Başkasının isteği ile örtünmek ve vicdan azabı..araftayımm yardımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim açıl o zaman diyince içten söylemiyor pek tabii. Bu çok belli. Ama keşke ben de sizin gibi yapsaydım

Yani onun desteği olmadan evde huzursuzluk çıkar diye endişeleniyorum zaten oluyor ama artarak devam etmemeli için nasıl davranmam gerekiyor diye düşünüyorum sürekli
Eşinizin desteğine neden ihtiyacınız beden sizin karar sizin ister açılırsın ister kapanırsın kime ne. Bunun için arıza çıkaracak adamla zaten evli kalınmaz

Evet kesinlikle istediğimi yapacağım netim bu konuda

Eşinizin desteğine neden ihtiyacınız beden sizin karar sizin ister açılırsın ister kapanırsın kime ne. Bunun için arıza çıkaracak adamla zaten evli kalınmaz
Onların etkisinde çok kalıyor ve bunu evimize daha fazla yansıtır diye ona göre açılmayı ayarlamam gerek yani daha çok benim çekirdek ailem için

Evet işte birden mi açayım başımı yoksa yavaştan mı çünkü artık hata yapmak istemiyorum diye düşündüm ama birden daha iyi çünkü şunu hissediyorum açılsam da zaten öncesinde açık olduğum için öyle çok yabancı hissetmeyeceğim kendimi çok farklı da hissetmeyeceğim bunu biliyorum

Öyle değil onların etkisi altındaydım onların ailesi karakterleri çok baskın ben de uzak olmadığımı düşünüyordum demek ki bi vesileydi gözüyle bakıyordum ama dürüst olmadıklarını görünce tak diye başıma bişey düştü ama işte geç düştü cesaret de edemedim pek cesaretli biri değilim zaten normalde de o yüzden bunlar başıma geliyor

Cesaretli biri değilim ama şu var bizi arayıp sordukları yok biz gitmesek bize gel demezsek gelmezler düşünceli insan değiller bunları görünce de onların hayatımızda pek bir yeri olduğunu düşünmemeye başladım o yüzden açılma isteği gün geçtikçe arttı çünkü onların etkisi azalınca kendimi görmeye başladım baskı altında kaldığımı fark ettim zamanla tabi çok pişmanım

Kayınpederinize size söylediği kelimeler bakışlar acayip uyuz oldum. Ben sizin yerinizde olsam asla sallamazdım. Kayınvalidem gelip böyle birşey söylese çok net şekilde tavrımı koyardımm.. istemiyosanız gelmeyiz derdim..
yani kayınvalidem kayınpederim benim sevdiğim adamın annesi ve babası başka bir bağım yok karışamazlar onlarıda ilgilendirmez..

Sanırım tekrar açılma istediğin var, eşin yok derse bu sefer kimseyi dinleme içinden geçeni yappp..
bu kapanmak ve açılmak bir başkalarının tercihine kalmıyo onları ilglendirmiyor..

Bence istiyorsan bi anda açılll ..
Cidden ilk acıldığın zaman kayınpederinin yüz ifadesini şimdiden merak ediyorummm.
Eğer bi laf söylerse, bidaha konuşmamak üzere kopar bağları

Evet boşanmayı düşünmedim hiç

Yani onun desteği olmadan evde huzursuzluk çıkar diye endişeleniyorum zaten oluyor ama artarak devam etmemeli için nasıl davranmam gerekiyor diye düşünüyorum sürekli
Şiddet uygulamaz değil mi? Esinizi tanımadığımız için çok yorum yapamıyorum.
Zaten sizin tesettürlü olup olmamanız nasıl başkasını ilgilendiriyor anlamadım ki. Bu sizle Allah arasında olan birşey, karışmasına izin vermeyin. Kayinpeder yüzünden kapandım, diğer gelinlere baskı yapılmadı fln hiç karıştırmayın. Denedim yapamıyorum olmuyor diyerek anlatın kendinizi

Onlar ne dese eskisi gibi umrumda olmaz bunu biliyorum çünkü ben de onları takmıyorum artık benim için eşim önemli çocuklarım önemli. Açılsam da babasının benle konuşmayacağını iyi biliyorum

Asıl çocuklar sizi örnek alırlarsa hayır diyemeyen bireyler olacaklar
Anneyi örnek alırlar evet öyle. Bunu başarmak istiyorum yalnız babası taraf da değil arkadaş ortamı çevre herkesin bakışlarını üzerime çekeceğim bunları da biliyorum

Hayır uygulamaz böyle birşey olmadı olamaz olsaydı evlilik ilerlemez benim için fiziksel şiddet bambaşka bişey. Evet haklısınız diğer gelinleri hiç karıştırmamak gerekiyor doğru bunu yapmayayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…