Bundan sonra ne düşünüyorsun bunca yorum yapıldıTeşekkür ederim tekrar açtığınız için.
Farkındayım. 40 dakikaya eşim gelecek şu ses kaydı meselesini deneyeyim diyorum ama kız kardeşim gelir mi bilmiyorum. O 9da çıkıyor. Özellikle çağırsam mı sizce bize gelsene diye?Bundan sonra ne düşünüyorsun bunca yorum yapıldı
Bundan sonra pek farklı bir yorum gelmez yorumlar tekrar eder
Bence denemelisin ne kaybedersin ki ?Hanımlar lütfen başka konulara kaymadan benim konuma odaklanır mısınız? Rica ediyorum.
40 dakikaya kadar eşim eve gelecek. Kız kardeşim de 9 gibi geliyor. Yani işten o saatte çıkacak ama gelir mi bilmiyorum. Eğer gelirse şu ses kaydı meselesini denemek istiyorum. İçimdeki kuşkuları söndürür belki diye. Ne yapsam karar da veremedim bir türlü.
Hanımlar lütfen başka konulara kaymadan benim konuma odaklanır mısınız? Rica ediyorum.
40 dakikaya kadar eşim eve gelecek. Kız kardeşim de 9 gibi geliyor. Yani işten o saatte çıkacak ama gelir mi bilmiyorum. Eğer gelirse şu ses kaydı meselesini denemek istiyorum. İçimdeki kuşkuları söndürür belki diye. Ne yapsam karar da veremedim bir türlü.
şimdi bu konu cok zor bir konu. dunyada görüşmemiş birşey de degil. amaaGayet hakli. Alakasiz insanlarin dertleri birbirine girdi. Erkeklerin sapikliginden tutuldu, kayinbiraderiyle sorunu olan hanimin konusu acildi. Bunu okumaya ve bildirim almaya mecbur degilim.
Ben etik bulmuyorum kimsenin beni helede kardeşimin denemesi çok üzerdi (olurda masum ise) size kalmışFarkındayım. 40 dakikaya eşim gelecek şu ses kaydı meselesini deneyeyim diyorum ama kız kardeşim gelir mi bilmiyorum. O 9da çıkıyor. Özellikle çağırsam mı sizce bize gelsene diye?
Ben de etik bulmadim, hani biraz paranoyakça göründü ama 1 yila yakin ufacık detaylar birikince şüphem çoğaldi. Hani azalacagi yerde cogalmasi yuzunden ilk defa kendime itiraf ederek burada birilerine anlatmis bulundum. Bosa kuruntu desem bu kadar kafa patlatmazdim sanirimBen etik bulmuyorum kimsenin beni helede kardeşimin beni denemesi çok üzerdi (olurda masum ise) size kalmış
Bence bekleyin gözlemleyin birşey varsa çıkar
Bu is sonuclanmadan mesafe koymayi dusunmuyorum. Ondan gelip gitmesine goz yumdum.Kafasına göre gelip gitmesin size mesafe koymalısın.
Ses kaydını dene bencede. Şimdilik en iyi fikir. Kız kardesinide çağırabilirsin biran önce olsun bitsin için rahat etsin.Hanımlar lütfen başka konulara kaymadan benim konuma odaklanır mısınız? Rica ediyorum.
Kizkardesini cagirsana tivalete git ve gel bakalimBu is sonuclanmadan mesafe koymayi dusunmuyorum. Ondan gelip gitmesine goz yumdum.
İşte bu doğru kelime aralarindaki elektrik çok tuhaf. Olagandan fazla bi durum var kesinlikle ama bunu size boyle bariz kanitlarla sunamam cunku yasayan benim, ufak detaylari ve degisiklikleri görebiliyorum. Kiz kardesime yansitmadan once kocamla konusmayi dusunuyorum ama bosuna esegin aklina karpuz kabugu olmasin diye sustum hep. Ufaktan konusunu actim ama bana anormalmisim gibi davrandi.serenityc insan gercekten ıkı tarafada yakıstıramıyor bu durumu.. Ama demekkı o kadar barız kı aralarındakı elektrık sana bıle gelmıs rahatsız oluyorsan vardır bırsey belkı kucuk bır elektrıklenme hatta sadece bırbırlerının sohbetınden zevk alan ıkı ınsan arkadas gıbı en kotusu dusunmemek lazım sadece kız kardesıne kotu davran uzak dursun gelmesın sıze bu konuyla alakalı uyarmana gerek yok.
esımle basbasa kalmak ıstıyorum dısarı cakacagız komsuya gıdecegız vs vs sureklı bahane uydur gercek olmadıgını anlayıncada zaten ıstemedıgını anlar gelmez
bence ıkı tarafın aklınada sokma boyle bır seyı sen haksız olma sonunda
Terbiyesiz ler . Kesinlikle ağırlığını koyman lazım senden bu cesareti görememelilerArtik diken ustunde oturruyorum kiz kardesim gelince resmen robot gibi kasiliyorum. Sadece lafla kalmiyor da birbirine espri yapar gulerle, eglenirler.
Ses kaydıyla şüphelerin doğru çıkarsa (Inş.oyle olmaz) bu durumun doğuracağı sonuçlara katlanmak da çok zor olacak.Bu is sonuclanmadan mesafe koymayi dusunmuyorum. Ondan gelip gitmesine goz yumdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?