- 12 Temmuz 2017
- 721
- 1.115
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.201
Benim de reglim düzenlidir. 1 ay olmadı onda da 2 doktor gezdim sonuç alamadık.Mersin tıp fakültesindeki Prof doktorum şüphelendi hormonlarıma bakıldı öyle öğrendik. Muayenede çıkmıyor . Hormon testinde çıkıyor.Evde ki testten kastediyorum
Benim normalde reglim düzenlidir o senin dediğin prolaktin hormonu adet düzensizliği oluyormuş ki zaten ben muayene oldum olsa doktor söylerdi bana salak değil ya
Hayır canım ben artık kendi haline bırakacağım çünkü düşündükçe hem kafayı yiyorum hmde olmuyor en iyisi biraz umursamamak olucak galibaAh canim eskilerden bi biz kaldik hamile olmayan galiba.
Benim de bu ay olmayacak. Eşimle aramiz bozuldu. Yumurtlama zamanini boş geçtik
Eger aramiz düzelirse önümüzdeki ay doktora gidecegiz artik 1 yil oldu. Sen gitmeyi dusunuyor musun?
Canim umursamamak da el diyil kiHayır canım ben artık kendi haline bırakacağım çünkü düşündükçe hem kafayı yiyorum hmde olmuyor en iyisi biraz umursamamak olucak galiba
Haptan olabilir bebiş de olabilir test yapın bence. Çünkü ben hapı bırakınca iki haftada olmuştum.Geçen ay geciktirici hap içmiştim. Bu ay 32. Gunumdeyim hala regli olmadım. Hamile olma ihtimalim varmı yoksa haptan dolayı normal mi ??
Olabilir yerleşme kanamasına benziyor anlattıklarıniz, bir kaç gün sonra belli olur kan testinde, hayırlısı olsun inşallah.Bata 4 gün var kızlar sabah kahverengi leke gelmiş uyanınca farkettim öğleden sonrada şeffaf su gibi bişey geliyo çok hafif pembemsi üstüne görmek böyle mi oluyo bilen var mı
Aynen ya offf bnde umursamayacagm diyorum ama şimdiden yumurtlama gününü hesaplıyorum zor ya of çok zorCanim umursamamak da el diyil kiBen her ay umursamiycam diyorum ama yumurtalamadan sora acaba hamilemiyim diye kafayi yiyorum Ama bu aya hic umidim yok.
Hapı bıraktıktan sonra 4 gün sonra oldum. Bu ay olmadım acaba geçen aydan etkisi kalmış olabilir mi.Haptan olabilir bebiş de olabilir test yapın bence. Çünkü ben hapı bırakınca iki haftada olmuştum.
Hı öyle ise yok kalmaz kalmaz onun etkisi, idrar ve kan testi yaptırın o zman. İnş hayırlısı olsun güzel haberler alın.Hapı bıraktıktan sonra 4 gün sonra oldum. Bu ay olmadım acaba geçen aydan etkisi kalmış olabilir mi.
Tebriklerrrr kaç gün geçti canım adetinbu canım testim darısı hepinize inş.
Merhaba canım aydından mısınAh canim eskilerden bi biz kaldik hamile olmayan galiba.
Eger aramiz düzelirse önümüzdeki ay doktora gidecegiz artik 1 yil oldu. Sen gitmeyi dusunuyor musun?
İzmir'liyim canim. Sen galiba Aydın'lısınMerhaba canım aydından mısın
Ayrıca süt hormonu yüksek olursa gebelik testi pozitif sonuç vermezBenim de reglim düzenlidir. 1 ay olmadı onda da 2 doktor gezdim sonuç alamadık.Mersin tıp fakültesindeki Prof doktorum şüphelendi hormonlarıma bakıldı öyle öğrendik. Muayenede çıkmıyor . Hormon testinde çıkıyor.
Bende varım eskilerdenAh canim eskilerden bi biz kaldik hamile olmayan galiba.
Evet efeyi görünceİzmir'liyim canim. Sen galiba Aydın'lısın
Allah nasip ederse ve oglum olursa adını Efe koyacagim.Evet efeyi görünce
Sıra bize gelmedi bir türlüBende varım eskilerden
Bilmiyorum her an regl gelebilir bu ay da olmazsa tedaviye başlıycam artık hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşallahSıra bize gelmedi bir türlü
Bu ay da olmayacak benim. Insallah sizin olur.