Malesef kendi irade ve isteginle kapanmayınca hele genc bir yasta kapandıysan ,hem içinde kalanlardan ötürü hem etrafa özenme, hem baskılardan hem de kadınlıgın verdigi begenilme,süs püs arzusuyla ve bunu tesetturde pek yapamayınca insanın özgüveni dusuyor ve içinde mutduz hissediyor. Sen esinle evlisin? Ailesinin ne dedigi önemli degil ne tepki vereceğide. Senin ailen arkanda mı esin arkanda mı? Ha esin diyecek ki sacmalama ailem ne der arkandan falan. Yani kbakma benim ailem arkamda sen de arkamdaysan mutsuz hissettigim için bana destek olacaksan, ailenin ne dusundugu önemli degil. Kendi ailem ve senin dusuncen onemli sadece bil ki ben bu sekilde mutlu degilim istersen boşanabiliriz bunu isteyecek kadar mutsuzum , kendine olan güvenim yok,özgür saclarım yok,bakımlı tenim ojeli ellerim yok(bu kısmı varsayım) kadınsı hissetmiyorum de. Esinin ailesi cok cok elitlerine özendin acıldın vs diyecek ama zaten gorusmuyormussunuz bile ne alaka özentilik. Bilemedim hayırlısı olsun . Ki eger bunu yapamazsanız biraz dah spor takılın mesela ferace falam agır oluyor ,onun yerine beyaz bir kot pantolon,beyaz tsort uzerine oversize kot ceket ve penye şal. Veya beyaz esofman uzerine fermuarlı popoboy kapsönlu uzerine yine penye şal. Havalar güzel yine beyaz veya krem keten veya kot pantolon içine tsort en uste renkli bir (sezon ikon renkleri turuncu pembe yesil lila)gomlek önü acık üzerine bambu şal tek kat veya penye şal... varsa muslin kumas geniş pntolon üzerşne bady ve uzerine kimono üzerine şal veya mio caz esarp. Eşarp kullanıyorsanız eski ve yaslı usulu alttan dolayıp ustu salık bırakmayın esrbın arkasını , ondan dolayıp arkadan esarbın uzerine baglayın şal gibi.. veya hep şal kullanın genc işi. Acılamazsanız bile bi tık sevecsginiz tarzda kapanın. Ben ilk kapandıgımda ferace falan agır kapandım cok pişman oldum 3 sy sonra dayanamadım agır geliyordu sonra sporlastırdım oyle daha cok sevdim