Yayların gamsızlığı oğlakların mükemmelliyetçiliğiyle birleşince atom etkisi yaratıyor
Yay'lar gamsız mı? İş gereği şehir dışına çıktım arkadaşımın ağlayarak araması annesinin rahatsızlığından bahsetmesiyle beraber sıfır uykusuz apar topar yaşadığım şehre geldim ve yine uykusuzum hep uykusuzum.Arkadaşımla beraber telefon trafiğinde saatlerce stres topu olduktan sonra neyseki ağlaya ağlaya sızdı.Ben hala ayakta.Ve yarın sabahtan tekrar yolculuk. Gamsızlık..
Keşke benim olsa :) GAM'lı bir yay'ım.
Benim burc yapım bozuk galiba.Ya da yükselen etkisi sanırsam.Burçlarla fena ilgileniyorum bu sıralar nedense.Her neyse.
Sevgili konu sahibi.Benzer etkiler bende de var.Kontrol altına almak isteme,başkaları adına utanmak gibi duygular.Ama zaman geçtikçe şunu anlıyorum ki.Ne yaparsan yap,ne kadar yırtınırsan yırtın değiştiremiyorsun,değişmiyorlar.
''Başkası adına utanarak ömür geçmez be kızım'' diye diye huniyi kafamdan bir nebze de olsa indirmeyi başarabildim.
Beni en çok yormasından şikayetci olduğum işimin yoğunluğu kurtarıyor bunu anladım.An itibariyle boştayım ya neleri düşünüyorum nelere kafayı takıyorum ama koşturmayla beraber farklı sorunlarla haşır neşir olmaktan bazen kendimi unutuyorum.
Geçmiş konularını biliyorum çocuğunla alakalı stresini..Ama İdrak kesinlikle biraz fiziken biraz kafa olarak yorulabileceğin bir işe yönlensen.
Fiziki anlamda yorulan bir vücut uyumaya dinlenmeye konsantre oluyor.Gün içerisinde canını sıkan durumlar uçuyor gidiyor aklından.O vücudu bir an önce yatağa atmayı düşünüyorsun.
En azından benim için öyle.Ruhunda yaralar var zamanında kusurlu yaşanmış duygulardan dolayı şu an anı,insanları mükemmelleştirmek istiyorsun.Ama vicdani tarafın da ağır bastığı için kendini de suçlayıp çözüm yolları arıyorsun.Sen çok güçlü bir kişiliksin kendini eleştiriyorsun ve asla vazgeçmiyorsun.Düşünmekten,çözüm aramaktan.Ama yoruyor işte. Değil mi?
İçine atmamalısın.Arada sırada patlamalar olsun.Sonuçta onlarla ilgili de bir sürü olumsuz özellikler saymışsın.Onlara sorsan onlar da seninle alakalı olumsuz özellikler sayar.
Bu kısır döngü.Önüne geçemiyorsun işte.Alın yazısı gibi düşünün ve ölüm gibi..
Evliliğinizi bitirmekle alakalı belki bir süre iyi hissedersiniz ama genel anlamda bunun da iyi geleceğini düşünmüyorum.Çünkü sorun yalnızca eşin değil..
Psikolojik anlamda yardım alın cümlesini duymaktan gına gelmiştir.Ona hiç girmeyeyim :)
Bir arkadaşımın hiç yolunda olmayan hayatı için ''ısrarla takmamakta'' olmasına takılıp :) sordum.
''Yahu kızım dedim nedir bunun formülü?''
''işte senin şuanki yaptığını yapmamak..İnsan o kadar mükemmel bir varlık olsaydı savaşlar,cinayetler,katliamlar olmazdı.Hadi geç bakalım önüne geçebiliyor musun? dedi.
Kafası güzel galiba dedim içimden.Bence gayet de güzelmiş.
Yaz yaz bitiremiyorum.Ne çok doludur kimbilir her birimiz..
Huni öneren arkadaşımızın açtığı konuya bakabildin mi İdrak?
Diyorum ki her birimiz başarabiliyorsak çok da zor bir şey değil bence..
Yaparsın..