Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde ki testten kastediyorum
Benim normalde reglim düzenlidir o senin dediğin prolaktin hormonu adet düzensizliği oluyormuş ki zaten ben muayene oldum olsa doktor söylerdi bana salak değil ya
Benim de reglim düzenlidir. 1 ay olmadı onda da 2 doktor gezdim sonuç alamadık.Mersin tıp fakültesindeki Prof doktorum şüphelendi hormonlarıma bakıldı öyle öğrendik. Muayenede çıkmıyor . Hormon testinde çıkıyor.

Hayır canım ben artık kendi haline bırakacağım çünkü düşündükçe hem kafayı yiyorum hmde olmuyor en iyisi biraz umursamamak olucak galiba

Hayır canım ben artık kendi haline bırakacağım çünkü düşündükçe hem kafayı yiyorum hmde olmuyor en iyisi biraz umursamamak olucak galiba
Canim umursamamak da el diyil kiBen her ay umursamiycam diyorum ama yumurtalamadan sora acaba hamilemiyim diye kafayi yiyorumAma bu aya hic umidim yok.

Bata 4 gün var kızlar sabah kahverengi leke gelmiş uyanınca farkettim öğleden sonrada şeffaf su gibi bişey geliyo çok hafif pembemsi üstüne görmek böyle mi oluyo bilen var mı

Geçen ay geciktirici hap içmiştim. Bu ay 32. Gunumdeyim hala regli olmadım. Hamile olma ihtimalim varmı yoksa haptan dolayı normal mi ??

Geçen ay geciktirici hap içmiştim. Bu ay 32. Gunumdeyim hala regli olmadım. Hamile olma ihtimalim varmı yoksa haptan dolayı normal mi ??
Haptan olabilir bebiş de olabilir test yapın bence. Çünkü ben hapı bırakınca iki haftada olmuştum.

Bata 4 gün var kızlar sabah kahverengi leke gelmiş uyanınca farkettim öğleden sonrada şeffaf su gibi bişey geliyo çok hafif pembemsi üstüne görmek böyle mi oluyo bilen var mı
Olabilir yerleşme kanamasına benziyor anlattıklarıniz, bir kaç gün sonra belli olur kan testinde, hayırlısı olsun inşallah.

Kizlar benim bat yarin, her ay gibi adet oncesi belirtilerim var, bu ayda olmadi galiba onun icinde hic test yapmadim bu ay

Ayrıca süt hormonu yüksek olursa gebelik testi pozitif sonuç vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…