Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Bence siz kardeşinize eşinizin bu cümlelerini ve bu kadar samimiyetten rahatsız olduğunuzu söyleyin. Sen kardeşimsin tabi ki aklından böyle bir şey geçmez ama erkekler bizim gibi düşünmüyor pek, biraz mesafeli olursan iyi olur deyin. En azından rahatsız olduğunuzu öğrenmiş olur. Biz de eniştemle çok samimiydik, şahsen ablam belki yanlış düşünür diye mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmıştım. Hâlâ bi derdi olunca eniştem bana anlatır. Ben de ablam daha iyi bilir ama ben şöyle düşünüyorum der geçerim.

sorun eşinde canım ya.. biz 4 senelik evliyiz 4 senedir kız kardeşim bizle yaşıyor evde ben yoksam ya benim eve gelmemi bekler ya da yatak odasında durur beni bekler. şimdiye kadar bu tavırda olacağı aklıma gelmezdi ama 2 aydır kursa gidiyorum ve geç dönüyorum eşimi her aradığımda sahildeyim seni bekliyorum diyor. kardeşimden 1 kere bir şey istemişliği olmadı. hatta ben evde yokken kardeşime mesaj atıyorum x geldi mi diye geldi odasında diyor eşimin evde olduğunu öğrenince y yemek yaptı mı diyorum bilmem ben odadayım bakmadım bile diyor

Bu da normal değil.

Aynı evde yaşıyosunuz birbirlerini mi yiyicekler yanyana dursalar herkes bi tarafa saklamış kendini.

Oturup tv izleseler muhabbet etseler neolucak ?

sorun eşinde canım ya.. biz 4 senelik evliyiz 4 senedir kız kardeşim bizle yaşıyor evde ben yoksam ya benim eve gelmemi bekler ya da yatak odasında durur beni bekler. şimdiye kadar bu tavırda olacağı aklıma gelmezdi ama 2 aydır kursa gidiyorum ve geç dönüyorum eşimi her aradığımda sahildeyim seni bekliyorum diyor. kardeşimden 1 kere bir şey istemişliği olmadı. hatta ben evde yokken kardeşime mesaj atıyorum x geldi mi diye geldi odasında diyor eşimin evde olduğunu öğrenince y yemek yaptı mı diyorum bilmem ben odadayım bakmadım bile diyor

Neden sizinle yaşıyo evlendiginizden beri

Bu da normal değil.

Aynı evde yaşıyosunuz birbirlerini mi yiyicekler yanyana dursalar herkes bi tarafa saklamış kendini.

Aynen
Ortayı tutturmak zor değil, adam 4 senedir iş çıkışı ya odada ya sahilde, eve gelip şere serpe yatayım şortla gezeyim yok, bu tür bi ilişkide normal değil aaa sizinki ne iyiymiş denecek bi durum yok ortada

sinir oluyorum ama ya. hayatında normal, eğitimli bi erkek tanımamış, kenar mahalle krolarından başka erkek görmemiş kadınlar tüm erkekler sapık demiyor mu, valla sinir oluyorum. hepimiz karşılaştık iyisiyle kötüsüyle ama tüm erkekleri genellemek neden? insan bi sağına soluna bakar. hayır bi erkek çıkıp tüm kadınlar x dese ortalığı ayağa kaldırırız ama.
Normal eğitimli erkekler üstün ahlaklı aklından kötü düşünceler geçirmeyen varlıklar mı oluyormuş. Hangi dünyada yaşıyorsunuz siz.surda konu açan kadınlar ve eşlerinin çoğu ıyi eğitimli ınsanlar. Hepsinin de ayrı bır derdi var. Ne dayakci ne sapık ne ahlaksız kocalar gördü şu bdv

Abartılı gelmese gelip burda konu açıp dert yanmazdim. Yanlış olduğunu bildiğimiz bazı şeylere de sabretmek gerekiyor maalesef şu hayatta.
Ayrıca bende konu sahibinin eşi gibi kaynımla adabimi bilmeden muhabbet etsem. Seviyeyi korumasam eşim ya beni ya kardesini öldürürdu heralde. Konu sahibinin yaşadığı şeyler çok masum değil
mutlaka konu aynı değil ama 33 yaşında bir erkek, evli bir çiftin evinde rahat edemeyeceğini, ihtiyaçlarını bilemez mi?
o yüzden yüzsüz olduğunu düşünüyorum.
zaten senin suçun yok. iyilikten maraz doğmuş. belki tek suçun şu anda, gereksiz sabır.
bilemiyorum belki bilmediğimiz korkuların, çekincelerin var.
ama kaynın 2-3 gün uzak dursa da 10 gün sonra aynı umursamaz, bencil haline dönecektir.
açıkça kovulamayacağını bal gibi biliyor çünkü.

Bu da normal değil.

baştan bu mesafede olmaları güzel eşim mesafeli. ablamın eşiyle kardeşim çataçat kavga eder bir küser bir barışırlar bence eşim en doğrusunu yapıyor. zaten ablam istemiyor bu nedenle kardeşimi...

mutlaka konu aynı değil ama 33 yaşında bir erkek, evli bir çiftin evinde rahat edemeyeceğini, ihtiyaçlarını bilemez mi?
zaten senin suçun yok. iyilikten maraz doğmuş. belki tek suçun şu anda, gereksiz sabır.
ama kaynın 2-3 gün uzak dursa da 10 gün sonra aynı umursamaz, bencil haline dönecektir.
Sana söz veriyorum düzelecek bu durum (eşim gıbı konuştum) .az kaldı belli oldu gidiyor kaynim yurt dışına

Aynen
Ortayı tutturmak zor değil, adam 4 senedir iş çıkışı ya odada ya sahilde, eve gelip şere serpe yatayım şortla gezeyim yok, bu tür bi ilişkide normal değil aaa sizinki ne iyiymiş denecek bi durum yok ortada
tatlım eşimle aynı yerde çalışıyoruz aynı anda çıkıp aynı anda giriyoruz 4 senedir beni dışarda vs beklediği yok tabiki de:KK48: ama mesela kesinlikle atletle veya şortla oturmaz hayatını kısıtladığımı düşünüp üzülüyorum ama bu şekilde kabul edip evlendi inşallah kardeşim evlenirse rahat ederiz:KK37:

Anlamadim arada bir baskasinin konusu mu gecmis? Mesajlar karmasik olmus yönetimden biri el atmadan lutfen konuma odaklanin hanımlar. Cok degisik seyler var arada okudugum seylerle alakam bile yokken bir suru sey var da. Size yazmiyorum bunu görülsün diye yaziyorum. Üzerinize alinmayin lutfen.

"normal egitimli erkek" aha.ahahha. ahahaahaha.
ben bunlarin masterli doktorali olanlarini biliyorum. iki tarafinda oyle olan sozde "aydin" insnalar.
gulunc yorum vallahi.

Eğitim sadece diploma değildir. İnsan karakter olarak da kendini eğitebilir.. Ben de tüm insanların aslında tek eşli olarak yaratılmadığına inanıyorum. Tek eşlilik bir seçimdir. 'Ben çok namuslu bir kadınım asla aldatmam diyen' ve gerçekten öyle olduğuna inanan bir kadın 'bile' aslında içinde doğası gereği var olan çok eşlilik duygusunu bastırarak bu karakter yapısına sahip olur. Toplumumuzda zaten 'namuslu olma' misyonu kadına yüklendiği için, bizim için daha kolay olur. Kimisi buna engel olmayı başarır kimisi başaramaz.. Bunu başarabilen insan kendini bu hususta eğitmiştir. Tıpkı vahşi bir hayvanı uysallaştırmak gibi. Biz kadınların bu vahşi yönü toplum ahlak yapısı gereği törpülenir. Fakat erkekler bununla mücadele içinde yaşamak zorundadır. Çünkü ikiyüzlü toplum ahlakı, onları vahşi olmaya teşvik eder.. O yüzdendir ki erkekler daha az sadık kalabiliyor evet, ama bu tüm erkekler aldatır çıkarımını desteklemiyor.. Bunca teşviğe rağmen tek eşliliği seçip o duygularını köreltebilen erkekler de var.. Tıpkı bu tür kadınlar olduğu gibi..

Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.

Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.

Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.

Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
yok artık

tatlım eşimle aynı yerde çalışıyoruz aynı anda çıkıp aynı anda giriyoruz 4 senedir beni dışarda vs beklediği yok tabiki de:KK48: ama mesela kesinlikle atletle veya şortla oturmaz hayatını kısıtladığımı düşünüp üzülüyorum ama bu şekilde kabul edip evlendi inşallah kardeşim evlenirse rahat ederiz:KK37:

Sahilde bekledi demişsin yatak odasında bekliyo demişsin ona istinaden yazdım, sizinki zorunlu durum atacak değilsin kardeşini, ama normalleşme süreci başlasın artık 4 sene olmuş:)

Eşin pisliğin önde gideni. Kardeşin saf duygularla samimi olabilir ama sorunun en büyüğü eşinde.

Sana söz veriyorum düzelecek bu durum (eşim gıbı konuştum) .az kaldı belli oldu gidiyor kaynim yurt dışına
Gözün aydın..bir daha asla yatılı davet etme evine aman diyim..
Türkiyeye herhangi bir sebeple geldiğinde de sen kabul etme evine kendi annesinin evine gitsin kalsın

Kizkardeslere asla guvenmeyin. Onlarin genlerinde sizinle yarismak var. Eger sizden genclerse ellerinde yarisma avanataji var ve emin olun, sizin aleyhinize kullanacaktir o karti. Evet durum bu kadar igrenclesebiliyor.
Hayatımda böyle saçma bir genelleme görmedim.. Kız kardeş sırdaştır, candır.. Nasıl böyle bir genelleme yapabilirsiniz..?

Back