BANA BİR AKIL VERİN LÜTFEN

3 defa aile evime döndüm her seferinde beni ikna etti geri barıştım

eminim öyle olacaktır. 3 defa kızın aklına gelmemiş anlaşılan
Hanımefendi ben babasız büyüdüm, kızımda babasız büyüsün istemedim. Onceden böyle davranmıyodu biz ne kadar sorun yasasakta kızıma iyi bir baba olduğunu görüyordum. En azından aile ortamında büyüsün diye bana yaptıklarını sineye çekmiştim. Ama şuan cok farklı bir boyut aldığı icin zaten buraya konu açıp sizler ne yapardınız diye sormak istedim. Bu kadar cevaptan anladım ki cok fazla bile tolerans göstermişim.

Sen şans verdikçe adamın biryerlerini kaldırmışsın. Hayatta düzelmez
Haklısınız o kadar bi yerleri kalktı ki küçük dağları kendisi yarattı sanki. En iyi o bilir o hep doğru herkes yanlış herkes kötü. Ve düzelmez maalesef haklısınız

Ablacığım ne akıl verelim size? Kalkıp boşanmayan adama ben ne desem boş.

iyi baba dediğiniz size orospu diyen evladının yanında ot çeken alkolik ez annenin başını diye size karşı çocuğu dolduran psikopatın teki. dayak onda aldatma onda küfür onda yalan dolan onda. yılın babası maşallah.

aile ortamı dediğiniz de onun evde sürekli eskort tiplerle gerine gerine utanmadan yazışması, bol bol ot çekip çürümüş nefesiyle size cinsellik için yanaşması sonra alkol alıp dövmesi. yılın aile huzuru maşallah.

kocam bana bunu yaptı onu yaptı diye eleştiren kadınlar iş boşanmaya gelince aslan kesilir. "hanımefendiiiiii benim eşim iyi baba tamam mıııııı" "kocam değişecek tamam mı " çok pişman derler. en iyisi biz aradan çekilelim. o adamı savunuyorsunuz ya konu benim için kapandı. tövbeler olsun.

Her konuda haklısınız ama aldattığını yakalamadım güvenmiyorum o ayrı, takip ettiği kızları vs gördüm ama aldattığını yakalamadım. Ve ben sizin dediğiniz şekilde savunma yapmadım, neyse onu söyledim. Savunulcak bir tarafıda yok farkındayım

Ben ayrılsam bile babasıyla olan bağının kopmasını istemem. Benimde annem ve babam ayrıydı ve hep eksikti Bi yanım benim gibi olmasını istemem
Gecen sene evde esrar icen baba yuzunden cocuk zehirlenerek öldü.
Ne babasi ne bağı? Cocuga siddeti ogreten bir baba, vur, ez döv diyerek nefret asilayan bir adam. Cocuk gorse nolue gormese nolur Allah askina sizde mi ot cöp kullaniyosunuz, neyin kafasi bu?

Yok Allah korusun oyle alışkanlıklarım yok ot kullanıyor dedim ama oyle bağımlı gibi sürekli degil ben sadece 1 defa yakaladım içtiğini, ceplerinde bulmuştum attım onları. Sonrada bir daha fark etmedim. Ya içmiyor ya da benim görmediğim yerde içiyodur bilemem

Ya günah suç olmasa seri katil tut ölsn gitsin diyecem tövbe yarabbim o derece sinirlendim.aldatsn şiddet uygulasin ama boşanırsan aileni öldürürüm çocuğunu göstermem diye havlasin

Ya günah suç olmasa seri katil tut ölsn gitsin diyecem tövbe yarabbim o derece sinirlendim.aldatsn şiddet uygulasin ama boşanırsan aileni öldürürüm çocuğunu göstermem diye havlasin
Havlamakla kalsa keşke sadece o zaman umrumda olmazdı havlar havlar susar derdim. Mafya bozması, karakolda tanıdığı var diye darp raporum olmasına rağmen hapis cezası verdi mahkeme bana. Şimdi nasıl guveneyim bu devlete ben. Ailemi beni tehdit ediyor ve bisey olmuyor ceza almam rahatlığı var

Pislik şeytan. Gerçekten rabbim bazılarına keske ölüm nasip etse terörist kılıklılar bunların nefes alması bile suç ayrılmaktan başka çare yok ama onu da reddediyor Allah yardımcın olsun ne diyebilirim ki çok zor

Allah razı olsun çok teşekkür ederim, bi sekilde olacak artık. Oyle ya da boyle

Herşeyi bir kenara bırak senin can güvenliğin yok o evde haberin olsun.. Adam intikam için barıştım diyor bu işin şakası yok. Ne hikayeler duyuyoruz karısını öldüren kocalar, intikamlar kıskançlık kirizleri, cinnetler vs. Alkol alıyor ot içiyor diyorsun ya birgün bunları yaptıktan sonra kontrolden çıkar da sana ve kızına zarar verirse? Allah korusun..

Bu kadar insan yuva yıkmak için konuşmuyor seninle. Herkes senin için endişe ediyor kendinin ve çocuğunun hayatını kurtar diyor. Adam olmaz boşuna bekleme dediğim gibi bu işin şakası yok.

Merak ettiğim bir şey var, sürekli cesaretimi toplayıp boşanacam diyorsun. Nedir bunun sebebi tehdit mi ediyor ? Korkuyor musun bir şey yapar diye? Yoksa çok seviyorsun da vazgeçemiyor musun? Kızımı babasız büyütmek istemiyorum deme çünkü o kızın babası yok zaten olmaz olsun öyle baba!

Aslında kendim için korkmuyorum bi canım var alsın artık alcaksa. Ama benim yüzümden ailem kardeslerim zarar görsün istemiyorum. Çok sıkıntılı birisi daha onceki ayrılmalarımızda annemlerde kalırken asla rahat bırakmadı. Kapıları bile tekmeledi. Annemle babam ayri olduğu icin evde erkek yok. Korktular onlarda. Kardeslerim ise gidip geliyor bana olan hıncını onlardan alır diye korkuyorum. Cunku bana ben sana zarar vermem sevdiklerine zarar vererek canını yakarım demisti. Ayrıca kızımızı kaçırma düşüncesi olduğunuda biliyorum ters bir durum oldugunda bunuda surekli dile getiriyor. Ayrılmak icin cok uğraştım bi sekilde artık hem duzelir umidiyle hemde kimse artık huzursuz olmasın diye barıştım kac defa. Ve şöylede bir konu var seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum gercekten. Ona karşı kızgınken ve nefret ettigim ettigim zamanlarda o ofkemi hep korusam mesela asla affetmezdim. Ama öfkemi koruyamıyorum nasıl oluyorsa kanıyorum ona

Boş anmamak için neyi bekliyorsun. Ben boşan demem ama sen boşan. Ses kaydı alnuzaklastırma al. Al bişeyler. Polıse gıt. Şıkayetcı ol. Koruma kararı al.

Boş anmamak için neyi bekliyorsun. Ben boşan demem ama sen boşan. Ses kaydı alnuzaklastırma al. Al bişeyler. Polıse gıt. Şıkayetcı ol. Koruma kararı al.
Ne Uzaklaştırma ne koruma kararı hic biri caydırıcı değil maalesef. Uzaklaştırma kararim varken kapıya dayandıgında defalarca polisi aramama ragmen gelmediler.

Ne Uzaklaştırma ne koruma kararı hic biri caydırıcı değil maalesef. Uzaklaştırma kararim varken kapıya dayandıgında defalarca polisi aramama ragmen gelmediler.
Müge anlıya çık. Ne bılım video al. Sölemek uzaktan kolay dıceksın. Allahım bolelerını ıslah etsin. Allahım yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…