Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Kardeşinde olsa zırt pırt sizde ne işi var ki? Ayrıca 24 yas akıl edemiyor mu enişteyle öyle mıç mıç olunmayacağını. Mesafeni koy, çat kapı gelmesin aklına esince. Eşinede ağzının ayarını topla diye uyar anlamıyorsa aynısını yap bakalım noluyormuş

Tabiri caizse iki ucu b...lu değnek. Eşine desen niyet yoksada eşşegin aklına karpuz kabuğu sokmuş olacaksın. Kız kardeşine desen bu oldukça sıkıcı bir durum ne tepki vereceğini kestiremiyorum. Senin yerine koydum kendimi bende böyle düşünürüm.

Kız kardeşinle konuş önce eniştene kahve yapma canım istesede kabul etme yapmayı çünkü ben yapmak istiyorum zevk alıyorum benim yaptığım kahveyi içince çok mutlu oluyorum. Ama sen hemen kalkıp yaptığın için hevesim kaçıyor de.

Birde kız kardeşin size gelebilir bu normal ama hemen hemen hergün gelmesi büyük sıkıntı. Yine geldiklerinde sana tavsiyem onları biraz yalnız bırak ne konuştuklarını dinle ve aralarında ki mesafeyi ölç ona göre ikisine de ayar verirsin.

Kime ulasacagim bana biriniz yol gostersin. Gelisme olursa tekrar actirmak istiyorum suan kapali kalsin. Gecmis mesajlari resmen bosuna okudum. Bir sürü alakasiz konuya deginilmis. Ben kimseye anlatamiyorum buraya yaziyorum ama karsima baskasinin derdi mi cikmali?

Yaa ama gerçekten bir gidin kendi konunuzu açın yahuu kadının konusunu resmen baltaladınız
konu sahibi kapatma lütfen konunu alakasız yorumları görme.

Hiç yazışma olarak konuşmaları olmuyor mu ? mesaj, whatsaap, face falan.. Eğer oluyorsa bunları takip etmenin bi çok yolu var da...

Kız kardeşin ile aranıza mesafe koymalısın kesinlikle. Ve icindekileri söyle açık açık. Bu nedir ya ben bile çok sinirlendim yani seni anliyabiliyorum.. olmasi gerektiğinden çok daha fazla samimiler!!!

Kime ulasacagim bana biriniz yol gostersin. Gelisme olursa tekrar actirmak istiyorum suan kapali kalsin. Gecmis mesajlari resmen bosuna okudum. Bir sürü alakasiz konuya deginilmis. Ben kimseye anlatamiyorum buraya yaziyorum ama karsima baskasinin derdi mi cikmali?
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır, yeniden açtırmak istediğinizde bölüm editörü Huy Meselesi Huy Meselesi 'e mesaj atabilirsiniz.

Ay bu dengesiz insanlar. Bence eşine yakın davran kardeşinle arana mesafe koy kendini öne çıkar yani eşinin dikkatini kendine topla.

Sen daha önce eşine biraz değinmişsin ya rahatsızlığını acaba inat yapıyor olabilir mi? Bana böyle bir şeyi nasıl yakıştırdın sen istedin kudur sinirinden diye. Bu da bir ihtimal tabi...

bence bu herıften cacık olmaz ıyı karısının kardesıne bıle yan gozle bakıp fıngırdeyecekse sokakta da neler yapmaz bosanmak en az hasar senın ıcın ama bosanmam dersen hem kv hemde annene anlat s.c agızlarına

Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.

Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.

Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.

Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Bu ne ya böyle, ne terbiyesiz eşiniz varmış, bir daha söylediğinde sert bir dille uyar bence . Çok ayıp, düşüncesi bile kötü

bence bu herıften cacık olmaz ıyı karısının kardesıne bıle yan gozle bakıp fıngırdeyecekse sokakta da neler yapmaz bosanmak en az hasar senın ıcın ama bosanmam dersen hem kv hemde annene anlat s.c agızlarına
Hayır benim eniştem olsa , böyle dese ben bi daha onun evine gitmem, ne kadar geniş ikiside

Canım merhaba sana bir tavsiye vermek istiyorum en azından içindeki şüpheleri kaldır kimseye sorarak akıllarına sokma bu durumu. Kız kardeşin size geldiğinde normalde oturun edin sonra bir bahane uydur bakkala gitmek yada komşudan tuz istemek gibi bir 5 10 dakika yalnız kalmalarını sağla hatta giderken anahtarı almıyorum çalınca açarsınız gibi birşey de. Telefonunun ses kaydını açıp oturduğun koltuğun kenarına masanın sehpanın üzerine bir yere bırakmış ol tabi bu arada onların dikkatini çekmeyecek bir yere işte koltuğun yastığının altına vs. En azından geldiğinde sen yokken rahat rahat ne konuşmuşlar dinlersin. Öyle birşey yoksa için rahat eder varsada cingar çıkar valla hakkın.

Back