Böyle bir şey beklemiyordu arada tanıdıklar vardıBaşta yüzü düştüyse üzgünüm ama olmaz bu iş
Şimdi canım bu bakirelik yetiştirilme tarzimizla alakalı.tabii ileride pişman olmamak için erken birliktelikler den kacinmamiz lazım ama birlikte olduysak olduk ne yapicaz.Merhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Aileden yetişme tabular beynimin içine etmiş gibiBakirelik nasil sizi degerli yapmiyorsa (kime göre degerli ve neden hic düsündünüz mü), bakire olmamaniz sizi degersiz yapmaz. Bu eziklik hissinden cikin lütfen. Gerekirse profesyonel destek alin
. Kendisi yapmadığını söyledi ve 30 yaşında bilmiyorumErkeklerin de çoğu bakir değil. Sadece biz onların lafına inanıyoruz. Elbette bakir olanları da vardır. Sevdiği kişi ile cinsellik yaşayana bişey diyemem ama çoğu tek gecelik ilişki yaşıyor. Ben demenizi ne onayladım ne de onaylamadım. Çünkü ilk gece sıkıntı çıkarırdı beni kandırdın moduna girerdi. Kendinizi mahcup etmeyin. Ve anne olma konusu ne alaka. Bakire olmayıp evlenen tek kişi siz değilsiniz.
Bana dediki öpüştüm falan desen normal karşılarım dedi ama bu konu için düşüncem dedi ben anlamadım o normal benim yaptığım anormal mi bakirim dediAman ya, bayiyor bu konular artik. Madem boyle bir cevrede yasiyorsunuz, sizin neyinize sevismek?
Bana dediki öpüştüm falan desen normal karşılarım dedi ama bu konu için düşüncem dedi ben anlamadım o normal benim yaptığım anormal mi bakirim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?