- 18 Ocak 2017
- 1.011
- 487
- 34
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.141
Aynen cnm hayırlısı bu bebisler çok nazlı gelmek bilmiyorlar annelerini çok bekletiyorlarHayirlisi olsun kuzum
İdrar testi filan yaptım mı peki?? Kız kaç gün geçtiYok olmadım çarşamba günü doktora gidicem canm
Aynen haklisin valla bi gelsin popusunu isiricam onunAynen cnm hayırlısı bu bebisler çok nazlı gelmek bilmiyorlar annelerini çok bekletiyorlar
Hadi bakalim bekliyoruz guzel sonuclar :)Çantamda bir adet pedim , 5 adet gebelik testim varbirazdan testi yapacağım :)
Bat ne zman di cnmKızlar benim kırmızılar bugün geldi
7 ekimdi canımBat ne zman di cnm
Üzülme cnm benim inşallah bu ay iyi değerlendir ya bizim bi ebe var o dedi bana dün akşam 1.lit süt e 300 gr hurma koyup 15 dakiaka kaaynat sonra küçük kaselere koy esinle beraber ye erkekler de özellikle çok işe yariyor dedi.günde 1 defa yemelisn dedi birde hurmanin çekirdeklerini çıkartıp öle kaynatcaksin sütle7 ekimdi canım
Eşimde sperm sorunu vardı doktor ilaç verdi birde keçiboynuzu kürü yaptım canım pekmez içiyor arada. İncir kürünü duymuştum eşime onu yapacaktım senin söylediğinide bi araştırayım belki eşime faydası olur. Çok sağol canım Rabbim herkese evlat nasip etsin inşallahÜzülme cnm benim inşallah bu ay iyi değerlendir ya bizim bi ebe var o dedi bana dün akşam 1.lit süt e 300 gr hurma koyup 15 dakiaka kaaynat sonra küçük kaselere koy esinle beraber ye erkekler de özellikle çok işe yariyor dedi.günde 1 defa yemelisn dedi birde hurmanin çekirdeklerini çıkartıp öle kaynatcaksin sütle
Cnm benim esim klomen neofortil ve keçiboynuzu özü kullanıyor bakalım Allah büyük inşallah bizede nasip eder tatlım benimEşimde sperm sorunu vardı doktor ilaç verdi birde keçiboynuzu kürü yaptım canım pekmez içiyor arada. İncir kürünü duymuştum eşime onu yapacaktım senin söylediğinide bi araştırayım belki eşime faydası olur. Çok sağol canım Rabbim herkese evlat nasip etsin inşallah
34 gün geçti sabah yaptım testİdrar testi filan yaptım mı peki?? Kız kaç gün geçti
İnşallah hamilesindir canım geç döllenme olmuş olabilir34 gün geçti sabah yaptım test
Böyle çıktı bunların ikisi normal test tabi çizgi görünüyorsa
Erken testte yapmıştım o da tek çizgi çıktı
İnşallah canım evet olabilir Anneme çekmişimİnşallah hamilesindir canım geç döllenme olmuş olabilir
Canım belki hamilesindir o yüzden geçiyor olabilir geç döllenme olabilirBen hâlâ adet olmadım testler negatif hatta adetim sökülsün Die aspirin içtim yine gelmedi1.5 günüm geçiyor
İnşallah canım ya inşallahCanım belki hamilesindir o yüzden geçiyor olabilir geç döllenme olabilir