kullansın istedim. Sonra erkek infertilesi topiğinde kızlara sordum doktorun verdiğini kullansın dediler genelde bende eczaneye geri gittim hem iki ilacıda sordum doktorun verdiği ilaç daha iyiymiş birçok şey varmış içinde. O yüzden tekrardan promenk aldım.canım coban cökerten al kaynat suyunu ıcır esıne aksamlar bırde evıcap e vıtamını 200 luk al içsin gunde 2 defa
Hayırlı olsun bebişinizbu canım testim darısı hepinize inş.
Herkesin farklıdır ben zaten muayene oldum prolaktin felan yok benndeCanım adetin üzerinden baya geçmiş. Bak geçen yıl bi ay ben de böyle adet görmedim. Doktora gittim. Meğerse prolaktin hormonum yüksekmiş. Prolaktin sınırın üstüne çıkınca adet düzensizlikleri ve adet görememe durumu oluyor. İlaç verildi sonra adet gördüm. Bilgin olsun ihmal etme bi baktır bence
Bozukmuş demek testbenımde dun yaptım test dalgalı pembe cıktı anlamadım hıc
Ayyy maşallah canm 4 haftalık falan var baya koyu çıkmış çizgibu canım testim darısı hepinize inş.
Canım tebrik ederim bi belirtin varmıydı ve adetin gecikmişmiydigunaydın sabah test yaptım hamileyimm :)
Herkesin farklı olabileceğini ben de biliyorum sadece genelde görülen bir durum olduğu için paylaşmak istemiştim. Çünkü 34 gün gecikmede kanda çıkması lazım diye düşündüm. Ben kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.Herkesin farklıdır ben zaten muayene oldum prolaktin felan yok bennde
Peki sen gebelik test yapmışmıydın
Evde ki testten kastediyorumHerkesin farklı olabileceğini ben de biliyorum sadece genelde görülen bir durum olduğu için paylaşmak istemiştim. Çünkü 34 gün gecikmede kanda çıkması lazım diye düşündüm. Ben kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.
Ayyy maşallah canm 4 haftalık falan var baya koyu çıkmış çizgi
Canım tebrik ederim bi belirtin varmıydı ve adetin gecikmişmiydi
Baş dönmesi adet gecikmesinde mi başladı yoksa daha öncesi miBat 9 ekimdi canım belirti baş dönmesi kasıklarda baskı
Ah canim eskilerden bi biz kaldik hamile olmayan galiba.Kan sonucum 0.100bu ay da olmadı
Tebrik ederimmm. Kucagina almak nasip olsun insallah canim.gunaydın sabah test yaptım hamileyimm :)