- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 35
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.121
Sakaaa..sen hala adet olmadinmi .doktor ilac felan vermedimi cnm cok uzun bi sure olduHm inşallah hamilesindir
Ben hala beklemedeyim
Cok saol balim ya inss sizlerede nasip olur bak ben kurtajdan sonta 13 aydir olmuyordu ilk asilamamla oldu sende yaptircaksin umarim seninkide ilkinde tutarr cnmm oyuzden umutlu ol hepTebrikler bitanem hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et
Aynen canim ALLAH vereceği zamanı biliyordur insallah vardır bebisinHayirlisi olsun insallah kuzum takmamaya calisiyorum artik
Adetin gectimi cnmErken testler doğru sonuç veriyor mu
Sabah normal test yaptım ( ilk idrarla ) onda silikde olsa ikinci çizgiyi gördüm
Ama iki saat geçtikten sonra erken testle bi daha test yaptım tek çizgi sizce doğru olan hangisi ( erken test ilk idrarla yapmadım )
Erken testlerin yanılma payı varmı
34 gün geçti canımAdetin gectimi cnm
Baya geçmiş cnm inşallahgec döllenme olmuştur hamilesindir tatlım ama bence bir kadın doğuma git ultrason yaptir ve kan ver sana tavsiyem bu34 gün geçti canım
Bakar cnm vajinal bnce aç karnına git kan da verirsin hayırlı haberler alırsın insallahSalı gününe randevu alıcam vajinal ultrasondan bakar mı acaba
Ve aç mı gitmem gerek
Cumartesi kan vermiştim negatifdi 1,20 yükselme olmuşmudur acaba
Hyir cnm adet bittikten 1.2 gün sonra çekiliyorKızlar rahim filmi adetliyken mi çekiliyor?
Hmm teşekkür ederim cnmHyir cnm adet bittikten 1.2 gün sonra çekiliyor
Amin canımBakar cnm vajinal bnce aç karnına git kan da verirsin hayırlı haberler alırsın insallah
Canım ne yaptın verdim mi kan veya oldum mu adet yazacaktım takılıp kalmışAç derken?
Hayır canım adetten temizlendiginde hemen yapiliyo yum tarihi gelmedenKızlar rahim filmi adetliyken mi çekiliyor?
Yok olmadım çarşamba günü doktora gidicem canmCanım ne yaptın verdim mi kan veya oldum mu adet yazacaktım takılıp kalmış
Hayirlisi olsun kuzumKızlar ben adet oldum umutlar bidaki aya kaldı bu ay övül.takip edicem yumurta gününü inş bidaki ay gelir bebis