tatlım görmedim soru sordukları için yazdım kendi düşüncemi yazıp çıkmaktı niyetim.Lütfen konu sahibinin konusunu baltalamayın. Eğer derdiniz varsa başka bir başlık atın. Konu sahibi rahatsızlığını dile getirdi ama siz hala devam ediyorsunuz.
oblomov :))) senin ne güzel yüreğin varmış öyleannem babam vefat etti canım kalacak başka yeri yok.
Kime ulasacagim bana biriniz yol gostersin. Gelisme olursa tekrar actirmak istiyorum suan kapali kalsin. Gecmis mesajlari resmen bosuna okudum. Bir sürü alakasiz konuya deginilmis. Ben kimseye anlatamiyorum buraya yaziyorum ama karsima baskasinin derdi mi cikmali?
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır, yeniden açtırmak istediğinizde bölüm editörüKime ulasacagim bana biriniz yol gostersin. Gelisme olursa tekrar actirmak istiyorum suan kapali kalsin. Gecmis mesajlari resmen bosuna okudum. Bir sürü alakasiz konuya deginilmis. Ben kimseye anlatamiyorum buraya yaziyorum ama karsima baskasinin derdi mi cikmali?
Bu gercek mi ya sastim kaldim tövbe EstagfullahBir ara bu saçma olay vardı. Bana gereğinden fazla baldız enişte ilişkisi hep itici gelmiştir.
Bu ne ya böyle, ne terbiyesiz eşiniz varmış, bir daha söylediğinde sert bir dille uyar bence . Çok ayıp, düşüncesi bile kötüSelamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.
Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.
Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.
Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Hayır benim eniştem olsa , böyle dese ben bi daha onun evine gitmem, ne kadar geniş ikisidebence bu herıften cacık olmaz ıyı karısının kardesıne bıle yan gozle bakıp fıngırdeyecekse sokakta da neler yapmaz bosanmak en az hasar senın ıcın ama bosanmam dersen hem kv hemde annene anlat s.c agızlarına
Hayır benim eniştem olsa , böyle dese ben bi daha onun evine gitmem, ne kadar geniş ikiside
Teşekkür ederim tekrar açtığınız için.
Canım merhaba sana bir tavsiye vermek istiyorum en azından içindeki şüpheleri kaldır kimseye sorarak akıllarına sokma bu durumu. Kız kardeşin size geldiğinde normalde oturun edin sonra bir bahane uydur bakkala gitmek yada komşudan tuz istemek gibi bir 5 10 dakika yalnız kalmalarını sağla hatta giderken anahtarı almıyorum çalınca açarsınız gibi birşey de. Telefonunun ses kaydını açıp oturduğun koltuğun kenarına masanın sehpanın üzerine bir yere bırakmış ol tabi bu arada onların dikkatini çekmeyecek bir yere işte koltuğun yastığının altına vs. En azından geldiğinde sen yokken rahat rahat ne konuşmuşlar dinlersin. Öyle birşey yoksa için rahat eder varsada cingar çıkar valla hakkın.Kime ulasacagim bana biriniz yol gostersin. Gelisme olursa tekrar actirmak istiyorum suan kapali kalsin. Gecmis mesajlari resmen bosuna okudum. Bir sürü alakasiz konuya deginilmis. Ben kimseye anlatamiyorum buraya yaziyorum ama karsima baskasinin derdi mi cikmali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?