- 6 Ocak 2017
- 291
- 408
- 103
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya fake olsam gam yemem gercekten yemicem. Ben konuya giren ziyaretci sayisi detayini sormadim bana bunu yazip demek istenen sey ne onu da anlamadim. Dİkkat cektim fake biriyim demek mi bu? Öyle anlayip öyle cevapladim.Yine başladılar fake demeye hay sabır tanrım bi bitmediniz
Aralarında sanılan olmasa bile benim gözümde ikisi de suçlu. Kardeş niye suçlu olmasın? Hanginiz enişteniz size bu kadar alaka gösterse içinizden noluyo demezsiniz? Bu ilgi babacan ya da abi gibi değil yalnız. Ayağını keser biraz insan. Ne alaka eniştem iş yerime gelecek ?
Kimleyi gazlamıyorum herkesin tepkisi farklı ama kocam bana alt mesajı kardeşin senden daha iyi tarzında hiç benzemiyorsunuz dese kendime hakim olamam sanırım cezveyi kafasına geçiririm. Herkes haddini bilecek.
Ben olsam annemi arayıp annecim kardeşim birtanem ama sürekli bize geliyor eşimle yalnız kalamıyorum sen uygun dille bir söylesen deyip topu ona atarımSelamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.
Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.
Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.
Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Yok hayir yatiya kalmadi hic. 1 yildir var bu yakinlik durumu. 2 aydir da gözüme batar oldu. İnsanlar beni basindan beri kardesimle esimi fingirdiyor sanacak kadar deli ilan etti biraz ama bu öyle bir durum degil.Anne de genç evli insanların evinde sürekli ne işin var demeye getirmiş eve geç gelmesine kizmasi bahane aklın yolu bir .
Yatiya falan kalır mı hiç kardesin esin ısrar eder mi hiç
Arkadaşım aldırma direkt şikayet et butonuyla şikayet et. Bugün bir konuya da aynısı yapıldı, acılı kadını o halde yöneticiyi aramak zorunda bıraktılar. Boş ver açıklamaya gerek yok.Ya fake olsam gam yemem gercekten yemicem. Ben konuya giren ziyaretci sayisi detayini sormadim bana bunu yazip demek istenen sey ne onu da anlamadim. Dİkkat cektim fake biriyim demek mi bu? Öyle anlayip öyle cevapladim.
Kizkardesimle esimi yatakta bastigim bir konuymus gibi geldi tepkiler. Ben bile bir an ne oluyoruz dedim. Yahu icime suphe kaçti bunun ötesi berisi olsa kendimi mi yerim surekli? Esim kalkti tvye gecti benim naptigimi sormuyor bile adam. Kiz kardesim olsa suan kahkahkihkih olurdu buna da eminim. Esime karsi acik olamama sebebim biraz elalem ne der kafasindayim. Her seyi icimde yasadim diyorum bugune kadar, bir akil danistim "kadin degilsin sirittin yazdin" bile demeye geldi olay. Soktayim.
Haa simdi anliyorum ziyaretci sayisindan kasiti. Ben direk cok tikladilar populer olduguna göre fakesin anlaminda dusundum bunu. Ne alakaysa gerci. Ama anlamiyorum ben cok mu fantastik bir konu aktardim? Hani o acidan mi fake deniyor?Arkadaşım aldırma direkt şikayet et butonuyla şikayet et. Bugün bir konuya da aynısı yapıldı, acılı kadını o halde yöneticiyi aramak zorunda bıraktılar. Boş ver açıklamaya gerek yok.
ZiyaretÇi sayısıyla da şunu demek istiyorlar yeni moda bu da. Sen fakesin fake konu açıyorum diye başka bir platformda haber veriyorsun o kadar kişi de bu konuya doluyor.
Fake bulana pro üyelik veriliyor aman aman bana fake gelen konulara ben yazmıyorum yahut şikayet ediyorum yöneticiler bakıyor.
Başlığın çok ilgi çekici o yüzden olabilir. Zaten normal hayatta yok canım dediğimiz bir şey bu. Sen de öyle olduğu için bu anonim ortama yazma gereği duydun zaten. Bunda anormal bir şey yok.Haa simdi anliyorum ziyaretci sayisindan kasiti. Ben direk cok tikladilar populer olduguna göre fakesin anlaminda dusundum bunu. Ne alakaysa gerci. Ama anlamiyorum ben cok mu fantastik bir konu aktardim? Hani o acidan mi fake deniyor?
Gelmeden haber ver bazen müsait olamayabiliyoruz anlarsın ya deyip tepkisini ölç diyenlerden biri de benim.Valla hiç art niyet sezmedim. Benim gözümde sadece eşinin ailesine yaranmaya çalışırken samimiyeti cıvıklıkla karıştırmış, cıvıklıkta level atlamış bir adet koca canlandı gözümde.
Ama maşallah yangına körükle gidenler olmuş. Kız kardeşini eşinden uzak tut, kız kardeşini yokla, seksi çamaşırlar aldım, gece kocama sürpriz yapacağım de, bakalım kardeşinin tepkisi ne olacak" tarzı yorumları gerçekten hayretler içinde okudum. Cıvık olan eş, sorumlusu ise kadın olduğu için kız kardeş oldu. Bu kadar da buldumcuk olunmaz ya, pes doğrusu
Kiz kardesim yakinlarda calismaya baslayinca yemek yemek icin gelip gider olmustu ama bu fazlalasti. Esimle en basinda net bir mesafesi varken, suan kanka modundalar ama bu kankalik esim tarafindan cok da kankalik degil. Ama kesin bir kanitim olmadigi icin kimseye bunu acamiyorum. Esime de yapma demedim dolayli olarak söylemeye calistim ne sacmaliyorsun dedi bana direk.Bu kız kardeş niye sürekli sizde ?
Eşinize yapma dedikçe niye yapıyor?
Hiç hoşuma gitmezdi benimde.
Direk mesafe koy bu yakınlık hoşuma gitmiyor deKiz kardesim yakinlarda calismaya baslayinca yemek yemek icin gelip gider olmustu ama bu fazlalasti. Esimle en basinda net bir mesafesi varken, suan kanka modundalar ama bu kankalik esim tarafindan cok da kankalik degil. Ama kesin bir kanitim olmadigi icin kimseye bunu acamiyorum. Esime de yapma demedim dolayli olarak söylemeye calistim ne sacmaliyorsun dedi bana direk.
Eve tek gidiyor yuruyus mesafelerinde gidip gelinen bir sehirdeyiz. İstanbul gibi degil. Annem tutucudur zaten amabana guvenip ses etmedi galiba suana dek. Onu arayacagim da yatsi namazini kilip yatan biri o yzuden sabah arayip bu dogru mu diyecegim.Merak ettim kardeşiniz eve geç dönüyor diye anneniz kızmış. Eve tek mi dönüyor yoksa eşiniz falan mı götürüyor..
Whatsappında ve smsinde hicbir anormallik yok. Arama detayinda da en son isten cikar cikmaz patronu aramis. İste degildi herhalde bilmiyorum onun disinda bisey yok.Esinize whatsapp web kursanz özel konusmalari varsa okursunuz ordan
Telefonunda bisey yok bir onceki mesajimda yanitlamistim.fake diyenlere aldırma ablacığım, he de geç...
eşinin telefonuna baktın mı ?
Gelmeden haber ver bazen müsait olamayabiliyoruz anlarsın ya deyip tepkisini ölç diyenlerden biri de benim.
Cevaplama gereği duydum.
Zaten biz kocayı aklayıp kardeşi taşlamadık ben ve benim gibi düşünenlerin düşüncesi şu yöndeydi; eş suçlu ama kardeş mesafeyi neden koyamıyor peki? Kendini kanıtlama çabasında. Ablasını düşünen bi kardeş göremiyorum. Konunun geneline bakınca da gün aşırı sırf iş yeri yakın diye ablaya uğramak ne mana? Abla mutfaktayken enişteyle eğlenmeceler falan bana hiç normal gelmiyor. Ek olarak eş kardeşin markete gidiyor demek ki "akşam gelecek misin?" Diye sordu ki oda gelmyceğini söyledi.
Dahası annesi kızmış eve geç gitmesi de bahane olabilir, anne tuhaflığı farkedip kızını göndermek istemiyor olabilir.
Son olarak konu sahibinin eşi "kardeşinden ders almalısın hiç benzemiyorsun" "ee sende ilgilensen sana da anlatırdı" demiş. Herşey bariz ortada. Malesef hayat toz pembe değil, insanın aklının ucundan geçmeyeceği şeyler olabiliyor. Eş kabahatli ama kardeş de ak kaşık değil. Neden? Gerektiği gibi davranmadığı için mesafe koyamadığı için.
Ses kaydi almadim kardesim gelmedi. Bana bisey cikacak gibi gelmiyor yani bi ilgi var orası net ama henüz fiile dökülmemis gibi görünüyor bana. Cunku telefonunda anormal bir sey yoktu.Naptın ses kaydı aldın mı ?
Asla söylemeyin.Buna ek olarak kendimde de hata var bunu ben ne zaman inkar etmisim ki herkes bana kardesimi dibe batirmisim gibi davranip durdu? Alinti sahibi size ek yapiyorum sözüm size degil.
Ben de söyle bir hata var. Ben bunu esime acikca söylersem halimiz ne olur, millet ne der, ailem ne yapar kaygisiyla sustum. Gozlemlemek adina da kardesime tek bir sey demedim. Zaten ortamda yokmusum gibi davranan onlar, buna bozuldugumu anlamadilar bile. Daha ne yazsam bilmiyorum başıma agri girdi gercekten odaklanamiyorum.