ya alismis izlemeye birsey yapmaz tövbe tövbe yaMadem yansitamiyorsunuz, kendi kendinizi yiyip bitirmeye devam edin o zaman. Sizi haklı buldum, sizin için endişelendim ama gerekeni yapacağınıza, bir daha ki laf sokmada, bir daha ki dislanmada, bir daha ki kiyaslanmada susmayacaginiza olan inancımı da yitirdim. Siz, eşimi uyarmayayim, iyice aklına sokmaya yım, elle tutulur kanıt bulmaliyim derken, adam diyecek ki, karım zaten pasif, arada imada bulunuyor ama tepki verince de zaten susuyor, ben canım nasıl istiyorsa öyle devam edeyim. Kusura bakmayın, kardeş sizin kardeşiniz. Eşinizin kan bağı yok ve anladığım kadarıyla baldizlarla ilgili ata sözlerini de bayağı seviyor.
hicbirsey yapmamis sonuc olarak burda yazmaktan baska cevap veriyoruz tiye almiyo halaaa beklicekSonuc olarak sen simdi neler yaptin? Kizkardesine evine gelmemesini soyledin mi (herhangi bir bahane ureterek)? Esinle 'degistin' dedin mi? Veya ikisini yuzlestirdinmi aralarinda bisey var hislerinle?
Uzaktan kardeşini ve eşini izliyormuş. Hadi kardeşi atsan atılmaz, satsan satılmaz. El mahkum kardeş. Diyelim ki suçlu bağırır, çağırır, edepsizliğini yüzüne vurur reddedersin. Zaten ondanhenüz emin değilim demiş. Ama eşinin ilgisinden, değişiminden emin ve onu kıskanıyor. Ne kadar mide bulandırıcı. Kardeşine yan gözle bakan biriyle aynı yatağa girecek sine var. Rezillik.aynen öyle katiliyorum bu konuyu acanda cok tuhaf!
aynen öyle onu görmek istiyor galiba konuyu acan kisi!Uzaktan kardeşini ve eşini izliyormuş. Hadi kardeşi atsan atılmaz, satsan satılmaz. El mahkum kardeş. Diyelim ki suçlu bağırır, çağırır, edepsizliğini yüzüne vurur reddedersin. Zaten ondanhenüz emin değilim demiş. Ama eşinin ilgisinden, değişiminden emin ve onu kıskanıyor. Ne kadar mide bulandırıcı. Kardeşine yan gözle bakan biriyle aynı yatağa girecek sine var. Rezillik.
Bir gelişme olursa açtırıp yazın. 70 sayfa insanlar size yardımcı olmaya çalıştı bence eğer hiçbir şey demeden kapatır mazinin sayfalarına gönderirseniz herkese çok ayıp edersiniz.Hanımlar konu arapsaçı gibi oldu. Bir karar aldım kendimce akşam eğer gelirse kız kardeşim ve eşime kırmayacak, şüphemi yansıtmayacak bir şey söyleyeceğim ve ondan sonrasını göreceğim. Zaten annem de kızmış gelip gitmesi eskisi gibi olmayacaktır ama içimdeki ateşin de sönmesi zaman alacak. Bunun için gözlemlere devam ama önce bir uyarı yapacağım artık. Bir de kontrol edicem elimden geldiğince.
Cevap veren, akıl veren, zaman ayıran herkese sonsuz teşekkür ederim. Konuyu açtırmamak üzere kapatıp kendi başımın çaresine bakacağım. Çünkü bir derde bin eklendi, beni suölayanlar içimi rahatlatmıyor daha da sıkıntıya boğuyorsunuz.
Hayırlı günler dilerim. Konu tamamen gerçek bu arada, hala şüphesi kalan varsa diye son kez yazıyorum.
İnşallah kuruntularım boşa olur, iyi günler. Allah kimsenin başına vermesin.
@Margarikotin kapatabilirsiniz, teşekkür ederim size de :)
Terbiyenizi bozmayın artık yeter. Kapatılıyor konu.aynen öyle onu görmek istiyor galiba konuyu acan kisi!
aaa simdide suclu bizmi olduk sekerim? Sen bu konuyu ne diye gelip burda actin eger fikirlerimizi sormuyorsan bize? Sana diyoruz esinle konus yoook olmaz illa gözetlicem ikisini diyosun resmen. Hosuna gidiyor sanirim izlemek. Kapat konunu git cöz ozaman sorununu kendin! Bin kisi yaziyor ayni seyi hic dikkatte almiyosun hala bozuk plak gibi ayni seyleri tekrarliyosun ya. Valla aciyorum sana hadi hayirli günlerHanımlar konu arapsaçı gibi oldu. Bir karar aldım kendimce akşam eğer gelirse kız kardeşim ve eşime kırmayacak, şüphemi yansıtmayacak bir şey söyleyeceğim ve ondan sonrasını göreceğim. Zaten annem de kızmış gelip gitmesi eskisi gibi olmayacaktır ama içimdeki ateşin de sönmesi zaman alacak. Bunun için gözlemlere devam ama önce bir uyarı yapacağım artık. Bir de kontrol edicem elimden geldiğince.
Cevap veren, akıl veren, zaman ayıran herkese sonsuz teşekkür ederim. Konuyu açtırmamak üzere kapatıp kendi başımın çaresine bakacağım. Çünkü bir derde bin eklendi, beni suölayanlar içimi rahatlatmıyor daha da sıkıntıya boğuyorsunuz.
Hayırlı günler dilerim. Konu tamamen gerçek bu arada, hala şüphesi kalan varsa diye son kez yazıyorum.
İnşallah kuruntularım boşa olur, iyi günler. Allah kimsenin başına vermesin.
@Margarikotin kapatabilirsiniz, teşekkür ederim size de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?