Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onur_hira_ela Onur_hira_ela canım bat 24ekim yazarsın..herkeze inat tekrar bebek istiyorum...ve eğer kalırsam sizin dışımızda ki kimseye söylemeyeceğim 2aylık olana dek
Bende senin gibi canim.Allahin izni ile hamile kalirsam kimseye soylemiycem.Gecen ay dusuk yaptim diye her kes beni sucladi.O yuzden kimseye soylemiycem inshallah.Sen neden canim soylemek istemiyosun?

Bende senin gibi canim.Allahin izni ile hamile kalirsam kimseye soylemiycem.Gecen ay dusuk yaptim diye her kes beni sucladi.O yuzden kimseye soylemiycem inshallah.Sen neden canim soylemek istemiyosun?
Canım bende geçen ay düşük yaptım...çoğu yakınım 14aylık bir bebeğin var diye pek de mutlu olmadı tabiri caiz se sevindi..Ama ben arkadaş gibi büyüsünjdp istiyorum ...onlara inat yapmak istiyorum inadım inat vazgeçmiştim ama bugün tekrar inat ettim...

Canım bende geçen ay düşük yaptım...çoğu yakınım 14aylık bir bebeğin var diye pek de mutlu olmadı tabiri caiz se sevindi..Ama ben arkadaş gibi büyüsünjdp istiyorum ...onlara inat yapmak istiyorum inadım inat vazgeçmiştim ama bugün tekrar inat ettim...
Canim aldirma etrafdakilere.Sana nasil uygunsa,nasil guzel hiis edeceksen kendini oyle yap.Rabbim hayirlisini kismet etsin inshallah:)

2BB0C3F0-7CF7-40EF-ADCF-3F2A6FF2A61A.jpeg
Bende daha olmadim canim catlatma ignesinin 17. Gunu bugun baska bi problem olmamistir insallah gecen ay tam gununde adet oldum cunku
Kuzum dün test yaptım ben akşam böyle çıktı :KK48:

Günaydın hanımlar , bat 15 ekimdi benim. Ama idrar testinde ben hayal edersem ikinci çizgiyi görebiliyordum yani negatifti. Hem erken gebelik hem adet günü normal ebelik testinde ikinci çizgi yoktu. Az önce hastaneden geldim sizlere yazıyorum. Belki geç döllenmedir kanda çıkar . Şimdi sonuç bekliyorum iki saat sonra belli olacak. Dua edin lütfen Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

X