- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
NE der bir kadin? Ne yapayım simdi size kadinligimi mi ispat etmeliyim? Buradan da boyle bir atak beklemezdim. Okey ben kotu niyetli bir abla olayim ama ne alaka sirittim dedim diye kadin olmamakla suclanmak? Pes dogrusu.
Hanimlar yemeği yedik, yine kahve fasli oldu tabii bu kez yapmadan once dedim ki "Kopuksuz olur yine benimkisi begenmezsin" deyip hafifce sirittim. Esim de Bu konuda X'in elinden su icmen lazim biraz dedi. Kardessiniz ama hic benzemiyorsunuz dedi. Benim yuzum dustu elimde olmadan farkina dahi varmadi. Gittim yaptim kahvesini verdim. Televizyonu da kapattirdim.Biraz muhabbet açmaya çalıştım.
Diyaloglari yaziyorum. Tam olarak bu cümleler olmasa da yakin seyler konustuk inanın unuttum detaylari ama kaba taslak yaziyorum.
Ben - Bugün X gelmeyecek sanirim. Film izleyecektik ya beraber, ekti bizi. (gecen haftanin muhabbeti vardi da film üzerine onu ortaya attim)
Esim - Gelmeyecekmiş.
B - Nereden biliyorsun?
E - Bugün öğle arasi yanina ugradim. İcecek biseyler aldim biraz muhabbet ettik.
B - Öyle mi? Niye gelmiyormuş?
E - Annen kızmış. Bize gelince eve geç dönüyor diye. (Bundan haberim dahi yok!!! Annemle telefonda 2 güne bir konusuruz, en son dün sabah kısa bir sohbetimiz oldu ama bahsi geçmedi hiç.)
B - Annem mi kızmış? Bana ikisi de bir şey söylemedi hiç.
E - Biraz ilgili olsan anlatırdı deyip guldu. (Burada cidden moralim sifira dustu yani anlatamam. Kiz kardesimle iletisimim evime gelip gittiginden ayriyetten telefonla konusmayiz. Bir de esimle ucumuzun grubu var oradan yazisiyoruz ama öyle de ilgisiz abla falan degilim gercekten)
B- Dalga mi geciyorsun? Koca kiz daha ne kadar ilgilenebilirim ki?
E- kızma ya hemen şaka yaptım.
B - Ee, Sen isten cikip buraya kadar geldin niye eve ugramadin?
E - Emrah buradaki dönerciye gidelim dedi o yuzden. Yemek cikisi kola alip gectik zaten cok kalmadim markette.
Mekan adi vermek istemedim. Arkadasinin adini da degistirdim ne olur ne olmaz diye. Bir de eminim ki esim tavsiye etmistir bu mekani cunku ondan baska kimsenin favori mekani oldugunu zannetmiyorum. Kucuk bir dukkandir yillardir mudavimidir falan. Eve cok uzak degil yürüme mesafesiyle 10-15 dk. Market de ayni cadde uzerine denk geliyor. Bu kadar kizlar fazla uzatamadim cunku resmen ele veriyordum kendimi. Muhtemelen kiz kardesim bugun gelemedigi icin yarin gelecektir. Bir de esim biraz kestirmeye gitti telefonuna bakicam oradan bisey cikarsa hemen yazarim.
Ya enistem calistigim yere gelse ben annem size gelmeme kiziyor demezdimHanimlar yemeği yedik, yine kahve fasli oldu tabii bu kez yapmadan once dedim ki "Kopuksuz olur yine benimkisi begenmezsin" deyip hafifce sirittim. Esim de Bu konuda X'in elinden su icmen lazim biraz dedi. Kardessiniz ama hic benzemiyorsunuz dedi. Benim yuzum dustu elimde olmadan farkina dahi varmadi. Gittim yaptim kahvesini verdim. Televizyonu da kapattirdim.Biraz muhabbet açmaya çalıştım.
Diyaloglari yaziyorum. Tam olarak bu cümleler olmasa da yakin seyler konustuk inanın unuttum detaylari ama kaba taslak yaziyorum.
Ben - Bugün X gelmeyecek sanirim. Film izleyecektik ya beraber, ekti bizi. (gecen haftanin muhabbeti vardi da film üzerine onu ortaya attim)
Esim - Gelmeyecekmiş.
B - Nereden biliyorsun?
E - Bugün öğle arasi yanina ugradim. İcecek biseyler aldim biraz muhabbet ettik.
E - Annen kızmış. Bize gelince eve geç dönüyor diye. (Bundan haberim dahi yok!!! Annemle telefonda 2 güne bir konusuruz, en son dün sabah kısa bir sohbetimiz oldu ama bahsi geçmedi hiç.)
E - Biraz ilgili olsan anlatırdı deyip guldu. (Burada cidden moralim sifira dustu yani anlatamam. Kiz kardesimle iletisimim evime gelip gittiginden ayriyetten telefonla konusmayiz. Bir de esimle ucumuzun grubu var oradan yazisiyoruz ama öyle de ilgisiz abla falan degilim gercekten)
E - Emrah buradaki dönerciye gidelim dedi o yuzden. Yemek cikisi kola alip gectik zaten cok kalmadim markette.
Mekan adi vermek istemedim. Arkadasinin adini da degistirdim ne olur ne olmaz diye. Bir de eminim ki esim tavsiye etmistir bu mekani cunku ondan baska kimsenin favori mekani oldugunu zannetmiyorum. Kucuk bir dukkandir yillardir mudavimidir falan. Eve cok uzak degil yürüme mesafesiyle 10-15 dk. Market de ayni cadde uzerine denk geliyor. Bu kadar kizlar fazla uzatamadim cunku resmen ele veriyordum kendimi. Muhtemelen kiz kardesim bugun gelemedigi icin yarin gelecektir. Bir de esim biraz kestirmeye gitti telefonuna bakicam oradan bisey cikarsa hemen yazarim.
Kadinlar sesli gulmesin kafasindan biri galiba. Sirittim dedigim yuzumu gulmeye zorladim demekti. Kime neyimi inandiracagimi sastim.Ben de anlamadım orayı kadın sırıtmak fiilini kullanmaz mi yani, oy ben neler neler dicem ban olmasa :))
Yüzde 1500 erkek derlerdi bana
Hanimlar yemeği yedik, yine kahve fasli oldu tabii bu kez yapmadan once dedim ki "Kopuksuz olur yine benimkisi begenmezsin" deyip hafifce sirittim. Esim de Bu konuda X'in elinden su icmen lazim biraz dedi. Kardessiniz ama hic benzemiyorsunuz dedi. Benim yuzum dustu elimde olmadan farkina dahi varmadi. Gittim yaptim kahvesini verdim. Televizyonu da kapattirdim.Biraz muhabbet açmaya çalıştım.
Esim - Gelmeyecekmiş.
B - Nereden biliyorsun?
Uyeligi bgn almissin saat 13 de konu acmissin hemen bu aksam esinle bu konusmayi yaptin hep online sin canin cigerin anne rahmini paylastigin kardesine ithamlar seni hic rahatsiz etmiyor hatta esin yatinca telefonunda biselerde bulabilirsin
Elbette Konun gercek olabilir ve tecrubelerime dayanarak soyluyorum yorum yapanlarin cogu bilerek gaz vermek icin yaziyor benim gibi dusunduklerinden hani gercekse gaza gelipte faka basma diye
Oooo 29 kullanici 74 ziyaretci dance
Bendd orasini merak ettim zaten saat 9 da isten cikiyormus 2 saat otursalar saat 11 oluyo eniste yarim saatte goturse yarim saatte getirse saat 12 konu sahibi kocasini ne zaman gorecskMerak ettim kardeşiniz eve geç dönüyor diye anneniz kızmış. Eve tek mi dönüyor yoksa eşiniz falan mı götürüyor..
Aaa niye atarlandınız ki o konunuz top 5 de bayagı revacta belirtmesidir burada normaldir yani sık sık bdv ye takılan uyeler anlarlar sizin belirttiğiniz durumunuzla dalga ıle alakası olmadıgınıOy ne guzel ya halay cekelim gelin lutfen hep berabaer oynayalim.
1. burada gaza geldigim yüzde yüz dogru yoksa esime asla bi laf etmemistim bugune kadar. Bunu gecmis mesajlarimda okuyabilirsiniz. Der gibi oldugumda anormalmisim gibi davrandi hep icime attim.
2. Telefonuna baktim bir detay yoktu. Olsa yazmadan atlamazdım.
Ay allah aşkına yatakta basmışım da reyting almisim konudan sanki? ustelik kimin konuya girip ciktigini dahi göremiyorum ben neden bahsediyorsunuz siz? Ne saniyorsunuz dunyada hic olen yok, aldatilan da yok hepsi bir ruya lay lay lom falan mi? Tamam neyse. Asabiyet yapip olan bana olacak ucunda sonra kalacagim bir basima.
Demekki fazla cıvık bi tip.. kardeşle ilişki yaşanabileceği şüphesi varsa konu açmaya yorum almaya gerek yok tekme yeterli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?