Baldiz baldan tatli ama bana zehir

NE der bir kadin? Ne yapayım simdi size kadinligimi mi ispat etmeliyim? Buradan da boyle bir atak beklemezdim. Okey ben kotu niyetli bir abla olayim ama ne alaka sirittim dedim diye kadin olmamakla suclanmak? Pes dogrusu.

Ben de anlamadım orayı kadın sırıtmak fiilini kullanmaz mi yani, oy ben neler neler dicem ban olmasa :))
Yüzde 1500 erkek derlerdi bana

Ya enistem calistigim yere gelse ben annem size gelmeme kiziyor demezdim
Demekki aralarinda farkli muhabbetler de oluyor.
Konu sahibi disarda da gorusuyolarmis annen bile fark etmis sen hala emin degilsin

@Tatlicadi MegMeg @Tatlicadi Meg

Bu kız kardeş niye sürekli sizde ?
Eşinize yapma dedikçe niye yapıyor?
Hiç hoşuma gitmezdi benimde.

Oha dicem son mesajını görmemişim. Bence annen de bi şeylerden iskillenmiş ki ayağını kesmek istiyor sizden. Ben bu kocayi doverim

Hoş gelmedi bana sizin verdiğiniz ayrıntılarla birlikte...

Bastan sona okudum şu an ki durum ne acaba ? Çok üzüldüm konuyu yaşayan arkadaş için. Umarım sadece kuruntudur.

Merak ettim kardeşiniz eve geç dönüyor diye anneniz kızmış. Eve tek mi dönüyor yoksa eşiniz falan mı götürüyor..

Oy ne guzel ya halay cekelim gelin lutfen hep berabaer oynayalim.
1. burada gaza geldigim yüzde yüz dogru yoksa esime asla bi laf etmemistim bugune kadar. Bunu gecmis mesajlarimda okuyabilirsiniz. Der gibi oldugumda anormalmisim gibi davrandi hep icime attim.
2. Telefonuna baktim bir detay yoktu. Olsa yazmadan atlamazdım.

Ay allah aşkına yatakta basmışım da reyting almisim konudan sanki? ustelik kimin konuya girip ciktigini dahi göremiyorum ben neden bahsediyorsunuz siz? Ne saniyorsunuz dunyada hic olen yok, aldatilan da yok hepsi bir ruya lay lay lom falan mi? Tamam neyse. Asabiyet yapip olan bana olacak ucunda sonra kalacagim bir basima.

Elde yeterli kanıt olmadan boşanmak daha sonra vicdan azabına neden olabilir. Bu olayın bir benzerini yaşadım ve durumdan emin olana kadar bekleyip sonra ayrıldım

Merak ettim kardeşiniz eve geç dönüyor diye anneniz kızmış. Eve tek mi dönüyor yoksa eşiniz falan mı götürüyor..
Bendd orasini merak ettim zaten saat 9 da isten cikiyormus 2 saat otursalar saat 11 oluyo eniste yarim saatte goturse yarim saatte getirse saat 12 konu sahibi kocasini ne zaman gorecsk

Bi kardes en azindan bunu dusunmeli

Aaa niye atarlandınız ki o konunuz top 5 de bayagı revacta belirtmesidir burada normaldir yani sık sık bdv ye takılan uyeler anlarlar sizin belirttiğiniz durumunuzla dalga ıle alakası olmadıgını
Ha konunuza ilişkin yorumumuda belirttim zaten ki gelmişsiniz o gazlara dünyada herşey oluyor senin yaşadığın neki onların yanında sadece onlarınki daha yavaş ilerliyor o kısım dikkatimi çekti belirttim konu açmışssın herkes yorumunu belirtiyor illa kocanızı kötü ilan edip kardeşinize üstü kapalı ithamlardamı bulunmam lazım buda benim yorumum neyse işte...

Yine başladılar fake demeye hay sabır tanrım bi bitmediniz

Aralarında sanılan olmasa bile benim gözümde ikisi de suçlu. Kardeş niye suçlu olmasın? Hanginiz enişteniz size bu kadar alaka gösterse içinizden noluyo demezsiniz? Bu ilgi babacan ya da abi gibi değil yalnız. Ayağını keser biraz insan. Ne alaka eniştem iş yerime gelecek ?
Kimleyi gazlamıyorum herkesin tepkisi farklı ama kocam bana alt mesajı kardeşin senden daha iyi tarzında hiç benzemiyorsunuz dese kendime hakim olamam sanırım cezveyi kafasına geçiririm. Herkes haddini bilecek.

Genel olarak toplu cevap vermek istiyorum. Birinize verdigim cevabi digeriniz okumuyor sanirsam. Sonra ben eksik kaliyorum yetisemiyorum ayni anda.

1- Esim cok degisti. Kız kardesim haric herkese agirbasli bir tutumu var. Onunla eglenirken, benle kalinca tv izlemeye dalip gidiyor.
2- Kiz kardesimdeki degisim daha ufak detayli. Onun hakkinda size belirli bir sey sunamam. Hala üzerine basa basa diyorum ki onun hakkında "yüzde yüz" suçlu demedim. Kız kardesimi sucsuz bulanlara da hak veriyorum hatta o yüzden alıntılayıp bir şey yazmadım bunu yanlış anlamayin . ama artik esimin ilgisi beni kiskancliga surukledi orasi da bir gercek buna itiraz edemeyecek kadar bu durumdan muzdaribim.
3- Esim ogle aralari eve 40 yilda bir gelirdi. Disarda yerler, sirkette de degil genelde disardalar. Hani kis mevsiminde cok soguk olursa belki sirket icinde, olmadigi zaman genelde disardadir.

Simdilik tek bir mesajda bunlari toparladim.

Demekki fazla cıvık bi tip.. kardeşle ilişki yaşanabileceği şüphesi varsa konu açmaya yorum almaya gerek yok tekme yeterli..

Bazen insanın kafası karışabilir ve böyle zamanlarda destek isteyebilir.

Konuyu iyi okuyup iyi yorumlamak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…