Baldiz baldan tatli ama bana zehir

baksaniza anneniz bile fark etmiş garipligi
şahsen ben arkadaşının yanında olduğunu sanmıyorum
eşiniz hiç iyiniyet li değil hususî olarakmarkete gelmiş öğle saatlerinde bence

İnsan kardeşi için nasıl baldız baldan tatlı yazabilir ben hala burdayım. Baldız değil o , kardeşiniz.

Konunun iceriginde esimin surekli bu cumleyi kurdugunu yazmistim. Dikkati oraya cektim by kadar basit bir aciklamasi var. Kardesime onun disinda baldiz diye bahsetmedim hiçbir zaman. Takildiginiz yer burasi olsun.

Esin kardeşinin işyerine daha öncede gidiyor muydu? Kardeşin size gelirken bakımlı ve özenli oluyor mu? Esin kardeşin geleceği zaman saçını falan tarihi mu ? Yani o da kendine özen gösteriyor mu?

Gitse de haberim olmuyoemus demek ki cunku konudan bihaberim her turlu. Ne gittigini biliyorum ne kardesime annemin kızdigini biliyorum.

Kocanın hadsizliği yüzünden kardeşine tavır alma. Kadın milleti işte kardeşi bile olsa kadına da illa sataşacak. Kardeşin ne yapmış ki? Arıza kocanda.
Tam anlatamadim sanirim esim suclu zaten en basta ama kucuk detaylar var İcim yiyor diyorum bunlari gormediniz sanirim. Karsilikli normal olmayan durumlar var ki bu İcimi yiyor

Konum ilk derken cidden öyle yani ilk defa buraya konu actim. Önceki hesabım da dahil buna.

Kardesinize mi bu guvensizlik yanlis bi ima sezse esinizle mesafe koyup size soyler bence buyutmussunuz ne guzel kardesinizden rahatsiz olmayan bir esiniz var artniyete ne gerek var

Arkadaş,yazış şeklin,alt alta yazdığın diyaloglar bana daha önceki gerçek olmayan bir üyeyi hatırlatıyor,bunu söyleyince bazı arkadaşlar tepki gösteriyor ama ben sadece düşüncemi belirttim.Kelimelerin bir kadın hissiyatında değil.Bir kadın,şöyle söyleyip sırıttım,demez mesela bence...Neyse...

Bence anneniz de şüphelenmiş o yüzden öyle demiştir. Annenizle başbaşa kalacak mısınız hiç yakın zamanda, yan yanayken belki kendi bir şeyler söyler konuyla ilgili.

Esimi öven tek bir satirim bile yok adam dwgisti diye bas bas bagiriyorum. Ortada normal birsey olsa buraya yazacak kadar paranoyak davranmazdim ki toplamda 1 yillim surecin yansimasini yazdim bir aylik degil. Degisim cok net. Esim sadece onunla eglenip benle yalniz kalinca tvye daliyor

Birde seninle ayni dusunenlere cevap verip yok ogle degildir diyen kimseye cevap vermemissin. Sen zaten adami suclu bulmussun neden soruyorsun o zaman demek geldi icimden

Gitse de haberim olmuyoemus demek ki cunku konudan bihaberim her turlu. Ne gittigini biliyorum ne kardesime annemin kızdigini biliyorum.

Hemen hemen butun yorumlari okudum bende enistwmle samimiyim ama eniste degil abi diye hitap ederim oda birine tanistirdigi zaman kardesim yada esimin kardesi diye tanitir

Ben tam olarak arakarinda bkrsey var diyemem ama seytan ve nefis denen olay var bence aralarinda ne kadar sevgi ve samimiyet olursa olsun bi mesafe olmali ne demek her aksam gelmeler sizin ozel hayatiniz olacahini dusunemiyir mu kucuk degil sonucta 24 yasinda kiz

Lutfen kendinizi cok doldurura getirmeyin cunku dusuncenizde hataniz varsa sonradan vicdan azabi hissedebilirsiniz

Ama esinize yada kardesinizede imali laflarda bulynmsyin degim yerindeyse essegin aklina karpuz kabugu getirmek gibi olue

Mesela esinize arkadas cevresinden evlenecek biri olup olmadigini kardesinize uygun biri olup olmadigini sorup tepkilerini takip edin ayni sekilde esinizede

Birde bi dobem kardesinizin gelmelerini belli bahaneler uydurarak kisitlayin o sekilde tepkilerini olcmeyi deneyin

Ben kadinlatin hoslerine guvenirim ama yinede dusuncenizde hata payinin olanilecegini dusunun Allah muhafaza kendinize hakik olamayip farkibda olmadan agzinizdan cikacak tek soz sizi ikidine karsi omur boyu mahcup edebilir

Bu arada ne ailenizden ne arkadas cevrwnizden konuyu hickimseye citlatmayin sonra dedikodularin ve tepkilerin onunu alamazsiniz

NE der bir kadin? Ne yapayım simdi size kadinligimi mi ispat etmeliyim? Buradan da boyle bir atak beklemezdim. Okey ben kotu niyetli bir abla olayim ama ne alaka sirittim dedim diye kadin olmamakla suclanmak? Pes dogrusu.

Tam anlatamadim sanirim esim suclu zaten en basta ama kucuk detaylar var İcim yiyor diyorum bunlari gormediniz sanirim. Karsilikli normal olmayan durumlar var ki bu İcimi yiyor

Okudum canım o aralarda yazdıklarını da. Eşinin yarattığı hassaslıkla baktığın için böyle düşünüyorsun bence. Bak sana yok saçmalama, için fesat demiyorum. Kocan seni saçma sapan bir şekilde kardeşinle bir kefeye koyuyor, üzerine kıyaslama yapıyor. Kazık kadar adam. Bence kardeşine bişi hissettirmeden eşine haddini bildirirsen sorunun kendi kendine çözüldüğünü göreceksin. Kardeşine gözünle bir şey görmediğin sürece bilenme derim ben. Aklına çok çok kötü ve çirkin bir şüphe düşürmüş, bu kadar rahatlık olmaz.

Birde seninle ayni dusunenlere cevap verip yok ogle degildir diyen kimseye cevap vermemissin. Sen zaten adami suclu bulmussun neden soruyorsun o zaman demek geldi icimden
Arada gormedigim oldu. Adam zaten dwgisti diyorum ben kiz kardesimden dolayi suclama diyenlere bir sey demedim zaten onun tarafindan net bir kanım yok

Uyeligi bgn almissin saat 13 de konu acmissin hemen bu aksam esinle bu konusmayi yaptin hep online sin canin cigerin anne rahmini paylastigin kardesine ithamlar seni hic rahatsiz etmiyor hatta esin yatinca telefonunda biselerde bulabilirsin
Elbette Konun gercek olabilir ve tecrubelerime dayanarak soyluyorum yorum yapanlarin cogu bilerek gaz vermek icin yaziyor benim gibi dusunduklerinden hani gercekse gaza gelipte faka basma diye
Oooo 29 kullanici 74 ziyaretci dance

Bende daha onceden benzer bi konuyu okumustum ama onuyla bunu kiyaslayinca onun fake bunun gercek oldugu duduncesindeyi daha onceki konuda

Yok esim yunus polisi goren herkes fotograf cektirmek isyiyo kiz kardesim uyurken uniformasoyla uyumus bana agri kesici yerine antidepresan vermis ben uyumusum

Bastan sona hikayeydi ama bunun her cumlesi bana geecek gwldi hic abartisiz

Arada gormedigim oldu. Adam zaten dwgisti diyorum ben kiz kardesimden dolayi suclama diyenlere bir sey demedim zaten onun tarafindan net bir kanım yok
Bence sen cok kurdun burada yazanlarla iyice kafan bulandı ne bekliyorsun delil mi?
Bence eşinle bu samimiyetten rahatsız oldugundan bahset devam ederse zaten bellidir niyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…