- Konu Sahibi Gayehasan56
-
Peki ya o zar dediğin şey bir insanla ilişkiye girinceye kadarmı koruyorr aaa yok sen ilişkiye girdin artık korumayacağımmı diyorayrıca zar diye bir şey yok
Önemlimi bence önemli sevdiğin değer verdiğin adam zaten bunu yapmaz o ana dahi getirmez sana kıyamaz ki değer veren seven adamda evlenir
Sanki adam kalaşnikofla tarayacak sevdiğini de kıyamıyor. “Seven kıyamaz” çok saçma bir düşünce bence, karşılıklı zevk durumu var zaten olayda
Sanki adam kalaşnikofla tarayacak sevdiğini de kıyamıyor. “Seven kıyamaz” çok saçma bir düşünce bence, karşılıklı zevk durumu var zaten olayda
CAnım bu kadar takma lütfen yaa bak beni de üzüyosunBakirelik bu kadar önemli mi bi kızın sevdiği adamla birlikte olmak istemesi toplumca diyorum neden bu kadar ayıp günah olarak zaten dicek lafım yok erkegede kadına da günah
Bu işi biz mi yanlış yapıyoruz acaba.
Altı üstü bir sex yahu dramatiklestirmeye gerek yok ki
Seven adam kıyamaz diyorlar evlendikten sonra ayda bir ilişkiye giriyoruz normal midiye dert yanıyor bazi hanimefendiler. He normal kıyamıyor işte sana çok seviyor ondan hep.
Seven adam kıyamaz diyorlar evlendikten sonra ayda bir ilişkiye giriyoruz normal midiye dert yanıyor bazi hanimefendiler. He normal kıyamıyor işte sana çok seviyor ondan hep.
Bazı kadınların arabesk düşünce tarzının sonuçları bunlar. Seven insan dövmeye sövmeye kıyabiliyor ama sevişmeye aslaa
Ayda bir mikıyamıyor derken ben onu kast etmedim
Ben gidip hunharca sevisin felan mı dedim ? Bu olayı bu kadar kutsallastirmayin kendinizi de bir eşya gibi hiç kullanılmamış ve çok kaliteli çok önemli bir şeymiş gibi görmeyin diyorum.
Cinsellik tercih sebebidir..Zar da gereksiz bir şeydir..Ama maalesef ülkemizde kadinlarimiz kendi değerlerini onunla
kıyasladigi için her zaman önemli bir yerde olmak zorunda kalacak..
Kızlık zarı, doğanın kadın soyunu korumak için aldığı bir önlemdir. Kız çocukları doğduğu zaman, vajinanın uzunluğu 1 buçuk 2 santimi geçmez. İçeride rahim de 1 santim kadardır. Döllenme boruları ise 2-3 santimdir. Yani dış dünyanın mikroplarının karın içindeki steril dokulara ulaşması için en fazla 5-6 santimlik bir mesafe vardır. Eğer kızlık zarı olmasaydı, çişini kakasını altına yapan ya da farkında olmadan parmağını vajinasına sokan bir çocuğun vajinasından giren mikroplar karın zarına kolayca ulaşır ve peritonitten bütün kız çocukları daha ergenlik çağına bile gelmeden, çocuk yaşta ölürlerdi. Kızlık zarı kadınları koruyan mekanik bir engeldir. Ancak birçok toplumda, geçmişten bu yana ataerkil düzenin erkek egemenliğinin bir sonucu olarak, kadınların namusunu simgeleyen bir işaret gibi kabul edilmiştir.
Araştırmak çok yorucu değil.Bence bazen sizde yapmalısınız.
Zar bakirelik icin degil arka yoldaki diskida koruma temiz kalmasi ve iceri kacmama amacli olan birsey. Namus icin yaratilmadi yani.. Amma velakin bana gorede bakirelik onemli birsey, Ama dinen soruyorsan eger islam herkese biriyle evlenin ve biriyle beraber olun diyor.. yani erkegi kadini yok .. namus her ikisinede gecerli ama malesef kulturler erkeklere gecerli kilmiyor namusu bakireligi sadece kadinlara uyarlamis durumda , ne yazik Allah her iki cinsiyettendede ayni hesaba cekicek sen erkeksinnn yuruu koccum sen kadinsin ortalik malisin denmior diger dunyada ..Önemli olmasaydi zar olmazdi. Veya erkekler icin önemli olsaydi onlarda da zar olurdu.
Kadin dogurandir, zannimca.
Kesin topa tutulacagim gardimi alayim
Dediginiz şey nekadar saçmaZar bakirelik icin degil arka yoldaki diskida koruma temiz kalmasi ve iceri kacmama amacli olan birsey. Namus icin yaratilmadi yani.. Amma velakin bana gorede bakirelik onemli birsey, Ama dinen soruyorsan eger islam herkese biriyle evlenin ve biriyle beraber olun diyor.. yani erkegi kadini yok .. namus her ikisinede gecerli ama malesef kulturler erkeklere gecerli kilmiyor namusu bakireligi sadece kadinlara uyarlamis durumda , ne yazik Allah her iki cinsiyettendede ayni hesaba cekicek sen erkeksinnn yuruu koccum sen kadinsin ortalik malisin denmior diger dunyada ..
Gerçekten ne kastettiginiz hic ama hic umrumda değil. Mesajımın gerisi de size özel değil genel bi tepki üzerinize alınmayın.
Seven insan sevişmek ister öpmek dokunmak ister kıymakla bunun bi alakası yok. Toplum olarak sevişmeye verdiğimiz tepkiyi şiddete versek belki bi adım ilerde olurduk.
Dini hassasiyetim var günah sevişmiyorum karşımdaki de kimseyle ilişki yaşamamış olsun desinler gerçekten fikrine saygi duyarim. Ama ben istediğim kızla yatarım evlenirken de el değmemiş olsun diyen erkeğe de buna canak tutan kadına da sadece hoşt derim.
Evet umrunuzda olmuşki cevap vermişsiniz ! Tabikide bende karşıyım nerde sabah orda akşam olan bir adamcığın ki bunu birde ben erkeğim ihtiyaçlarım var zihniyetiyle yapmasına kalkıpta evleneceği bayanda bekaret aramasına... Evet toplum olarak o kadar değerliki bekaret denilen iki bacak arasındaki inan bana şiddetin belkide yüzde 50 si bu sebeple keşke böyle olmasa.... Düşünceler farklı olabilir saygı duyarım,dense bence asıl ozaman bir kaç adım ileride olurduk
Ben ve benim gibi düşünenler her zaman saygi duyariz zaten. Ben gidip benim evleneceğim adam illa sevişmiş olacak diyor muyum?
Saygı duymayanlar genelde sizin gibiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?