Whatsappında ve smsinde hicbir anormallik yok. Arama detayinda da en son isten cikar cikmaz patronu aramis. İste degildi herhalde bilmiyorum onun disinda bisey yok.
Bugun burada gaza gelip sorgulamaya calistim ama elimde net bir bilgi yine yok. İs yerine gitmesi canimi skti cunku cidden ilgisi var ve bunu ben yüz defa ima ettim esim degisti diyerek. Kardesimde ise o ayni emin duygusu yok, olsa zaten suan firtina koparmistim. Esimin ilgisi beni kiskanc birine donusturdu bu bi gercek. Ama durduk yere kardesini kiskanan ya da böyle seyler dusunen paranoyak bir es degilim bunu da anlasinlar lutfen artik.Asla söylemeyin.
Kim ne derse desin kamera mı taktırırsınız ses kaydı mı yaparsınız bilemem ama net bir kanıt bulmadan imada bile bulunmayın sakın.
Burada çoğu kişi kendi kardeşini düşünerek cevaplıyor olabilir ama herkesin mayası aynı değil.
Eleştirilere kulaklarınızı kapayın takipte olun ve gayet normal davranın.
O birbirimizle yakin oldugumuz zamanlardan kalma bir grup. En aktif ikisi suan ben daha az katiliyorum. Grupta gunde 40 mesaj anca atiliyor oyle aktif sayilmayiz. Muhabbet ederiz. Arada foto atarlar gruba. Hani cay iciyorum, kahve iciyorum tarzinda bu kadar. Grupta ayni laubali ortam yok, sanirim olsa iyice delirirdim. Onun sebebi de isten kaynakli surekli telefona bakamiyorlar ikiside.Bişey merak ettim 3 kişilik watsap grubunu kim kurdu? Niye böyle biseye ihtiyaç duydunuz?
yangına körükle gitmek gibi olmasın ama çok samimi arkadaşımın ablasıyla geçen gün oturuyoruz. konu kayınvalidesine geldi kadın terelelli. hatta 46 yı geç 48 felan bende sorma gereği duydum neden böyle die. Eşi kardeşi ile kaçmış kadın o gün bu gün terelelli millet iade ediyor bende şaşırıyordum bu kadın neden böyle iade ediliyor die. bu konuyu görünce şaşırdım yazma gereği duydum. kardeşinde olsa mesafe olacak. hatta açık açık söyle kardeşine, eşinide uyar. bazen dinen çok katı gibi gelen kuralların böyle yaşananlar karşısında ne kadar doğru olduğunu anlıyorum.Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.
Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.
Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.
Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Bu zihniyetle kardeşiniz varsa söyleyin kocanızı sizden uzak tutsun :)))Kizkardeslere asla guvenmeyin. Onlarin genlerinde sizinle yarismak var. Eger sizden genclerse ellerinde yarisma avanataji var ve emin olun, sizin aleyhinize kullanacaktir o karti. Evet durum bu kadar igrenclesebiliyor.
Kardesime ilgisizmisim onu dedi ama aslinda genel anlamda ilgisizlik var sogudum. İnsan ister istemez kendini geriye cekiyor. Belki de bu boslukta onlar yakin olmaya baslamistir bu da olabilir pekala. Konunun icindeyken ayri, objektiflige zorlayinca ayri dusunuyorum. Esimle evli olmadigimi dusundugumde bile kardesime olan ilgisi rahatsiz ediyor. Ama bunu kanitsiz ortaya koyamiyorum her sey icimde yasaniyor.diger onerilere ek olarak bir de sunu denemenizi tavsiye ediyorum, maddi durumunuz musaitse bir haftasonu icin yer ayirtin yakin bir yerden esinize surpriz olarak. Esiniz ilgisiz oldugunuzu soylemis, bence biraz aranizi duzeltmek icin caba harcayin icinize kapanmissiniz gibi anladim. beraber iyi zaman gecirmeye calisin. kardesinize de haber vermeyin gideceginizi, sonra da olcun bakalim sinirlenecek mi basbasa kacamagi duyunca.
bir ihtimal belki de aralarinda hicbir sey yoktur da esinizle birlikte eglenceli zaman gecirmediginiz icin kardesiniz geldiginde renk veriyordur eve.
laf aralarinda bahsederken de cocugumuz gibi o da diyin sik sik, o sekilde yer etsin kafasinda.
Ay bi resim paylasmis arkadas eniste baldiz ikilisi agzim acik kaldi abovaynt
Ay telden girdim nolmuş niye bu kadar şaşırdınız :)
burada okuyunca benimde dikkatimi çekdiYa varya brnim kafama çok kötü ihtimaller geliyor ama aklını bulandırmak istemiyorum....o kardeşinden öğrenrcek çok şeyin var hiç benzemiyorsun lafı varya o çok fena....ay tamam sustum
Bilmiyorum silmis midir ama konusma yoktu baktigimda. Sms de yoktu. Arama kaydinda adi sik kullanilanlarin altina dusmus. Beni bile cok aramaz ama ustlerdeydim.Whatsappta konuşup sohbeti siliyor olabilir, cok gördük bunu yapan kisileri.
Bence bir whatsapp web dene sen.
Nerde ya niye ben gormedim hep kaciririm boyle seyleriAy bi resim paylasmis arkadas eniste baldiz ikilisi agzim acik kaldi abov
Benim anladığım şu eşinizi biraz boslamis gibisiniz. İlgi görmüyor olabilir mı sizden.kesinlikle çok saçma bir durum bu ve iki tarafta da hata var. Bence siz geri çekilerek hata yapmışsınız. Mesela grupta bişey mı yazılıyor veya resim mı atılıyor siz daha fazlasını yapın aşkım canım li samimi konusun. Onlar oturup muhabbeti koyulastiriyorlar mı siz girin araya başka bişey açın veya konuya dahil olun niye uzak kalıyorsunuz gerekirse kardeşinizin lafını kesin siz konusun. Esinizede deyin şu kıza da bı kısmet bulalım artık sende abisisin falan deyin. Yani çok geri plana atmissiniz kendinizi dolayısıyla esinizde muhabbeti onunla kurmuş. Biraz öne atın ilgi gösterin esinize. Yoksa böyle sonunu hiç iyi görmüyorum.O birbirimizle yakin oldugumuz zamanlardan kalma bir grup. En aktif ikisi suan ben daha az katiliyorum. Grupta gunde 40 mesaj anca atiliyor oyle aktif sayilmayiz. Muhabbet ederiz. Arada foto atarlar gruba. Hani cay iciyorum, kahve iciyorum tarzinda bu kadar. Grupta ayni laubali ortam yok, sanirim olsa iyice delirirdim. Onun sebebi de isten kaynakli surekli telefona bakamiyorlar ikiside.
Umalım ki kahve vs olsun...ama şahsen ben...bilemiyorumburada okuyunca benimde dikkatimi çekdi
acaba bu cumleyi hangi anlamda ,hangi konuda soyledi
insanin aklina hersey gelirrr ama bu cumledenn
Bir an kendimi kötü abla ilan etmiştim sahiden. Ben de objektif bakinca bunu goruyordum surekli ama buraya bakilirsa sanirim benden kötüsü de yok gibi.Kocanın ''baldız baldan tatlıdır'' lafı ne kadar iğrenç ve itici böyle insana sapık gözüyle bakardım ben , demek ki kardeşinize o gözle bakabilecek kapasiteye sahip .
Kocanız samimi davrandıysa kardeşiniz de bu samimiyetle karşılık veriyordur . Tek taraflı suç yok burada iki tarafta nerede duracağını bilmeli.
Ama durduk yere adami ilgisiz birakmadim ben. Gozlemliyorum ve ilgisi kendini asmaya baslayinca kendimi geri cektim. Bu olagan bir durumdegil mi bir kadin olarak? O kismet olayini denemistim de ilk zamanlar "nereye veriyoruz kizi önce benden gececek adaylar" demisti gulmustuk. Bunu kotu niyetle algilamiyorum suan icin bile cunku baslarda cidden kardes gibilerdi.Benim anladığım şu eşinizi biraz boslamis gibisiniz. İlgi görmüyor olabilir mı sizden.kesinlikle çok saçma bir durum bu ve iki tarafta da hata var. Bence siz geri çekilerek hata yapmışsınız. Mesela grupta bişey mı yazılıyor veya resim mı atılıyor siz daha fazlasını yapın aşkım canım li samimi konusun. Onlar oturup muhabbeti koyulastiriyorlar mı siz girin araya başka bişey açın veya konuya dahil olun niye uzak kalıyorsunuz gerekirse kardeşinizin lafını kesin siz konusun. Esinizede deyin şu kıza da bı kısmet bulalım artık sende abisisin falan deyin. Yani çok geri plana atmissiniz kendinizi dolayısıyla esinizde muhabbeti onunla kurmuş. Biraz öne atın ilgi gösterin esinize. Yoksa böyle sonunu hiç iyi görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?