Bedeniniz üzerinde sadece sizin söz hakkınız var. Aşkı ya da sevişmeyi birilerine lütuf olarak yapmıyoruz. Kendimizi sunmuyoruz kimseye! Yaşamak istediniz ve yaşadınız. Orada bitti o.YaZılanlar bir nebze de olsa kendime gelmemi sağladı aslında eski ilişkime dair pişmanlık çok evlenmeyi düşündüğüm insan ile yaşamak istedim yani sevdiğim insan illa ilk gece diye değil o da bunu haketmeden biri idi .onun yüzünden belki de çok etkisi altında kaldım .sonuna kadar savunsam daha dik şekilde eş adayına karşısında olurdum o da pişmanlığım farkında .burda çoğu kişi kaldıramayacağın şeyi yapmayın yada arkasında olun demişler çok doğru eger böyle olsa ben daha farklı düşünebilirdim kafa yapımı değiştirmem gerek
Hala aynı yerdesiniz bence. Neyi hak etmeyen biriydi? Sizin bekaretiniz ödüldü ve bunu hak etmediği halde birine mi verdiniz?YaZılanlar bir nebze de olsa kendime gelmemi sağladı aslında eski ilişkime dair pişmanlık çok evlenmeyi düşündüğüm insan ile yaşamak istedim yani sevdiğim insan illa ilk gece diye değil o da bunu haketmeden biri idi .onun yüzünden belki de çok etkisi altında kaldım .sonuna kadar savunsam daha dik şekilde eş adayına karşısında olurdum o da pişmanlığım farkında .burda çoğu kişi kaldıramayacağın şeyi yapmayın yada arkasında olun demişler çok doğru eger böyle olsa ben daha farklı düşünebilirdim kafa yapımı değiştirmem gerek
keşke park köşelerinde şiddet görüp öldürülmek yerine öpülseler,öpüşselerCocugumla ilgili sizden akil alacak degilim. Bi mesaj vardi simdi bulamadim oglumla ilgili pis biseyler yazilmis ya varya Allah korkusu olmayan insandan herseyi beklersin. Siz sevisin evlatlarinizida oyle yetistirin sonra gelin bunu burda utanmadan konusun ama utanacak olan ben olayim. Rabbime cok sukur hayatimda hic zina yapmadim VE TERTEMİZ O BEYAZ GELİNLİGİN HAKKİNİ VEREREK ESİME GELDİM. Benim oglum Rabbime sukur akli basinda evlenmeden seks yapamazsa kafayi yemez sizi kirli dusuncelerinizle bas basa birakiyor ve simdiki gencler niye bu halde simdi daha iyi anliyorum boyle ebeveynler olduktan sonra daha cok goruruz parklarda kenarlarda koselerde utanmadan sıkılmadan öpüşüp koklaşanları. Ee nede olsa seks önemli tabi evlada aşılanması gereken cok önemli birsey. Benim oglum duzgun ahlakli olsunda gerisi kendiliginden gelir zaten. Allah akil fikir versin ne diyeyim. Hakaret edenleri gaale bile almiyorumMune burda birsuru hakaret edilmis bana ama yasak bana gelmis kimseyede agzimi bozmadim okadar terbiyesize ragmen.
Bunu söylediğimde direk hiçbirsey olmamamış gibi davranan var mı acaba normal karşılayan sanki hep bir tavır alacak gibi herkes geliyor bir başkası ile tanışsam o da mı öyle yapar ya da çevreden miGerçekten çok sinirlendiğim bir konu.. Bi sürü kadın da aynı cevapları vermiştir muhakkak hepsini okuyamadım..
Kendinize ağda yaparken, saçınızı kestirirken, kıyafet alırken kime soruyorsunuz? Kimseye. Kendinizle ilgili kararlar sizi ilgilendirir. Geleceğiniz olsun veya olmasın biriyle bir şey yaşamak isterseniz yaşarsınız. Neyin hesabını kime veriyorsunuz anlamıyorum. Erkek arkadaşınızı ilgilendiren neymiş burda? Bi de yüzü düşmüşmüş. Bu konu kesin ileride probleme sebep olur aranızda.
Var tabi ki. Ama size denk geleceğine ihtimal vermiyorum. Hem çevreniz hem erkeklerle tanışma biçiminiz ve ilişki yürütme şekliniz karşınıza genelde aynı tipte insanlar çıkmasına neden olacak.Bunu söylediğimde direk hiçbirsey olmamamış gibi davranan var mı acaba normal karşılayan sanki hep bir tavır alacak gibi herkes geliyor bir başkası ile tanışsam o da mı öyle yapar ya da çevreden mi
Gördüğüm en çirkin konu başlığıMerhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Cocugumla ilgili sizden akil alacak degilim. Bi mesaj vardi simdi bulamadim oglumla ilgili pis biseyler yazilmis ya varya Allah korkusu olmayan insandan herseyi beklersin. Siz sevisin evlatlarinizida oyle yetistirin sonra gelin bunu burda utanmadan konusun ama utanacak olan ben olayim. Rabbime cok sukur hayatimda hic zina yapmadim VE TERTEMİZ O BEYAZ GELİNLİGİN HAKKİNİ VEREREK ESİME GELDİM. Benim oglum Rabbime sukur akli basinda evlenmeden seks yapamazsa kafayi yemez sizi kirli dusuncelerinizle bas basa birakiyor ve simdiki gencler niye bu halde simdi daha iyi anliyorum boyle ebeveynler olduktan sonra daha cok goruruz parklarda kenarlarda koselerde utanmadan sıkılmadan öpüşüp koklaşanları. Ee nede olsa seks önemli tabi evlada aşılanması gereken cok önemli birsey. Benim oglum duzgun ahlakli olsunda gerisi kendiliginden gelir zaten. Allah akil fikir versin ne diyeyim. Hakaret edenleri gaale bile almiyorumMune burda birsuru hakaret edilmis bana ama yasak bana gelmis kimseyede agzimi bozmadim okadar terbiyesize ragmen.
Bunu söylediğimde direk hiçbirsey olmamamış gibi davranan var mı acaba normal karşılayan sanki hep bir tavır alacak gibi herkes geliyor bir başkası ile tanışsam o da mı öyle yapar ya da çevreden mi
Oğlu sevgilisiyle bir şeyler yaşayabiliyorsa şanslıdır bence. Bu sözleri dinleyen bir insanın aseksüel olması oldukça olası geldi bana. Yaşadığını aşk sanarsın gibi bir cümlesi de vardıpuhahahahajshs bu kafayla buyuttugunuz oglunuzun su an en iyi ihtimalle kiz arkadasiyla seksting yaptigina yemin edebilirim ama kanitlayamam. buyuyunce neler olacak yasayin gorun. evde cocuga da surekli cinselligi pislik olarak anlatiyorsaniz, sizin hayal bile edemediginiz seyleri yapar emin olun.
ya siyahsiniz ya beyaz, size gore hicbir seyin ortasi yok. cok feci midem bulandi.
Bu ne rezalet ya yeni okuyorum. Evet seks önemli sağlık ve üreme için. Beyaz gelinliğin hakkı neymiş sende kaynananın kafasındasın kusura bakma. Rezalet bir yorum senin gibilerin çocukları hep zina yapıyor senin gibi bir aile tanıyordum kızları gizlice eskort olmuştu. Sanane parkta öpüşenlerden bende öpüşürüm kime ne kanımı peçeteye silmek kadar utanç verici değilCocugumla ilgili sizden akil alacak degilim. Bi mesaj vardi simdi bulamadim oglumla ilgili pis biseyler yazilmis ya varya Allah korkusu olmayan insandan herseyi beklersin. Siz sevisin evlatlarinizida oyle yetistirin sonra gelin bunu burda utanmadan konusun ama utanacak olan ben olayim. Rabbime cok sukur hayatimda hic zina yapmadim VE TERTEMİZ O BEYAZ GELİNLİGİN HAKKİNİ VEREREK ESİME GELDİM. Benim oglum Rabbime sukur akli basinda evlenmeden seks yapamazsa kafayi yemez sizi kirli dusuncelerinizle bas basa birakiyor ve simdiki gencler niye bu halde simdi daha iyi anliyorum boyle ebeveynler olduktan sonra daha cok goruruz parklarda kenarlarda koselerde utanmadan sıkılmadan öpüşüp koklaşanları. Ee nede olsa seks önemli tabi evlada aşılanması gereken cok önemli birsey. Benim oglum duzgun ahlakli olsunda gerisi kendiliginden gelir zaten. Allah akil fikir versin ne diyeyim. Hakaret edenleri gaale bile almiyorumMune burda birsuru hakaret edilmis bana ama yasak bana gelmis kimseyede agzimi bozmadim okadar terbiyesize ragmen.
Lütfen önce kendini sev, saygı duy. Sen karşındaki insana ben bakire değilim diye gittiğinde ona bu konuda söz hakkı vermiş oluyorsun. Ama kimin ne haddine? Bu senin meselen. Bunu hiç dile getirmemen gerekiyor, kimsenin de sormaması gerekiyor. Soran bir erkek varsa sana saygısı yoktur direkt kapıyı göster. Kendine güven lütfen. Sadece seni ilgilendiren bişey bu.Bunu söylediğimde direk hiçbirsey olmamamış gibi davranan var mı acaba normal karşılayan sanki hep bir tavır alacak gibi herkes geliyor bir başkası ile tanışsam o da mı öyle yapar ya da çevreden mi
Oncelikle cok adaletli bir siteymis karsindakiler senin hakkinda atıp tutarken sana kendini ifade etme hakkı bile verilmiyor hemen uyarı. Diger kisilerde hep ayni kisiler hangi konuya girsem onlar 7/24 tel ellerinde kime ne yazsak tum isleri sanırım.
BEN KİMSEYE KİRLİSİNİZ DEMEDİM BİZİM BURDA GELİNLİGİN HAKKİNİ VERECEK BİR KIZ GELİNLİK BU SEBEPTEN BEYAZDIR DİYE BİR TABİR VARDIR BEN ONU KULLANDİM KENDİM İCİN.TERTEMİZ GELDİM ESİME DİYEREK. İNSAN BİRKERE HATA YAPABİLİR SEVER GUVENİR KENDİNİ TESLİM EDER AMA KARSİSİNDAKİNİN ADAM OLMADİGİNİ ANLAR SONRA KENDİNİ SEVEN SAHİPLENEN BİRİ CİKAR GERCEKTEN HELAL OLSUN DERİM OYLE ADAMLARA. AMA HER SEVGİLİ OLDUGUYLA KENDİ TERCİHİ OLDUGU SIRF O AN OYLE İSTEDİGİ İCİN(SİZİN TABİRİNİZLE) YATAN KİSİLER EVLİLİK DIŞI GİRİLEN HER İLİSKİ ZİNADIR BENİM GÖZÜMDE KURANDADA YERİ YOKTUR. BEN YAZDİKLARİNİZİ OKURKEN UTANDİM. SİZ ANCAK İSİNİZE GELDİGİ GİBİ OKUYUP İSİNİZE GELDİGİ GİBİ ANLİYORSUNUZ. MEDENİYETİNİZ BATSIN CİRKİN DUSUNCELERİNİZLE BAS BASA BİRAKİYORUM SİZİ ALLAH ASIL SİZE SİZ GİBİ EVLATLAR VERSİN YASAYİNDA GÖRÜN. LAFTAN ANLAMAYANLARA SÖYLENECEK HER SÖZ FAZLA. UYELİK İPTALİMİ İSTİYORUMMune
Merhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktın
Niye bu kadar büyütüyorsun? Sana karakterin kişiliğin ağır demesi bile iğrenç. Hakaret gibi. Erkek arkadaşın hiç mi bir kadınla birliktelik yaşamamış canım. Bunca yıl seni beklemedi ya. İlla olmuştur. Ne bu böyle. Niye hata olarak düşünerek kendini suçluyorsun. Gayet normal bir şey.Merhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Talebiniz üzerine üyelik iptal işleminiz gerçekleştirilecektir, size bir önceki mesajımı yineliyorum, üyelere bu üslupla cevap vermek yerine keşke şikayet et butonuna bassaydınız zira burada sistem bu şekilde işliyor.Oncelikle cok adaletli bir siteymis karsindakiler senin hakkinda atıp tutarken sana kendini ifade etme hakkı bile verilmiyor hemen uyarı. Diger kisilerde hep ayni kisiler hangi konuya girsem onlar 7/24 tel ellerinde kime ne yazsak tum isleri sanırım.
BEN KİMSEYE KİRLİSİNİZ DEMEDİM BİZİM BURDA GELİNLİGİN HAKKİNİ VERECEK BİR KIZ GELİNLİK BU SEBEPTEN BEYAZDIR DİYE BİR TABİR VARDIR BEN ONU KULLANDİM KENDİM İCİN.TERTEMİZ GELDİM ESİME DİYEREK. İNSAN BİRKERE HATA YAPABİLİR SEVER GUVENİR KENDİNİ TESLİM EDER AMA KARSİSİNDAKİNİN ADAM OLMADİGİNİ ANLAR SONRA KENDİNİ SEVEN SAHİPLENEN BİRİ CİKAR GERCEKTEN HELAL OLSUN DERİM OYLE ADAMLARA. AMA HER SEVGİLİ OLDUGUYLA KENDİ TERCİHİ OLDUGU SIRF O AN OYLE İSTEDİGİ İCİN(SİZİN TABİRİNİZLE) YATAN KİSİLER EVLİLİK DIŞI GİRİLEN HER İLİSKİ ZİNADIR BENİM GÖZÜMDE KURANDADA YERİ YOKTUR. BEN YAZDİKLARİNİZİ OKURKEN UTANDİM. SİZ ANCAK İSİNİZE GELDİGİ GİBİ OKUYUP İSİNİZE GELDİGİ GİBİ ANLİYORSUNUZ. MEDENİYETİNİZ BATSIN CİRKİN DUSUNCELERİNİZLE BAS BASA BİRAKİYORUM SİZİ ALLAH ASIL SİZE SİZ GİBİ EVLATLAR VERSİN YASAYİNDA GÖRÜN. LAFTAN ANLAMAYANLARA SÖYLENECEK HER SÖZ FAZLA. UYELİK İPTALİMİ İSTİYORUMMune
Gaale diye yazılmaz .Cocugumla ilgili sizden akil alacak degilim. Bi mesaj vardi simdi bulamadim oglumla ilgili pis biseyler yazilmis ya varya Allah korkusu olmayan insandan herseyi beklersin. Siz sevisin evlatlarinizida oyle yetistirin sonra gelin bunu burda utanmadan konusun ama utanacak olan ben olayim. Rabbime cok sukur hayatimda hic zina yapmadim VE TERTEMİZ O BEYAZ GELİNLİGİN HAKKİNİ VEREREK ESİME GELDİM. Benim oglum Rabbime sukur akli basinda evlenmeden seks yapamazsa kafayi yemez sizi kirli dusuncelerinizle bas basa birakiyor ve simdiki gencler niye bu halde simdi daha iyi anliyorum boyle ebeveynler olduktan sonra daha cok goruruz parklarda kenarlarda koselerde utanmadan sıkılmadan öpüşüp koklaşanları. Ee nede olsa seks önemli tabi evlada aşılanması gereken cok önemli birsey. Benim oglum duzgun ahlakli olsunda gerisi kendiliginden gelir zaten. Allah akil fikir versin ne diyeyim. Hakaret edenleri gaale bile almiyorumMune burda birsuru hakaret edilmis bana ama yasak bana gelmis kimseyede agzimi bozmadim okadar terbiyesize ragmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?