Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimde sperm sorunu vardı doktor ilaç verdi birde keçiboynuzu kürü yaptım canım pekmez içiyor arada. İncir kürünü duymuştum eşime onu yapacaktım senin söylediğinide bi araştırayım belki eşime faydası olur. Çok sağol canım Rabbim herkese evlat nasip etsin inşallah
canım coban cökerten al kaynat suyunu ıcır esıne aksamlar bırde evıcap e vıtamını 200 luk al içsin gunde 2 defa

bu canım testim darısı hepinize inş.

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 167
canım coban cökerten al kaynat suyunu ıcır esıne aksamlar bırde evıcap e vıtamını 200 luk al içsin gunde 2 defa
Canım bize doktor promenk vermişti kullandı onu bitirdi. doktor 3 ay kullansın dedi ama bende geçen hafta evicap aldım İbrahim saraçoğlu da söylemişti birde onu kullansın istedim. Sonra erkek infertilesi topiğinde kızlara sordum doktorun verdiğini kullansın dediler genelde bende eczaneye geri gittim hem iki ilacıda sordum doktorun verdiği ilaç daha iyiymiş birçok şey varmış içinde. O yüzden tekrardan promenk aldım.
Ya kızlar ben birde birşey soracağım. Ben dün adet olmuştum ya çamaşırıma kırmızı gelmişti sonra ped koydum onada az gelmiş ama ped koyuydu kahverengi gibi sonra akşam pedi değiştirip uyudum bu saat oldu gelen giden Yok. Normalde akşamı başlayıp kaçıncı pedi değiştirmem gerekirdi adet ağrılarım olurdu hiç biri Yok. Lavaboya gidince peçeteye çok az kahverengi geliyor.

Canım adetin üzerinden baya geçmiş. Bak geçen yıl bi ay ben de böyle adet görmedim. Doktora gittim. Meğerse prolaktin hormonum yüksekmiş. Prolaktin sınırın üstüne çıkınca adet düzensizlikleri ve adet görememe durumu oluyor. İlaç verildi sonra adet gördüm. Bilgin olsun ihmal etme bi baktır bence:KK66:
Herkesin farklıdır ben zaten muayene oldum prolaktin felan yok bennde
Peki sen gebelik test yapmışmıydın

Herkesin farklıdır ben zaten muayene oldum prolaktin felan yok bennde
Peki sen gebelik test yapmışmıydın
Herkesin farklı olabileceğini ben de biliyorum sadece genelde görülen bir durum olduğu için paylaşmak istemiştim. Çünkü 34 gün gecikmede kanda çıkması lazım diye düşündüm. Ben kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.

Herkesin farklı olabileceğini ben de biliyorum sadece genelde görülen bir durum olduğu için paylaşmak istemiştim. Çünkü 34 gün gecikmede kanda çıkması lazım diye düşündüm. Ben kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.
Evde ki testten kastediyorum
Benim normalde reglim düzenlidir o senin dediğin prolaktin hormonu adet düzensizliği oluyormuş ki zaten ben muayene oldum olsa doktor söylerdi bana salak değil ya

X