Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Bence konuşup uzaklaştırmak çözüm değil.. Eğer gerçekten böyle bi durum varsa bu sefer herşey gizli gizli devam edecek hatta yasak ağacın meyvesi daha tatlı olacak.. Ne demişler dostuna yakın ol, düşmanına daha yakın... Eşim beni aldatmaya niyet etmiş ama ona ben engel olmuş olsam bu benim için hiç bişey ifade etmezdi. Yalan bi sevgiyle yaşamaktansa acı bi gerçekle yüzleşmeyi tercih ederim.. Aralarında bişeyin olması ile 'engellemesem olacaktı' aynı şey.. Bence engellemeyin, gözlemleyin..

Yoruma oyle kapaliki ama bu fikir beyne gordiyse yoksa bile sizi yer bitirir napacaksinki soylesen fitne olursun annene bile anlatilmaz insallah hersey yanlis anlasilmadir

Baldız nedir ya ne iğrenç bi sozcuktur.
Benim eniştem bana sürekli kardeş diye hitap eder mesela.
Eşiniz de yok o benim kardeşim gibi muhabbeti yapıyorsa baldız kelimesini telaffuz etmesin o zaman kardeşim desin mesela.

Böyle bir şeyin olma ihtimali bile çok çirkin gerçekten. Eğer cidden elinizi vicdanınıza koyduğunuzda yok ya ben abartıyorum sanki biraz diyorsanız sakın ses kaydı vs işine girmeyin günahlarını almayın.

Ama yüreğinize ateş düştüyse sizi yakıp kavuruyor içinizi devamlı bi şeyler kemiriyorsa ben olsam bırak ses kaydını gizli kamera yerleştirirdim salona net! Sonra 10 dk markete gidiyorum diye çıkar cidden 10 dk da gelmezdim. Çünkü kadın hisseder..

Gizli kameralar çok pahalı karmaşık şeyler değil, eğer gerçekten yapmak isterseniz araştırın internetten.

Abooov ben görmeyeli neler olmuş böyle!!!
Öyle ses kaydı işi falan bunlar biraz ileri gitmek olur.
Ama bir yandan da laubali eş ve bu laubalilik karşısında susan bir kız kardeş var.
Nereden tutarsak elimizde kalıyor.
O yüzden beylik laflar etmeyeceğim, usulca takip ediyorum. Allah kimsenin başına vermesin inşallah.

Benim eşimle kardeşim kadar yakın kuzenim de çok samimidirler.. Güleriz eğleniriz beraber ama "baldız baldan tatlı" diye bi laf duysam sen nasıl iğrenç bi adamsın derim heralde! Çarpık bi cümle bi kere sapık bi zihniyetin halk arasına yayılmış cümlesi! Tek kelimeyle iğrenç! Bi internet tarayıcısına bu cümleyi yazıp eşinizin önüne koyun! Bi baksın bakalım hiç bu cümleyi masumca açıklamaya çalışan biri ya da bi site var mı!
Kesinlikle buna katılıyorum +1 Eğer en başında böyle bir tavır sergilenseydi kimse uzatmazdı.

Bir arkadas whatsappta mesajlasirlar mi tarzi biseyler demisti. İnanin benim gordugum bi durum yok ama birbirlerine foto atarlar. Mesela kiz kardesim calisirken kahvesini ceker yollar, esim de is yerinden biseyler atar ama bu üçlü grupta böyle. İkisi ayri konuşuyor mu diye bakmadim. Telefonunu birakir gider hep sanirim bu aklima gelmedi. Yani evet itiraf edebilirim konduramiyorum. Gözlemlerim içimi yerken bir de mesaj arama görsem neyaparim bilmem.
Foto atmak ne demek ya..
Bence bunlar siniri acmis..
Rabbim yar ve yardimcin olsun...

Baldız baldan tatlıdır nedense bana hep +18 şeyler anımsatir....çevremde hocam bu cümleyi duymadım.

Kardeşini uyarman ters tepe bilir. Ablam bana bunu yakistirdi diye ortalığı ayağa kaldırır siz suçlu olursunuz ailede. Saman altından su yürütün. Yavaş yavaş mesafe iyidir.

Hanimlar yemeği yedik, yine kahve fasli oldu tabii bu kez yapmadan once dedim ki "Kopuksuz olur yine benimkisi begenmezsin" deyip hafifce sirittim. Esim de Bu konuda X'in elinden su icmen lazim biraz dedi. Kardessiniz ama hic benzemiyorsunuz dedi. Benim yuzum dustu elimde olmadan farkina dahi varmadi. Gittim yaptim kahvesini verdim. Televizyonu da kapattirdim.Biraz muhabbet açmaya çalıştım.

Diyaloglari yaziyorum. Tam olarak bu cümleler olmasa da yakin seyler konustuk inanın unuttum detaylari ama kaba taslak yaziyorum.

Ben - Bugün X gelmeyecek sanirim. Film izleyecektik ya beraber, ekti bizi. (gecen haftanin muhabbeti vardi da film üzerine onu ortaya attim)

Esim - Gelmeyecekmiş.

B - Nereden biliyorsun?

E - Bugün öğle arasi yanina ugradim. İcecek biseyler aldim biraz muhabbet ettik.

B - Öyle mi? Niye gelmiyormuş?

E - Annen kızmış. Bize gelince eve geç dönüyor diye. (Bundan haberim dahi yok!!! Annemle telefonda 2 güne bir konusuruz, en son dün sabah kısa bir sohbetimiz oldu ama bahsi geçmedi hiç.)

B - Annem mi kızmış? Bana ikisi de bir şey söylemedi hiç.

E - Biraz ilgili olsan anlatırdı deyip guldu. (Burada cidden moralim sifira dustu yani anlatamam. Kiz kardesimle iletisimim evime gelip gittiginden ayriyetten telefonla konusmayiz. Bir de esimle ucumuzun grubu var oradan yazisiyoruz ama öyle de ilgisiz abla falan degilim gercekten)

B- Dalga mi geciyorsun? Koca kiz daha ne kadar ilgilenebilirim ki?

E- kızma ya hemen şaka yaptım.

B - Ee, Sen isten cikip buraya kadar geldin niye eve ugramadin?

E - Emrah buradaki dönerciye gidelim dedi o yuzden. Yemek cikisi kola alip gectik zaten cok kalmadim markette.

Mekan adi vermek istemedim. Arkadasinin adini da degistirdim ne olur ne olmaz diye. Bir de eminim ki esim tavsiye etmistir bu mekani cunku ondan baska kimsenin favori mekani oldugunu zannetmiyorum. Kucuk bir dukkandir yillardir mudavimidir falan. Eve cok uzak degil yürüme mesafesiyle 10-15 dk. Market de ayni cadde uzerine denk geliyor. Bu kadar kizlar fazla uzatamadim cunku resmen ele veriyordum kendimi. Muhtemelen kiz kardesim bugun gelemedigi icin yarin gelecektir. Bir de esim biraz kestirmeye gitti telefonuna bakicam oradan bisey cikarsa hemen yazarim.

Yok artık ya. Önce direkt eşinize suç attım, sapık falan diye düşündüm de şimdi kız kardeşiniz de bana biraz garip gelmeye başladı. Evet 24 yaşında çok genç vs ama bu kızın kendi arkadaş çevresi, samimi olacağı kimse yok mu da eniştesiyle bu kadar samimi oluyor, fotoğraf atmalar zırt pırt size gelmeler bilmem neler... Bana çok gereksiz geldi. 24 yaşında gencecik çalışan bir kadının çevresi, arkadaşları olur yani enişteye mi kaldı anlamadım o samimiyet.

3 unüzün olduğu vatsap grubu nedir ya? Sen sacmaliyorsun. Elinle sunar gibi.. çok saçma. Bence önce kendini bir düzelt. Belliki ikisinden birine guvenmiyorsun. Fakat olumlu şartları olusturuyorsun sonra bir hata yapmalarını bekliyorsun. Isin çözümü sende biter ben söyleyim..

Back