Ülkedeki tüm fırınların ekmeğini yesek belki ancak değişiriz dr_yad.
Eskiden oturduğum bir semtte bir kızcağız tecavüze uğradı, annesi yaşlı, babası da vefat etmiş arkası olmayan bir kız, semtin çoğu kadınının cadı kazanı kaynamaya başladı, kızın yaralarını sarmak dayanak olmak yerine hamile mi değil mi dedikodusu yapılıyordu, ne utanıyorlardı ne bir şey, böyle dedikoduları sevmediğim için ne zaman konuşulsa ayıptır yazıktır deyip ortamı terk ediyordum ama bir gün gıybetlerinin ortasında ortamı terk ettiğim için şişinmiş bir kadın yolda beni çevirdi bir şey diyecek sandım, baaaak ben demedim mi hamileymiş deyince nevrim döndü.
Dedim bu kadar konuşuyorsun ya, bir mazlumun hakkına giriyorsun, oğullarım var diye sevinme, sana öyle gelinler gelir ki feleğin şaşar, şaşsın da isterim belki biraz vicdan kırıntısı varsa bir zamanlar bu kızla ilgili konuşmalar aklına gelir de utanırsın.
İyiler üzerine alınmasın ama kötü düşünceli, insanların hayatına burnunu sokup dedikodu, iftira her türlü fenalığı yapmayı kendine hak gören kadınları sevmiyorum, böyle kadınlardan nefret ediyorum, hemcinsim oldukları için utanıyorum, o yüzden çok fazla kadın arkadaşım yoktur uzak durmayı tercih ederim.