gün ortamı oluyor bazen. konu konuyu açıyor.Anlamiyorum ama benim konum disinda 3 tür farkli konu isleniyor şuan. Lutfen artık bundan rahatsiz oluyorum.
İşte kız kardeşine ve kocana da aynen böyle sitem edeceksin..Anlamiyorum ama benim konum disinda 3 tür farkli konu isleniyor şuan. Lutfen artık bundan rahatsiz oluyorum.
yok onu noktalamasız yazdığımdan sanki 4 senedir durum böyleymiş gibi anlaşılıyor ama yazmışım ya tavrının böyle olacağı aklıma gelmezdi diye 2 aydır kursa gidiyorum o zaman çıktı bu durumSahilde bekledi demişsin yatak odasında bekliyo demişsin ona istinaden yazdım, sizinki zorunlu durum atacak değilsin kardeşini, ama normalleşme süreci başlasın artık 4 sene olmuş:)
annem babam vefat etti canım kalacak başka yeri yok.
Evet hanımlar. Şikayet etmek de istemiyorum ama resmen 3 farkli konu okudum mesajlarin icinde. Ben burada kendi derdimi aktardim genel dertlesme topikleri de vardi eskiden lutfen buraya yazmayin. Gecici olarak konu kapatiliyorsa kapattiracagim.Hakikaten ya konu dışında ne çok konuşulmus. Başka yerde muhabbetinizi yapın lütfen biz bu konuyu takip etmek istiyoruz başka konuları değil.
baştan bu mesafede olmaları güzel eşim mesafeli. ablamın eşiyle kardeşim çataçat kavga eder bir küser bir barışırlar bence eşim en doğrusunu yapıyor. zaten ablam istemiyor bu nedenle kardeşimi...
Hayır kapattırmayın. Kendi dertlerini sizin konunuza kaynak yapanlar konuyu kapatsın.Evet hanımlar. Şikayet etmek de istemiyorum ama resmen 3 farkli konu okudum mesajlarin icinde. Ben burada kendi derdimi aktardim genel dertlesme topikleri de vardi eskiden lutfen buraya yazmayin. Gecici olarak konu kapatiliyorsa kapattiracagim.
Valla pes. Konu sahibinin konusunu resmen mahvetmişsiniz. Başta okuduğum olayla son sayfalar o kadar karışmış ki. Neredeyse başkalarının konusuna dönmüş. Lütfen başkalarının konuları için başka başlıklar açın.
Konuya gelirsek (arada neler yazıldı bilmiyorum) benim eşimde kız kardeşime bayılır. Biz evlendiğimizde 12-13 yaşındaydı kız kardeşim. Yani bizimkilerde çok samimiler ama içime bir kuşku düşmedi.
Bence eşinizle konuşun veya biraz daha inceleyin durumu. Hırsla kalkan zararla oturur unutmayın.
Sonuçta eşinizi de kardeşinizi de kaybetme riski var. İyice düşünüp tartın olayları.
Lütfen konu sahibinin konusunu baltalamayın. Eğer derdiniz varsa başka bir başlık atın. Konu sahibi rahatsızlığını dile getirdi ama siz hala devam ediyorsunuz.yok onu noktalamasız yazdığımdan sanki 4 senedir durum böyleymiş gibi anlaşılıyor ama yazmışım ya tavrının böyle olacağı aklıma gelmezdi diye 2 aydır kursa gidiyorum o zaman çıktı bu durumbenim uyarım vs yok eşimin tamamen kendi tercihi. çok şükür yakınmadı şimdiye kadar mutlu mesut yaşıyoruz. işte benim biraz eşime karşı mahcubiyetim oluyor ama çok şükür hiç kavga durumu eşimin şikayeti durumu olmadı. hatta bizler diyoruz ya kv ile yaşamayız falan diye bir ara bende demiştim ama eşim kardeşimi kabul etti. öteki eniştem istemem ben derken
Valla pes. Konu sahibinin konusunu resmen mahvetmişsiniz. Başta okuduğum olayla son sayfalar o kadar karışmış ki. Neredeyse başkalarının konusuna dönmüş. Lütfen başkalarının konuları için başka başlıklar açın.
Konuya gelirsek (arada neler yazıldı bilmiyorum) benim eşimde kız kardeşime bayılır. Biz evlendiğimizde 12-13 yaşındaydı kız kardeşim. Yani bizimkilerde çok samimiler ama içime bir kuşku düşmedi.
Bence eşinizle konuşun veya biraz daha inceleyin durumu. Hırsla kalkan zararla oturur unutmayın.
Sonuçta eşinizi de kardeşinizi de kaybetme riski var. İyice düşünüp tartın olayları.
Gayet hakli. Alakasiz insanlarin dertleri birbirine girdi. Erkeklerin sapikliginden tutuldu, kayinbiraderiyle sorunu olan hanimin konusu acildi. Bunu okumaya ve bildirim almaya mecbur degilim.Ee sizde yeni bi konu oluşturmuşsunuz şimdi:)
Ne alakası var hanımefendi. Ben kendi derdim üzerinden devamlı yazmıyorum. Örnek veriyorum.Ee sizde yeni bi konu oluşturmuşsunuz şimdi:)
Kizkardeslere asla guvenmeyin. Onlarin genlerinde sizinle yarismak var. Eger sizden genclerse ellerinde yarisma avanataji var ve emin olun, sizin aleyhinize kullanacaktir o karti. Evet durum bu kadar igrenclesebiliyor.
ya Allah rızası için saptırmanın da böylesi kendin söyle kendin inanBu mesafe değil uzak yol olmuş.
Ben bu durumda olsam ne kardeşinin ne senin yerinde olmak istemezdim.
Eniştem sapık mı ablam tembihliyo odalardan çıkmıyo evde bile durmuyo derdim, senin yerinde olsam kardeşim mi asılıyo adam kaçıyo yoksa kendine engel olamaz mı diye böyle yada kardeşimi istemiyo çeksin gitsin diye yapıyo derdim.
Ne alakası var hanımefendi. Ben kendi derdim üzerinden devamlı yazmıyorum. Örnek veriyorum.
Siz konu sahibi rahatsızlığını dile getirdiği halde hala kendi derdinizle ilgili yazıp duruyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?