- 9 Ekim 2017
- 235
- 93
- 36
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.261
Uzulme canim.Inshallah onuzumdeki ay hamile kalirsin.Rabbim neyi hayirli bilirse onu kismet etsin.Hayirlisi boyleymis de ve gelecek ay icin hazirlan.0.01 sonucum
Beni de ekleyin listeye:) Benim biraz geç ama olsun 31 Ekim diyelim...7Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo bat a 4 gün kaldı ve çok ümitliyim gelin test sonuçlarımızı burda paylaşalım inşallah hamis haberini alırız
Hasumran (bat)=9 Ağustos
Lina dmrkrn (bat)=10 Ekim
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedossedos92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=4 Eylül
Efe2014 (bat)=22 Ekim
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
Turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=16 Eylül(düşük yaptı)
Bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
Naazzli (bat)=20 Ağustos
Esma_91 (bat)=18 Eylül
Karyaa48 (bat)=21 Eylül
Kartalice41 (bat)=11 Ekim
Apekmimek (bat)=26 Ağustos
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos
Mrvchn (bat)=24 Ağustos
Adimbendesakli (bat)=15 Eylül
Firefly_88 (bat)=18 Ağustos
KuzumaHasretim (bat)=28 Ağustos
MadamAycan (bat)=31 Ağustos
Hvdc (bat)=6 Eylül
Sahra41 (bat)=29 Ağustos
Lara_84 (bat)=25 Ağustos
Busosce (bat)=2 Kasım
Ucurtma_avcisi (bat)=28 Ağustos
Mina_1414 (bat)=26 Eylül
Tuzcali (bat)=30 Ağustos
Myhsa (bat)=30 Eylül
Pircici (bat)=31 Ağustos(düşük yaptı)
Hayallidye (bat)=2 Eylül
Mavi family (bat)=26 Eylül
Rana0Rana (bat)=14 Ekim
loves all of you (bat)=23 Eylül
D.E (bat)=12 Kasım
GortUu (bat)=17 Eylül
Merve2706 (bat)=8 Eylül
slnkhrmn008 (bat)=14 Eylül
Sell-in (bat)= 21 Eylül
Bebis27 (bat)= 10 Kasım
Cnsssss35 (bat)= 22 Eylül
Gcm19944 (bat)=18 Eylül
Eliifdmr (bat)=24 Eylül
Emine0558 (bat)=17 Eylül
İzmirliEGM (bat)= 20 Eylül
maarja (bat)= 2 Ekim
Tuba3443 (bat)= 5 Ekim
Kertemeyenkelebek (bat)= 15 Eylül
Kelebeeekk (bat)= 18 Eylül
Nes1988mum (bat)= 20 Eylül
Hayatbu123 (bat)= 4 Ekim
Buecriy (bat)= 13 Ekim
Asymkrdg (bat)= 9 Ekim
Herkesgibi06 (bat)= 17 Ekim
Mirac46 (bat)= 22 Eylül
Elif1515 (bat)= 22 Eylül
Hadi Yaa (bat)= 22 Eylül
Selay ay (bat)= 5 Ekim
mf.ayşegül (bat) = 2 Ekim
Elonee (bat) = 15 Ekim
glycl06 (bat) = 8 Ekim
(Rabbi hebli minessalihin)
Anlamı = (Rabbim bize katından salih evlatlar nasip eyle)
(aminnn)
Canım gözün aydın tebrik ederim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Baya koyu cikmis hemde.Teşekkür ederim canım benim belirtim bel ve inanılmaz sırt ağrısıydı birde wc ye gittiğimde çok olmasada kontrole edince ıslaklık oluyordu. Onun haricinde bir belirtim yokbugün test yaptım daha koyu çıktıEki Görüntüle 2055869
Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Mesajlarına denk gelmiştim. Darısı başımıza inşallah. Anlat bakalım ne yaptın nasıl oldu::))Teşekkür ederim canım benim belirtim bel ve inanılmaz sırt ağrısıydı birde wc ye gittiğimde çok olmasada kontrol edince ıslaklık oluyordu. Onun haricinde bir belirtim yokbugün test yaptım daha koyu çıktıEki Görüntüle 2055869
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım gözün aydın tebrik ederim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Baya koyu cikmis hemde.
Catlatma ignesi mi vurulmuştun canim yanlis mi hatirliyorum?
Sağol canım Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallahTebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Mesajlarına denk gelmiştim. Darısı başımıza inşallah. Anlat bakalım ne yaptın nasıl oldu::))
Hayırlı olsun canım. Tekrar tebrikler.Sağol canım Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallahbişi yapmadım aslında canım yumurta takibi yaptırdım ilk gittiğimde 14.44 mm di sonra 20.04 mm oldu sonra tekrar gittim yumurtan çatlamış dedi bu sıralar hep gün aşırı bikaç günde üst üste birlikte olduk eşimle birde eşim aktarcıdan keçiboynuzu soğuk pres aldık onu içti sabahları birer kaşık aç karna
Trabzon da mı gidiyorsun doktora?Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinyok canım normal yolla oldu. İlk düşündüğümde dr gittim yumurtalıklara baktırmak için bana her adet bitimi 4. Gün başla gün aşırı bi hafta dene dedi. O şekilde olmadı farklı dr gittim düzenli yumurta takibi yaptırdım sağolsun dr 2-3 günde bir çağırdı alttan muayene etti çok şükür Rabbimde ol dedi denk geldi en baştan yumurta takibi yaptırsaymışm dedim çünkü diğer dr dediğiyle hiç uymadı bu ay
Tşk ederim canım sağolHayırlı olsun canım. Tekrar tebrikler.
Sen en iyisini yaptirmissin canim. Bu ay olmazsa bende doktora gidecegim. Alttan muayene olmasaymiş iyiymiş. Fenalik geldi o durumdan. Peki kacinci gun iliski onerdi. Merak ettimTeşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinyok canım normal yolla oldu. İlk düşündüğümde dr gittim yumurtalıklara baktırmak için bana her adet bitimi 4. Gün başla gün aşırı bi hafta dene dedi. O şekilde olmadı farklı dr gittim düzenli yumurta takibi yaptırdım sağolsun dr 2-3 günde bir çağırdı alttan muayene etti çok şükür Rabbimde ol dedi denk geldi en baştan yumurta takibi yaptırsaymışm dedim çünkü diğer dr dediğiyle hiç uymadı bu ay
Yok canım görev nedeniyle urfadayız memleketim trabzonTrabzon da mı gidiyorsun doktora?
Canim t bölgesinde ben hafif bi cizgi goruyorum. Hemen mi sonuc verdi?Baska test varsa tekrar dene bakalim.Kizlar bu test bozukmu ya anlamadim
Canım drum idrarın sıkışık gel dedi aslında normal bakmak için ama ben sıkışık gidemediğim için alttan baktıSen en iyisini yaptirmissin canim. Bu ay olmazsa bende doktora gidecegim. Alttan muayene olmasaymiş iyiymiş. Fenalik geldi o durumdan. Peki kacinci gun iliski onerdi. Merak ettim
Insallah tüm isteyenlere nasip olur.
Canım bence ikinci çizgi var bozuk değil gibi dağılmamışKizlar bu test bozukmu ya anlamadim
Trabzonlu musun neresinden? Bende TrabzonluwtmCanım bence ikinci çizgi var bozuk değil gibi dağılmamış
Arsinliyim canımTrabzonlu musun neresinden? Bende Trabzonluwtm
Cnm yaptim okulq gittim geldim yarim saatte.geldigimde boyleydiCanim t bölgesinde ben hafif bi cizgi goruyorum. Hemen mi sonuc verdi?Baska test varsa tekrar dene bakalim.
Geç catlamiş yani. Biz bu ay takvimde gosteren yumurtlama zamanini degerlendiremedik.bende 29 gunde bir oluyorum.Canım drum idrarın sıkışık gel dedi aslında normal bakmak için ama ben sıkışık gidemediğim için alttan baktı32 günde bir adet oluyroum canım adetimin 15. Döngüsünde gittim 14.44 mm di dr 18. Döngüsünde ilişkiye gir cuma gel dedi cuma gittiğimde çatlamamıştı 20.04 oldu sonra bana gün aşırı yapın her an çatlar dedi. Sanırm cumartesi çatladı birde sabah ilişkisi önerdi biz bikere sabah denedik oda cumartesi günü belki o tutmuştur