Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Şaka gibi esin kardeşinin is yerine niye gidiyo bune ya

Yani gerçekten hiç normal değil.. Sanki siz gelinsiniz, onlar aile..

Bir kere şu çok saçma akraba değillerse beklerimmiş falan filan. Abartmıyormusunuz bu ulke ne igrenc seyler gordu akrabalardan anlatmaya gerek yok.
Insanin kalbi temiz olsun. Herkes birer sapik adayı değildir. Cogunuzun colugu cocugu var siz kendi evlatlariniza boyle seyler yakistirirmisiniz.
Aralarinda birsey var ya da yok bilemiyorum ama herkes bir sapik sapkin aday degil.
Esine ima etme bence icinden geceni soyle. Ben aralarinda bir iliski oldugunu sanmiyorum seni sinir etmeyi seviyor gibi.

siz daha oncede ayni konuyu acmistiniz degil mi yoksa karistiriyor muyum sanki ayni gibi eger oyleyse siz kiskanc esiniz de fazla rahat biri

Bence çok sonuç odaklı düşünüyorsunuz.. Konu sahibi isterse evi üstlerine kilitlesin yine de böyle bi ahlaksızlık yapma hakları yok. Ablam sınavlara giderken ben yeğenime bakardım. Eniştem odasından bile çıkmazdı.. Yani tüm olumlu şartlar vardı ama bizde o niyet yoktu.

Son mesajimi okuyup yorum yapin lutfen detayli seyler yazdim.

siz daha oncede ayni konuyu acmistiniz degil mi yoksa karistiriyor muyum sanki ayni gibi eger oyleyse siz kiskanc esiniz de fazla rahat biri
Yok hayir bu benim ilk konum. Burada bir süre takildigim oldu ama uyeligimi kapattirmistim. Sanirim 2015 baslariydi tam hatirlamiyorum.

Kocanın hadsizliği yüzünden kardeşine tavır alma. Kadın milleti işte kardeşi bile olsa kadına da illa sataşacak. Kardeşin ne yapmış ki? Arıza kocanda.

Yarını beklemekten başka yapacak bişey yok gibi. Daha fazla konuyu irdeleyip renk vermeyin hiç.. Bir yandan da yanılıyor olma ihtimalinizi gözden çıkartmayın bence..

Yok hayir bu benim ilk konum. Burada bir süre takildigim oldu ama uyeligimi kapattirmistim. Sanirim 2015 baslariydi tam hatirlamiyorum.
zaten o konuda eskiydi eger ayni kisi iseniz ve o kadar zamandir bir sey olmadiysa abartiyorsunuz derim ve kicanizla konusun bu turden laflar yanlis seklinde onun disinda biraz kendinize guveniniz eksik kiskancliginiz her tutusunda buraya konu acmak yerine olayi coktan cozmus ve agirliginizi koymus olmaliydiniz bence siz o kisisiniz tezime dayanarak yaziyorum

Esin kardeşinin işyerine daha öncede gidiyor muydu? Kardeşin size gelirken bakımlı ve özenli oluyor mu? Esin kardeşin geleceği zaman saçını falan tarihi mu ? Yani o da kendine özen gösteriyor mu?

"Ooo , süpersin , baldan tatlı baldız , tuz koysan bile bal olur " bile derse devam olarak, yine mi hakkını yemezsiniz ?
Arada fark var , gerçekten anlamadınız mi ?
Demekki fazla cıvık bi tip.. kardeşle ilişki yaşanabileceği şüphesi varsa konu açmaya yorum almaya gerek yok tekme yeterli..

esiniz sik sik oyle arkadaslarini ziyaret eder mi dese ki kardesinin isyerine gittim sohbet ettik dese benim koca tamam derim cunku adam antisosyal ama suzinkisi sostalse buraz da hiperaktifse normal olabilir

Valla hiç art niyet sezmedim. Benim gözümde sadece eşinin ailesine yaranmaya çalışırken samimiyeti cıvıklıkla karıştırmış, cıvıklıkta level atlamış bir adet koca canlandı gözümde.
Ama maşallah yangına körükle gidenler olmuş. Kız kardeşini eşinden uzak tut, kız kardeşini yokla, seksi çamaşırlar aldım, gece kocama sürpriz yapacağım de, bakalım kardeşinin tepkisi ne olacak" tarzı yorumları gerçekten hayretler içinde okudum. Cıvık olan eş, sorumlusu ise kadın olduğu için kız kardeş oldu. Bu kadar da buldumcuk olunmaz ya, pes doğrusu

Kız kardesınız arayıp sorsanız enişten gelmiş bugun annem kızıyormus bana neden soylemedın falan diye yada annenıze sorsanız nebileyim ben hemen arar soradım.

Serenityc bence yanlis dusunuyorsun son atigin yorumuda okudum.enistesi gitse ne olacakki bunda bir sey yok eger kesin boyle bir sey var diyorsan eline daha somut bir seyler al. Sonra harekete gecersn ama sen suan fazla taktigin icin kuruyorsun yazik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…