- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
cagırma.Farkındayım. 40 dakikaya eşim gelecek şu ses kaydı meselesini deneyeyim diyorum ama kız kardeşim gelir mi bilmiyorum. O 9da çıkıyor. Özellikle çağırsam mı sizce bize gelsene diye?
hata etmişsin.Bu is sonuclanmadan mesafe koymayi dusunmuyorum. Ondan gelip gitmesine goz yumdum.
Kesinlikle buna katılıyorum +1 Eğer en başında böyle bir tavır sergilenseydi kimse uzatmazdı.Benim eşimle kardeşim kadar yakın kuzenim de çok samimidirler.. Güleriz eğleniriz beraber ama "baldız baldan tatlı" diye bi laf duysam sen nasıl iğrenç bi adamsın derim heralde! Çarpık bi cümle bi kere sapık bi zihniyetin halk arasına yayılmış cümlesi! Tek kelimeyle iğrenç! Bi internet tarayıcısına bu cümleyi yazıp eşinizin önüne koyun! Bi baksın bakalım hiç bu cümleyi masumca açıklamaya çalışan biri ya da bi site var mı!
Foto atmak ne demek ya..Bir arkadas whatsappta mesajlasirlar mi tarzi biseyler demisti. İnanin benim gordugum bi durum yok ama birbirlerine foto atarlar. Mesela kiz kardesim calisirken kahvesini ceker yollar, esim de is yerinden biseyler atar ama bu üçlü grupta böyle. İkisi ayri konuşuyor mu diye bakmadim. Telefonunu birakir gider hep sanirim bu aklima gelmedi. Yani evet itiraf edebilirim konduramiyorum. Gözlemlerim içimi yerken bir de mesaj arama görsem neyaparim bilmem.
Ohaaaaaaaaa agzim acik kaldi , adamin karisi cekmistir bir de oha oha oha ben şok, ben iptal, ben vefat. Çıldıracağım.Bir ara bu saçma olay vardı. Bana gereğinden fazla baldız enişte ilişkisi hep itici gelmiştir.
Ay telden girdim nolmuş niye bu kadar şaşırdınız :)Ohaaaaaaaaa agzim acik kaldi , adamin karisi cekmistir bir de oha oha oha ben şok, ben iptal, ben vefat. Çıldıracağım.
Foto atmak ne demek ya..
Bence bunlar siniri acmis..
Rabbim yar ve yardimcin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?