- Konu Sahibi Gayehasan56
-
Sna yapan yapiyor bana gerek yok demiii
Korkuyorummm sendennn elma cok korkuyorummm napicam simdi agliycamİste zar degil malesef insanda beyin haysiyet olmasi gerekiyor.
Seagok denilen insan musvettesinde hicbiri yok. Ben de kufur etmeyi biliyorum cok sukur agzim var ama iste ben de haysiyet denilen seu mevcut kendisinin aksine. Eger yiyorsa özelden numarani yazarsan seagok kim kimi ne yapıyor bi gorelim ne dersin yiyor mu? Yoksa sadece lafta misin?
Sana kocan yapmıyor galiba o yüzden yapanlarla bi garezin var. Zor olsa gerek üzüldüm gerçekten.
sanirim bu üye erkekMilyontane iğrenç, tiksinç kelimeyi hakedecek bir kadınsın. Edepsiz seni.
Korkuyorummm sendennn elma cok korkuyorummm napicam simdi agliycam
Benimki terbiyesizlik değil gerçekler
Korkuyorummmm altima saldim gercekten cok korkuyorum senden ayyy nasil pismanim suan bilemezsinEğer korkmasaydin ozelden yazardin numarani. Ama korkuyorsun.
Hee sonunda yaaaaaa sonunda ama senide zivanadan cikarir bunlar birazdan hic bulasma bunlar arsiz ama ben dahada arsizim banlayamadilar benide birturluGünah olan bir şeyin , duyulduğu zaman ayiplanmasi kadar normal birşey yok.
Evet leyla erkek olabilir
Korkuyorummmm altima saldim gercekten cok korkuyorum senden ayyy nasil pismanim suan bilemezsin
Sen. Gozunu kapat bn kufur ederkenHerkes görüşünü yazıp geçse böyle olmazdı bence. Ben ilk başta önemli deyip geçmiştim. Sürekli bildirim gelince girip baktım önemli değil diyenler önemli diyenlerle dalga geçip duruyor. Onların cevap verme özgürlüğü varsa benim de var o yüzden düşüncemi yazdım bu kez. Neden farklı düşüncelere bu kadar kapalı herkes. Aksi düşünceyi duymak istemeyen insan aksi düşünce beyan etmez diye düşünüyorum. Küfürlü konuşmayı da hiç-bir bayana yakıştırmam
Sana demiş erkek diye. Jeton köşeli galiba. Şu ip adresine bi bakılsın senin bekle sen
Cok sabirsizlandimmmmm bekliyorum
Güldürme :)Sen. Gozunu kapat bn kufur ederken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?