- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
Hanimlar yemeği yedik, yine kahve fasli oldu tabii bu kez yapmadan once dedim ki "Kopuksuz olur yine benimkisi begenmezsin" deyip hafifce sirittim. Esim de Bu konuda X'in elinden su icmen lazim biraz dedi. Kardessiniz ama hic benzemiyorsunuz dedi. Benim yuzum dustu elimde olmadan farkina dahi varmadi. Gittim yaptim kahvesini verdim. Televizyonu da kapattirdim.Biraz muhabbet açmaya çalıştım.
Diyaloglari yaziyorum. Tam olarak bu cümleler olmasa da yakin seyler konustuk inanın unuttum detaylari ama kaba taslak yaziyorum.
Ben - Bugün X gelmeyecek sanirim. Film izleyecektik ya beraber, ekti bizi. (gecen haftanin muhabbeti vardi da film üzerine onu ortaya attim)
Esim - Gelmeyecekmiş.
B - Nereden biliyorsun?
E - Bugün öğle arasi yanina ugradim. İcecek biseyler aldim biraz muhabbet ettik.
B - Öyle mi? Niye gelmiyormuş?
E - Annen kızmış. Bize gelince eve geç dönüyor diye. (Bundan haberim dahi yok!!! Annemle telefonda 2 güne bir konusuruz, en son dün sabah kısa bir sohbetimiz oldu ama bahsi geçmedi hiç.)
B - Annem mi kızmış? Bana ikisi de bir şey söylemedi hiç.
E - Biraz ilgili olsan anlatırdı deyip guldu. (Burada cidden moralim sifira dustu yani anlatamam. Kiz kardesimle iletisimim evime gelip gittiginden ayriyetten telefonla konusmayiz. Bir de esimle ucumuzun grubu var oradan yazisiyoruz ama öyle de ilgisiz abla falan degilim gercekten)
B- Dalga mi geciyorsun? Koca kiz daha ne kadar ilgilenebilirim ki?
E- kızma ya hemen şaka yaptım.
B - Ee, Sen isten cikip buraya kadar geldin niye eve ugramadin?
E - Emrah buradaki dönerciye gidelim dedi o yuzden. Yemek cikisi kola alip gectik zaten cok kalmadim markette.
Mekan adi vermek istemedim. Arkadasinin adini da degistirdim ne olur ne olmaz diye. Bir de eminim ki esim tavsiye etmistir bu mekani cunku ondan baska kimsenin favori mekani oldugunu zannetmiyorum. Kucuk bir dukkandir yillardir mudavimidir falan. Eve cok uzak degil yürüme mesafesiyle 10-15 dk. Market de ayni cadde uzerine denk geliyor. Bu kadar kizlar fazla uzatamadim cunku resmen ele veriyordum kendimi. Muhtemelen kiz kardesim bugun gelemedigi icin yarin gelecektir. Bir de esim biraz kestirmeye gitti telefonuna bakicam oradan bisey cikarsa hemen yazarim.
baksaniza anneniz bile fark etmiş garipligi
şahsen ben arkadaşının yanında olduğunu sanmıyorum
eşiniz hiç iyiniyet li değil hususî olarakmarkete gelmiş öğle saatlerinde bence