- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Gayehasan56
-
Bahsedilen onlar değil ki. Herkesin kültürü farklı yaşayışı farklı onlar bize uymak zorunda değil bizde onlara öyle değil miTatlim iyi diyorsun hos diyorsun da bu sitede hristiyan olani da var ateist olani da. O üyelere de saygi duymamiz gerek.
Igrenc olan sen ve senin gbi BASIT KADINLARGerçekten tek kelime İĞRENÇSİNİZ
Onları bilemem ama ben saygı görüyorumEvet zarıyla evlenene cok saygi duyuluyor di mi? Sizin yüzünüzden bu ülke kadınları değer görmüyor.
Ben hiristiyana ateiste birsey demiyorum musluman kadindan bahsediorm zaten.. ama hiristiyanlikdada esinle olman gerekiyor sadece muslumanlikta degil.Tatlim iyi diyorsun hos diyorsun da bu sitede hristiyan olani da var ateist olani da. O üyelere de saygi duymamiz gerek.
Igrenc olan sen ve senin gbi BASIT KADINLAR
Sadece kızlık bozulunca ilişkiye girince mi değer görecek kadınlar!Evet zarıyla evlenene cok saygi duyuluyor di mi? Sizin yüzünüzden bu ülke kadınları değer görmüyor.
Niye onla bunla yat deseydim onemli degil yatip kalkmak tek gecelik olmaya devam et desem hosuna gidicekmi? Ozaman sana oyle diyorum ayni tellden calmaya devam et.. hadi ikileBasit sizsiniz hanimefendi basit olmaya da mahkumsunuz.
O kadar igrencsiniz ki şu sitede binlerce yorum okudum sizinki kadar midemi bulandıran olmadi.
Sen kendinde deger gormedigini cok iyi biliyorsun ne diye ayak yapiyorsun anlamadim? Her bakire evlenen kadin cok mutlu mesut diyen yok zaten konu kadinin kendine olan saygisi sende olmadigindan anlamaman normalSadece kızlık bozulunca ilişkiye girince mi değer görecek kadınlar!
Bana mi dedin :)Sen kendinde deger gormedigini cok iyi biliyorsun ne diye ayak yapiyorsun anlamadim? Her bakire evlenen kadin cok mutlu mesut diyen yok zaten konu kadinin kendine olan saygisi sende olmadigindan anlamaman normal
Sadece kızlık bozulunca ilişkiye girince mi değer görecek kadınlar!
Kafam karisti beee digerine diorum sanarken sana demisim kaldirdim galiba yaziyiBana mi dedin :)
Bana mi dedin :)
Kafam karisti beee digerine diorum sanarken sana demisim kaldirdim galiba yaziyi
Sen deger gormuyorsunya uzuluyormusun bu duruma ileri zekali arkadasYa algi sorununuz mu var? Gerçekten ciddi soruyorum bi zeka gerililiginiz varsa boşuna yormicam çünkü kendimi.
Deger gormek zara mi bagli zarin varsa veya yoksa mi deger görüyorsunuz?
Insan olun insan. Zarla değil insanlikla saygi görülür. Sevişmek veya sevişmemek değil önemli olan insanlik onemli olan karakter. Bunu anlamıyorsunuz.
Niye değerinizi zara bagliyorsunuz? Sadece zariniz mi var? Hayattaki tek basariniz bu mi zar mi yani?
Sen önce cevap verirken saygı göstermeyi öğren olur mu? Sonra benden cevap bekleYa algi sorununuz mu var? Gerçekten ciddi soruyorum bi zeka gerililiginiz varsa boşuna yormicam çünkü kendimi.
Deger gormek zara mi bagli zarin varsa veya yoksa mi deger görüyorsunuz?
Insan olun insan. Zarla değil insanlikla saygi görülür. Sevişmek veya sevişmemek değil önemli olan insanlik onemli olan karakter. Bunu anlamıyorsunuz.
Niye değerinizi zara bagliyorsunuz? Sadece zariniz mi var? Hayattaki tek basariniz bu mi zar mi yani?
Senin anana sovrim beni zorlama ookmi?????????Ee kafa olmayinca
:)Kafam karisti beee digerine diorum sanarken sana demisim kaldirdim galiba yaziyi
Sen deger gormuyorsunya uzuluyormusun bu duruma ileri zekali arkadas
Senin anana sovrim beni zorlama ookmi?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?