Baldiz baldan tatli ama bana zehir

serenityc

S & C
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
177
300
18
35
Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.

Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.

Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.

Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.

Güncelleme 1: Eşim, kız kardeşim gelince gülüp eğleniyorken, benle kalınca televizyona dalıyor. İlgisi neredeyse sıfır bana karşı. Çok değişti. Yani sadece kahve olayı yok ve ben 1 yıldır ikisinin yakınlığını gözlemliyorum zaten ve kesinlikle normal olmayan şeyler var.

Güncelleme 2: Eşimle konuşmamız var sayfa 43.de oradaki konuşmada öğrendiğim öğle molasında kız kardeşimin çalıştığı markete gidip eve uğramaması. Ve kız kardeşime annemin kızdığını (bize gelince eve geç dönüyor diye) dahi böylelikle öğreniyorum.

Güncelleme 3: Eşim kız kardeşine hiç benzemiyorsun, ondan öğreneceğin çok şey var minvalinde bir şeyler söyledi.

Yani ne ben fesatım ne bu olaylar normal. 1 yıldır uzaktan uzağa izliyorum ikisini, beni 3. insan konumuna düşürdüler son 2 aydır falan. Yokmuşum gibi davranıyorlar. Sanki görseniz ikisi evli, ben hiç yokum.

Son düzenleme:

Çok uzatmazdım ben olsam.
Yüreğime toplu iğne başı kadar şüphe girdiyse boşanırdım.

Yohhh artııkk.

Alenen fingirdiyecek halleri yok, neredeyse yanınızda birbirilerine yapışmadıkları kalmış. Niyetlerini bu kadar rahat belli etmeleri mümkün değil.

Behlülle Bihter şu an çok seviyeli ve masum geldi gözüme.

Mesafeni koru sende kardeşinle her zaman görüşme.
Belki icinde kötülük yoktur kardeşinin ama sen tedbirini al.
Bende enistemle çok yakınım babami kaybettikten sonra ailece hayatımıza giren ilk erkekti.
Onunla oturur icerim dertlesirim ablam hiç bundan rahatsiz olmaz.
Ben bekarken sabahlara kadar üçümüz film izlerdik ablam odasina gider uyurdu vs.
Bence sen kocana güvenmiyorsun ama kurunun yanında yaşta yanmasn diye kardeşine mesafe koy ve gözlemle.
Ben ablasina böyle bir şey yapacağını sanmam.

Kahve muhabbeti bizdede böyledir hep kız kardeşim yapar:) babam en iyi kardeşimin yaptığını söyler pohpohlar.. bizim evdeysek yemek sonrası bi bakarız kahveler hazır,oo süpersin x der eşim kardeşime. Aklımın ucundan geçmez böyle bişey,evet ben güzel yapamıyorum yapanında hakkını yemiyorum :)

Çok uzatmazdım ben olsam.
Yüreğime toplu iğne başı kadar şüphe girdiyse boşanırdım.

Süphe yoktu ama artik habire bu lafi dondurup söylemesi beni iyiden iyiye cileden cikardi. Bi insan surekli bunu der mi? basta espri sanip gulerdik ama her zaman bunu diyor artik.

Annene söyle uygun bir dille uyarsın kardeşini. Eşin de kardeşin de gevşek tipler belli ki sen de eşini uyar gerekirse tehdit et çatır çatır boşarım seni lafının uçkurunu kaçırma de. Bana böyle hissettirecek kadar yılışık olma de yaşının adamı ol de balı kaymağı zehir ederim sana de...

Birşey demiyorum olabilirde olmayabilirde
Sizin açınızdan bakınca mesafe iyi olur

Ne igrenc bi laf sirf bu yuzden enistemden dolayi kendimi tanittigim bi yerde uzun uzadiya esinin kardesiyin demek zorunda kaliyorm

Ama sizin konuya nutkum tutuldu ne diyecegimi bilmedim cocuk yoksa evliliginixi bi gozden gecirin derim ama bide bisanirken aillelere ne diyeceksiniz derdi olacak

Arkadasim nasil sakin kaliyosun Allah askina burada da okudum gercek hayatta da gordum esiyle ablasi kardesi birlikte olan bir suru insancik var
Ortaligi ayaga kaldirmak icin neyi bekliyosun ikisine de bagir cagir ve bir daha kardesinle gorusme neden surekli yemege geliyor sizle yiyor yeter bu kadar da laubali olunmaz ayip ya.
Var tabi aralarinda bir sey
Kim bilir daha yazamadigin neler vardir ki boyle seyleri dusundurduler sana allahin cezalari

Artik diken ustunde oturruyorum kiz kardesim gelince resmen robot gibi kasiliyorum. Sadece lafla kalmiyor da birbirine espri yapar gulerle, eglenirler.

Ayy fenaaa ben olsam kardesime mesafe koyar kocama daha cok ilgi gosteririm. Yok devam ederse de kocami da uyaririm kardesimi de. Ayy cok sukur baldiz yok valla hic haz etmem bu durumlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…