- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi Gayehasan56
-
Ee tamam işte zar ha birliktelikle yırtılmış ha doktor tarafindan yırtılmış mekanizma her halükarda çalışmaya başlamayacak mı o zar yok ya hani, yani burada zarın önemsiz olduğunu savunan kaç kadın doktora "bekarım ama mühim değil alttan yapın muayeneyi" deyip zarının yok olmasına müsade etti. Ben söyleyeyim sıfır.. Ama pardon düşünce olarak modernnn! olmak yeterli fiiliyata dökülmesine gerek yok.o zarın bir amacı var
iç mekanizmayı korumak
kadın ilk kez birlikte olduktan sonra o savunma mekanizması çalışır ve bagısıklık sistemi gelişmeye başlar çünkü artık bu işi görecek zar yoktur
Erkeğe önemli bir çoğuna göre ama kendileri her halti yaparlar sanki yaptıkları bir kadin değilmiş gibi el değmemiş bakire kadın ararlar kendileri ne cok saçmaBakirelik bu kadar önemli mi bi kızın sevdiği adamla birlikte olmak istemesi toplumca diyorum neden bu kadar ayıp günah olarak zaten dicek lafım yok erkegede kadına da günah
iki kadın düşünün
biri sevdiği adamla birlikte olmuş ama ayrılmışlar
diğeri birçok adamla her haltı yemiş zarını saklamış Allah razı olsun
bence ilk örnek çok daha asil
yani zarın şu örnekte mesela bir hükmü kalmadı
Cık o çok kutsal nasıl anlaşılır yoksa bekaretO zar vajinayı koruma dışında hiç bir işe yaramıyor hatta gereksiz denilebilecek derecede..
Bu kadar kutsallastirmayin bence olayı.
Ee tamam işte zar ha birliktelikle yırtılmış ha doktor tarafindan yırtılmış mekanizma her halükarda çalışmaya başlamayacak mı o zar yok ya hani, yani burada zarın önemsiz olduğunu savunan kaç kadın doktora "bekarım ama mühim değil alttan yapın muayeneyi" deyip zarının yok olmasına müsade etti. Ben söyleyeyim sıfır.. Ama pardon düşünce olarak modernnn! olmak yeterli fiiliyata dökülmesine gerek yok.
Önemli olmasaydi zar olmazdi. Veya erkekler icin önemli olsaydi onlarda da zar olurdu.
Kadin dogurandir, zannimca.
Kesin topa tutulacagim gardimi alayim
doktor kendisi bakire iken alttan muayene etmez. Zarın amaçlı sistemi korumak. Doktor neden müdahale etsin. Zarın amacını bi okuyun araştırınEe tamam işte zar ha birliktelikle yırtılmış ha doktor tarafindan yırtılmış mekanizma her halükarda çalışmaya başlamayacak mı o zar yok ya hani, yani burada zarın önemsiz olduğunu savunan kaç kadın doktora "bekarım ama mühim değil alttan yapın muayeneyi" deyip zarının yok olmasına müsade etti. Ben söyleyeyim sıfır.. Ama pardon düşünce olarak modernnn! olmak yeterli fiiliyata dökülmesine gerek yok.
Bazı erkekler tek demeyelim,inanin en "elit kesimden" erkek bile bakirelige önem verir.anket olsa eminim %90 bakire der.Beyni bi yerlerinde olan bazı erkekler için önemli sadece.
Onları da ciddiye almayın.
Sadece senin zannınca değil evrensel olarak kadın doğurandır da zarla alakası ne, bekaretten sonrada dogurabiliyo kadınlar
Zarın tek önemi iç organları korumak içeri doğru bir açıklık erkeklerde olmadığı için onlarda yok
Tatlim dogurganligin alakasini sonraki sayfalarda yazdim.
Konuya gelecek olursam; sahsi fikrimi degil, mantiktan yola cikarak diyorum
Kesnlikle. Toplum ahlaksız!Dini Açıdan evet Günah zina haram kılınmış sonuçta ama kadın için haramsa erkek için de haram .
Bunun dışında ahlaki Açıdan da sadece kadın suçlu ve Ahlaksız ilan ediliyor evlilik dışı ilişkilerde erkek erkektir istediği kızla gezer tozar ama bâkire kız hakkıdır bâkire olmayanla evlenilmez düşüncesi var . Bu da çok acımasız ve haksız bir düşünce bana göre bâkire olmayan kızla erkek Arasında hiçbir fark yok . Sonuçta her iki tarafında kendini sakınması gerekiyor .
Misal evlenmiş ayrılmış kızla evlenmek çok Abes karşılanıyorken Erkeğin dulu olmaz diyorlar . Toplum Ahlaksız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?