Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay soğan suyu içtim ikinci aydami 15 gün icicem bilgisi olan varmi
Adetiniz duzenliyse ve adetin bitiminde basladiysaniz 6 ayda bir yapmak gerekiyor. Ama adet duzenli degil gunu belli degilse hemen baslayip 15 gun yapip ara verip adet bitiminde devam etmek gerekiyor diye biliyorum ben saracoglunun video larindan alirsiniz en dogru bilgiyi. Benimde bugun bitiyo 15. gun.

29 30 günde bir oluyodun bu ay 28 gunde oldum cnm icimmi bu ayda

Kan sonucum 0.100 bu ay da olmadı
Hayırlısi cnm üzülmë öle bi sal kendini 1.2 ay ben öle yapicam test felan yapmicam oluruna bırakcam adet bittikten 1.2 gün sonra başlıcam çalışmalara gün aşırı inşallah Rabbim vericek tatlım uzuldugümz le kalicaz blkide...

34 gün geçti sabah yaptım test
Böyle çıktı bunların ikisi normal test tabi çizgi görünüyorsa
Erken testte yapmıştım o da tek çizgi çıktı
Canım adetin üzerinden baya geçmiş. Bak geçen yıl bi ay ben de böyle adet görmedim. Doktora gittim. Meğerse prolaktin hormonum yüksekmiş. Prolaktin sınırın üstüne çıkınca adet düzensizlikleri ve adet görememe durumu oluyor. İlaç verildi sonra adet gördüm. Bilgin olsun ihmal etme bi baktır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…