Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Hanimlar yemeği yedik, yine kahve fasli oldu tabii bu kez yapmadan once dedim ki "Kopuksuz olur yine benimkisi begenmezsin" deyip hafifce sirittim. Esim de Bu konuda X'in elinden su icmen lazim biraz dedi. Kardessiniz ama hic benzemiyorsunuz dedi. Benim yuzum dustu elimde olmadan farkina dahi varmadi. Gittim yaptim kahvesini verdim. Televizyonu da kapattirdim.Biraz muhabbet açmaya çalıştım.

Diyaloglari yaziyorum. Tam olarak bu cümleler olmasa da yakin seyler konustuk inanın unuttum detaylari ama kaba taslak yaziyorum.

Ben - Bugün X gelmeyecek sanirim. Film izleyecektik ya beraber, ekti bizi. (gecen haftanin muhabbeti vardi da film üzerine onu ortaya attim)

Esim - Gelmeyecekmiş.

B - Nereden biliyorsun?

E - Bugün öğle arasi yanina ugradim. İcecek biseyler aldim biraz muhabbet ettik.

B - Öyle mi? Niye gelmiyormuş?

E - Annen kızmış. Bize gelince eve geç dönüyor diye. (Bundan haberim dahi yok!!! Annemle telefonda 2 güne bir konusuruz, en son dün sabah kısa bir sohbetimiz oldu ama bahsi geçmedi hiç.)

B - Annem mi kızmış? Bana ikisi de bir şey söylemedi hiç.

E - Biraz ilgili olsan anlatırdı deyip guldu. (Burada cidden moralim sifira dustu yani anlatamam. Kiz kardesimle iletisimim evime gelip gittiginden ayriyetten telefonla konusmayiz. Bir de esimle ucumuzun grubu var oradan yazisiyoruz ama öyle de ilgisiz abla falan degilim gercekten)

B- Dalga mi geciyorsun? Koca kiz daha ne kadar ilgilenebilirim ki?

E- kızma ya hemen şaka yaptım.

B - Ee, Sen isten cikip buraya kadar geldin niye eve ugramadin?

E - Emrah buradaki dönerciye gidelim dedi o yuzden. Yemek cikisi kola alip gectik zaten cok kalmadim markette.

Mekan adi vermek istemedim. Arkadasinin adini da degistirdim ne olur ne olmaz diye. Bir de eminim ki esim tavsiye etmistir bu mekani cunku ondan baska kimsenin favori mekani oldugunu zannetmiyorum. Kucuk bir dukkandir yillardir mudavimidir falan. Eve cok uzak degil yürüme mesafesiyle 10-15 dk. Market de ayni cadde uzerine denk geliyor. Bu kadar kizlar fazla uzatamadim cunku resmen ele veriyordum kendimi. Muhtemelen kiz kardesim bugun gelemedigi icin yarin gelecektir. Bir de esim biraz kestirmeye gitti telefonuna bakicam oradan bisey cikarsa hemen yazarim.
Şaka gibi esin kardeşinin is yerine niye gidiyo bune ya

Yani gerçekten hiç normal değil.. Sanki siz gelinsiniz, onlar aile..

Bir kere şu çok saçma akraba değillerse beklerimmiş falan filan. Abartmıyormusunuz bu ulke ne igrenc seyler gordu akrabalardan anlatmaya gerek yok.
Insanin kalbi temiz olsun. Herkes birer sapik adayı değildir. Cogunuzun colugu cocugu var siz kendi evlatlariniza boyle seyler yakistirirmisiniz.
Aralarinda birsey var ya da yok bilemiyorum ama herkes bir sapik sapkin aday degil.
Esine ima etme bence icinden geceni soyle. Ben aralarinda bir iliski oldugunu sanmiyorum seni sinir etmeyi seviyor gibi.

siz daha oncede ayni konuyu acmistiniz degil mi yoksa karistiriyor muyum sanki ayni gibi eger oyleyse siz kiskanc esiniz de fazla rahat biri

3 unüzün olduğu vatsap grubu nedir ya? Sen sacmaliyorsun. Elinle sunar gibi.. çok saçma. Bence önce kendini bir düzelt. Belliki ikisinden birine guvenmiyorsun. Fakat olumlu şartları olusturuyorsun sonra bir hata yapmalarını bekliyorsun. Isin çözümü sende biter ben söyleyim..
Bence çok sonuç odaklı düşünüyorsunuz.. Konu sahibi isterse evi üstlerine kilitlesin yine de böyle bi ahlaksızlık yapma hakları yok. Ablam sınavlara giderken ben yeğenime bakardım. Eniştem odasından bile çıkmazdı.. Yani tüm olumlu şartlar vardı ama bizde o niyet yoktu.

Bir kere şu çok saçma akraba değillerse beklerimmiş falan filan. Abartmıyormusunuz bu ulke ne igrenc seyler gordu akrabalardan anlatmaya gerek yok.
Insanin kalbi temiz olsun. Herkes birer sapik adayı değildir. Cogunuzun colugu cocugu var siz kendi evlatlariniza boyle seyler yakistirirmisiniz.
Aralarinda birsey var ya da yok bilemiyorum ama herkes bir sapik sapkin aday degil.
Esine ima etme bence icinden geceni soyle. Bem aralarinda bir iliski oldugunu sanmiyorum seni sinir etmeyi seviyor gibi.
Son mesajimi okuyup yorum yapin lutfen detayli seyler yazdim.

siz daha oncede ayni konuyu acmistiniz degil mi yoksa karistiriyor muyum sanki ayni gibi eger oyleyse siz kiskanc esiniz de fazla rahat biri
Yok hayir bu benim ilk konum. Burada bir süre takildigim oldu ama uyeligimi kapattirmistim. Sanirim 2015 baslariydi tam hatirlamiyorum.

Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.

Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.

Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.

Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.

Kocanın hadsizliği yüzünden kardeşine tavır alma. Kadın milleti işte kardeşi bile olsa kadına da illa sataşacak. Kardeşin ne yapmış ki? Arıza kocanda.

Yarını beklemekten başka yapacak bişey yok gibi. Daha fazla konuyu irdeleyip renk vermeyin hiç.. Bir yandan da yanılıyor olma ihtimalinizi gözden çıkartmayın bence..

Yok hayir bu benim ilk konum. Burada bir süre takildigim oldu ama uyeligimi kapattirmistim. Sanirim 2015 baslariydi tam hatirlamiyorum.
zaten o konuda eskiydi eger ayni kisi iseniz ve o kadar zamandir bir sey olmadiysa abartiyorsunuz derim ve kicanizla konusun bu turden laflar yanlis seklinde onun disinda biraz kendinize guveniniz eksik kiskancliginiz her tutusunda buraya konu acmak yerine olayi coktan cozmus ve agirliginizi koymus olmaliydiniz bence siz o kisisiniz tezime dayanarak yaziyorum

Hanimlar yemeği yedik, yine kahve fasli oldu tabii bu kez yapmadan once dedim ki "Kopuksuz olur yine benimkisi begenmezsin" deyip hafifce sirittim. Esim de Bu konuda X'in elinden su icmen lazim biraz dedi. Kardessiniz ama hic benzemiyorsunuz dedi. Benim yuzum dustu elimde olmadan farkina dahi varmadi. Gittim yaptim kahvesini verdim. Televizyonu da kapattirdim.Biraz muhabbet açmaya çalıştım.

Diyaloglari yaziyorum. Tam olarak bu cümleler olmasa da yakin seyler konustuk inanın unuttum detaylari ama kaba taslak yaziyorum.

Ben - Bugün X gelmeyecek sanirim. Film izleyecektik ya beraber, ekti bizi. (gecen haftanin muhabbeti vardi da film üzerine onu ortaya attim)

Esim - Gelmeyecekmiş.

B - Nereden biliyorsun?

E - Bugün öğle arasi yanina ugradim. İcecek biseyler aldim biraz muhabbet ettik.

B - Öyle mi? Niye gelmiyormuş?

E - Annen kızmış. Bize gelince eve geç dönüyor diye. (Bundan haberim dahi yok!!! Annemle telefonda 2 güne bir konusuruz, en son dün sabah kısa bir sohbetimiz oldu ama bahsi geçmedi hiç.)

B - Annem mi kızmış? Bana ikisi de bir şey söylemedi hiç.

E - Biraz ilgili olsan anlatırdı deyip guldu. (Burada cidden moralim sifira dustu yani anlatamam. Kiz kardesimle iletisimim evime gelip gittiginden ayriyetten telefonla konusmayiz. Bir de esimle ucumuzun grubu var oradan yazisiyoruz ama öyle de ilgisiz abla falan degilim gercekten)

B- Dalga mi geciyorsun? Koca kiz daha ne kadar ilgilenebilirim ki?

E- kızma ya hemen şaka yaptım.

B - Ee, Sen isten cikip buraya kadar geldin niye eve ugramadin?

E - Emrah buradaki dönerciye gidelim dedi o yuzden. Yemek cikisi kola alip gectik zaten cok kalmadim markette.

Mekan adi vermek istemedim. Arkadasinin adini da degistirdim ne olur ne olmaz diye. Bir de eminim ki esim tavsiye etmistir bu mekani cunku ondan baska kimsenin favori mekani oldugunu zannetmiyorum. Kucuk bir dukkandir yillardir mudavimidir falan. Eve cok uzak degil yürüme mesafesiyle 10-15 dk. Market de ayni cadde uzerine denk geliyor. Bu kadar kizlar fazla uzatamadim cunku resmen ele veriyordum kendimi. Muhtemelen kiz kardesim bugun gelemedigi icin yarin gelecektir. Bir de esim biraz kestirmeye gitti telefonuna bakicam oradan bisey cikarsa hemen yazarim.
Esin kardeşinin işyerine daha öncede gidiyor muydu? Kardeşin size gelirken bakımlı ve özenli oluyor mu? Esin kardeşin geleceği zaman saçını falan tarihi mu ? Yani o da kendine özen gösteriyor mu?

"Ooo , süpersin , baldan tatlı baldız , tuz koysan bile bal olur " bile derse devam olarak, yine mi hakkını yemezsiniz ?
Arada fark var , gerçekten anlamadınız mi ?
Demekki fazla cıvık bi tip.. kardeşle ilişki yaşanabileceği şüphesi varsa konu açmaya yorum almaya gerek yok tekme yeterli..

esiniz sik sik oyle arkadaslarini ziyaret eder mi dese ki kardesinin isyerine gittim sohbet ettik dese benim koca tamam derim cunku adam antisosyal ama suzinkisi sostalse buraz da hiperaktifse normal olabilir

Valla hiç art niyet sezmedim. Benim gözümde sadece eşinin ailesine yaranmaya çalışırken samimiyeti cıvıklıkla karıştırmış, cıvıklıkta level atlamış bir adet koca canlandı gözümde.
Ama maşallah yangına körükle gidenler olmuş. Kız kardeşini eşinden uzak tut, kız kardeşini yokla, seksi çamaşırlar aldım, gece kocama sürpriz yapacağım de, bakalım kardeşinin tepkisi ne olacak" tarzı yorumları gerçekten hayretler içinde okudum. Cıvık olan eş, sorumlusu ise kadın olduğu için kız kardeş oldu. Bu kadar da buldumcuk olunmaz ya, pes doğrusu:oha:

Kız kardesınız arayıp sorsanız enişten gelmiş bugun annem kızıyormus bana neden soylemedın falan diye yada annenıze sorsanız nebileyim ben hemen arar soradım.

Serenityc bence yanlis dusunuyorsun son atigin yorumuda okudum.enistesi gitse ne olacakki bunda bir sey yok eger kesin boyle bir sey var diyorsan eline daha somut bir seyler al. Sonra harekete gecersn ama sen suan fazla taktigin icin kuruyorsun yazik etme

Back