- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakkala diye cik diyenler olmus onu da yapabilirim. Artik hangisi o an gozume mantikli gorunurse... Kiz kardesime mesaj atsam mi? Siz bana bir sey deyin. 9da cikiyor belki gelmeyebilir, kendi kendine gelir gider ben hic cagirmadim bugune kadar.Kizkardesini cagirsana tivalete git ve gel bakalim
İşte bu doğru kelime aralarindaki elektrik çok tuhaf. Olagandan fazla bi durum var kesinlikle ama bunu size boyle bariz kanitlarla sunamam cunku yasayan benim, ufak detaylari ve degisiklikleri görebiliyorum. Kiz kardesime yansitmadan once kocamla konusmayi dusunuyorum ama bosuna esegin aklina karpuz kabugu olmasin diye sustum hep. Ufaktan konusunu actim ama bana anormalmisim gibi davrandi.
Çağır cnm boşuna kendini yiyip bitirme. Şüphe daha kötü.Bakkala diye cik diyenler olmus onu da yapabilirim. Artik hangisi o an gozume mantikli gorunurse... Kiz kardesime mesaj atsam mi? Siz bana bir sey deyin. 9da cikiyor belki gelmeyebilir, kendi kendine gelir gider ben hic cagirmadim bugune kadar.
Bir an önce ne olacaksa olsun diyorsan cagir benceBakkala diye cik diyenler olmus onu da yapabilirim. Artik hangisi o an gozume mantikli gorunurse... Kiz kardesime mesaj atsam mi? Siz bana bir sey deyin. 9da cikiyor belki gelmeyebilir, kendi kendine gelir gider ben hic cagirmadim bugune kadar.
Çok üzücü bi durum kimse durduk yere böyle bişeyden şüphe etmez vardır bişey
olmayadabılır kesınlık yok belkı arkadasca sohbetlerden zevk alan ıkı ınsan dısardan oyle hıssettırıyo ama ne olursa olsun bu zevk alma durumu degısebılır heyecan dokunma falan baslar.. boyle bırsey olmaması ıcın kız kardesın evden uzaklasması lazım. buda kesınlıkle kotu davranmakta ıkısınden suphelendıgını hıssetttırmeden yapmalı serenityc
Baslarda normal gelen bir durumdu. Cunku ben de aralarindaydim ama artik 3. kisi oldum ve uzaktan baktigimda ikisi evli gibi de ben dis kapinin mandaliyim sanki. Samimiyetleri böyle, öyle temas-dokunmak yok yanlis anlasilmasin.Ne olursa olsun böyle bişey olmasa bile bundan şüphe duyucaz kadar mahal vermemeliydi kız kardeste eşte konu sahibinin bi daha midesi tutarmi esine karşı orası soru işareti benim midem almazdi
Baslarda normal gelen bir durumdu. Cunku ben de aralarindaydim ama artik 3. kisi oldum ve uzaktan baktigimda ikisi evli gibi de ben dis kapinin mandaliyim sanki. Samimiyetleri böyle, öyle temas-dokunmak yok yanlis anlasilmasin.
Baslarda normal gelen bir durumdu. Cunku ben de aralarindaydim ama artik 3. kisi oldum ve uzaktan baktigimda ikisi evli gibi de ben dis kapinin mandaliyim sanki. Samimiyetleri böyle, öyle temas-dokunmak yok yanlis anlasilmasin.
Bu sozu bende sevmiyorum..Kesinlikle öyle, diğer akrabalık sıfatlarıyla ilgili sözleri biliyoruz elti, görümce vs. hep anlaşmazlık, çekememezlikle ilgili doğruluk payı da var. Bacanak, kayın niye baldan tatlı değil de baldız baldan tatlı? Resmen sapıkça söylenmiş bir söz o yüzden bunun şakasını kabul etmem, normalde geniş görüşlü biriyimdir, öyle herşeyin altında art niyet aramam ama bu sözü sevmiyorum.