- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Seçeceği insan konusunda herkes kendi şansını kendi yaratırBenim şansıma
Bu adam son umudun mu?Benim şansıma
Yapmak istesem yapamazmıydım diyor yok dedi
Kendini sevdiği kadına saklamak istemilTamam o zaman sorunlu bi.tip
Yok başka takiplerde var ama bunla her yönden uyuşuyorduk taki bunı diyene kadar bunu da sorun etmedi en son ama diyeceğini dedi sonra daha konusu açılmasın dediBu adam son umudun mu?
en okumuşundan en cahiline kadar zar takıntısı var Z kuşağı bunu yok edecek gibi bakalım
Çok kültürlü çevre olsa gerek eğitimli insanların hali başkaBuna katilamayacagim maalesef, ben 38 yasindayim, kendi eşim dahil, cevremde bunu sorun eden erkek yok. Zaten bu tarz biriyle degil evlenmek arkadaslik iliskisi bile kurmazdim.
Sans diye dusunmeyin, cevrenizi degistirin.
nasıl inanacaksın peki?Kendini sevdiği kadına saklamak istemil
Kendini sevdiği kadına saklamak istemil
Bnde bakire degildim esime anlatmistim herseyi oda bni boyle kabul etti hic sorun etmedi simdi hamieyim mutluyum bu konu hakkinda tek laf acilmadi tartisma olmadi ama sizinki basta yuz goz ettiyse olmaz bu is her aklina getirdide sizinle tartisacaktir eminim bunaMerhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Sorun edecek. Emin ol bakir de değil. Üstünde baskı oluşturmak için yalan söyledi.Yok başka takiplerde var ama bunla her yönden uyuşuyorduk taki bunı diyene kadar bunu da sorun etmedi en son ama diyeceğini dedi sonra daha konusu açılmasın dedi
valla ben bir şey anlamıyorum biribyazmis hayatına bir sürü erkek girenlerim evliliği daha güzel oluyor ama kendimi kocama sakladım diyenlerin evliligi ite kaka gidiyor diye aynen öylebana göre karşısındakini sadece bacak arası ile, peçetedeki kan ile değerlendirmek o insana yapılmış bir hakarettir. o noktaya gelene kadar insanız, insan.
nice kadınlar var bekaretine halel getirmeden herşeyi yaşayan.. aman kocişleri ve kaynanoşları kan görsün diye farklı yollarla ilişkiye giren. iki damla kan çıkınca onlar pirupak oluyor da, sevdiği erkekle isteyerek bir şey yaşayanın adı çıkıyor. ben de bunu anlamıyorum..
son çıkış kapısıBu adam son umudun mu?
Hayatı boyunca hiçbir erkekle sevgili olmayı bırakın selam verip konuşmamış kızların evlendiği gece o kan gelmedi diye kanları akıtıldı adına da namus cinayeti dendi.oh kanda geldi mis
Bana diyor en başta deseydin şimdi neden diyorsun dedi hani bilmesem daha iyidi falan da dedi Allah aşkına en başta nasıl diyim dedim belki beni kullanmak isteyecektinBnde bakire degildim esime anlatmistim herseyi oda bni boyle kabul etti hic sorun etmedi simdi hamieyim mutluyum bu konu hakkinda tek laf acilmadi tartisma olmadi ama sizinki basta yuz goz ettiyse olmaz bu is her aklina getirdide sizinle tartisacaktir eminim buna
Namusun karakter olduğunu inş tüm erkekler öğrenir zihinler değişirHayatı boyunca hiçbir erkekle sevgili olmayı bırakın selam verip konuşmamış kızların evlendiği gece o kan gelmedi diye kanları akıtıldı adına da namus cinayeti dendi.
Kaç kadın 2 damla kan için toprak altında şu an, oysa kan gelmeyebilir de.
O yüzden ne zaman bekaret konu açılsa aynı şeyleri yazacağım, kanınız namusunuz değildir, namus karakterdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?