- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
Dur şurada iki makalelik bilim yapacağız.
Darwini, öncesini, biyolojiyi, psikolojiyi, sosyolojiyi falan sokma araya şimdi.
Şu an konumuz o iki makale ve ateş, cehennem, harabet. Uvv.
kızkardeşinden önce eşinin iyi bir ağzını burnunu dağıtman lazım (laf söz davranış olarak) o kendini toplasın.Kiz kardesim hep eglenceli bir tipti. Ama bu tarz eğreti cümlelere karsi bir tavri olmadi hic. Esimle ikisini evli sanacaklar yani bir ortamda gorseniz onlar dipdibe ben disarda. Bastan kondurmadim ama artik bazi seyler tak dedirtti.
"normal egitimli erkek" aha.ahahha. ahahaahaha.sinir oluyorum ama ya. hayatında normal, eğitimli bi erkek tanımamış, kenar mahalle krolarından başka erkek görmemiş kadınlar tüm erkekler sapık demiyor mu, valla sinir oluyorum. hepimiz karşılaştık iyisiyle kötüsüyle ama tüm erkekleri genellemek neden? insan bi sağına soluna bakar. hayır bi erkek çıkıp tüm kadınlar x dese ortalığı ayağa kaldırırız ama.
Aynen öyle kiz kardesim konusunda hala daha tam kesin bir yargim yok, bunu buraya yansitamadim galiba onu suclamisim sanmislar. Once kocama bakiyorum adam degisti zaten, suc onun. Ama karsilikli bir anormallik seziyorum. Yani normalde kiz kardesim beni muhabbete dahil etmeli ama benden konu acilinca kendisinden dem vurup konuyu degistirebiliyor. Bunlar ince detaylar 1 yıla yakin var olan seyler.Bence kilit nokta bu
Anladığım kadarıyla kız kardeşiniz zaten neşeli, cıvıldayan bir insan
Ama eşiniz konusunda o kadar emin konuşamıyorum. Net de suçludur diyemiyorum.
Ben de hep diyorum önce kocam suclu diye. Adam 180 derece degisti. Herkese agirbasli kardesime cocuk gibi. Bana yüzünü dönüp televizyon izleyen biri oldu. Hala daha cok anormal biseyden bahsediyorum sanip bana kizan var, inanmiyorum yani.
eşin çok gevşek canım sende kız kardeşinin kocası olursa eşinin yanında enişte nerden istersen ordan dişle de bakim ne dycek bide kız kardeşinle konuş istersen rahatsız olduğunu söyleSelamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.
Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.
Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.
Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
sinir oluyorum ama ya. hayatında normal, eğitimli bi erkek tanımamış, kenar mahalle krolarından başka erkek görmemiş kadınlar tüm erkekler sapık demiyor mu, valla sinir oluyorum. hepimiz karşılaştık iyisiyle kötüsüyle ama tüm erkekleri genellemek neden? insan bi sağına soluna bakar. hayır bi erkek çıkıp tüm kadınlar x dese ortalığı ayağa kaldırırız ama.
Yuhhh beee bu ne rahatlık .. Eşiniz nerden cürret buluyor bu konusmalara.?Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.
Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.
Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.
Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Aynen öyle kiz kardesim konusunda hala daha tam kesin bir yargim yok, bunu buraya yansitamadim galiba onu suclamisim sanmislar. Once kocama bakiyorum adam degisti zaten, suc onun. Ama karsilikli bir anormallik seziyorum. Yani normalde kiz kardesim beni muhabbete dahil etmeli ama benden konu acilinca kendisinden dem vurup konuyu degistirebiliyor. Bunlar ince detaylar 1 yıla yakin var olan seyler.
Hadi söylediklerini geçiyorum, bu kadar samimi olmalarını da geçiyorum, herhalde beni yok saymaları benim çok ağırıma giderdi. Bu bile yeterli kırılmanıza. Netice de birisi kocanız diğeri kardeşiniz, ortamda sizi yok saymak ne demek...Üçümüzün oldugu ortamda böyleler. Büyüklerin yaninda hoop noluyoruz derler zaten. Esim kiz kardesim haric herkese aigrbasli bir adam.
Ne güzel size katılıyorum esinde problem varsorun eşinde canım ya.. biz 4 senelik evliyiz 4 senedir kız kardeşim bizle yaşıyor evde ben yoksam ya benim eve gelmemi bekler ya da yatak odasında durur beni bekler. şimdiye kadar bu tavırda olacağı aklıma gelmezdi ama 2 aydır kursa gidiyorum ve geç dönüyorum eşimi her aradığımda sahildeyim seni bekliyorum diyor. kardeşimden 1 kere bir şey istemişliği olmadı. hatta ben evde yokken kardeşime mesaj atıyorum x geldi mi diye geldi odasında diyor eşimin evde olduğunu öğrenince y yemek yaptı mı diyorum bilmem ben odadayım bakmadım bile diyor
Bütün erkekler demişmiyim ben?? Erkeklerin sapık olduğunu tek ben mi düşünüyorum?onların duygu ve düşünceleri tabiki bizden farklı. Sen haberlerde kac tane erkeğe tecavüz eden kadın. Cocuk tacizsisi kadın gördün. Elbette uckuruna sahip çıkan dürüst ahlaklı erkekler vardir.sanırım iki annen var, baban yok. tüm erkekler sapıksa baban da sapık. yarın bi gün erkek çocuğun olur, hop o da sapık.
Uzun bir süre beklemişsiniz, ilk anda yapıştırmamışsınız
Bence bu da önemli bir ayrıntı
Peki eşinizin arkadaşları var mı başka böyle yakın olduğu?
Bence son iyi ihtimal kafa dengi birini bulmuş olması olabilir.
Ama bu da size olan soğukluğunu açıklamıyor.
Yani insan kardeşi erkek olsa dahi muhabbetin dışına atılmaktan hoşlanmaz zaten
Bütün erkekler demişmiyim ben?? Erkeklerin sapık olduğunu tek ben mi düşünüyorum?onların duygu ve düşünceleri tabiki bizden farklı. Sen haberlerde kac tane erkeğe tecavüz eden kadın. Cocuk tacizsisi kadın gördün. Elbette uckuruna sahip çıkan dürüst ahlaklı erkekler vardir.
Ben babamın allaha şükür kötü huyunu bilmem. Benim için melek gibi bir insandır. Ama babasından da sapıklık gören ınsanlar yok mu?
Eşimin is arkadaslari var ama aralarinda mesafele var. Arada eslerle yemek yeriz ama bu öyle hani gercek arkadas gibi degil de zorunlu toplanmalar gibi olur.
Eski cocukluk arkadaslari falan Bursa'da kalmis. Biz suan cok uzagiz oraya, gorusmuyorlar yani. Bir samimi oldugu insan kiz kardesim ama ben neciyim? İste bu sorunun cevabi yok. resmen yokmusum gibiler
Abartılı gelmese gelip burda konu açıp dert yanmazdim. Yanlış olduğunu bildiğimiz bazı şeylere de sabretmek gerekiyor maalesef şu hayatta.bunu bilerek nasıl katlanıyorsun eşinin kardeşine?
inan konunda bunu yazmamak için zor tuttum kendimi.
sadece dolaylı yazdım.
bu kadar misafirlik abartılı gelmiyor mu sana da?
konu sahibi kusura bakmasın, dayanamadım yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?